Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 407
  • 559
  •   1
Отговори
# 540
Да се питаш, да умуваш и да се притесняваш - е нещо съвсем естествено, когато ще взимаш подобно съдбовно решение. Ако просто те засърбят онези части и в момента си мислиш, че това е любовта - и веднага се хвърлиш на решителната крачка - обвързване, деца, брак и тн - е, извини ме, но това е точно толкова хлапашко решение, колкото е и хлапашки акълът на това 20 годишно момче от предаването.
Любовта в чиста форма е нещо невероятно. Но когато дойдат задълженията, отговорностите, домът, изхранването, отглеждането на едно дете и всичко онова, нормално за една нормална връзка/брак- нещата опират до много различни неща.

# 541
Важното е човек да обича и да се чувства обичан и щастлив, дори това да е за 2 години..Пък нека после му се разбива сърцето, поне се чувства жив.

Майка ми беше по-малка от баща ми с 25 години. Всички са й казвали, че е грешка да се омъжва за него, какво ще прави, когато е на 50, той ще е на 75, ще е прекалено стар за някои работи и т.н. Еми тя почина преди 17 години на 42, той я надживя с 11, това никой не го очакваше, но Бог разполага.

Най-голямата любов на певицата Мими Балканска(оперетна актриса, много известна преди време) е с 25 години по-млад от нея мъж. Има 1 или 2 брака преди това, в началото абсолютно отказва да бъде с толкова младо момче(тя е на 50 тогава), но той успява да я накара да му повярва, че я обича истински. Отнасят много подигравки и неодобрение, но остават заедно 11 години. После той умира в ръцете й от рак.. Тя живее години след него, но така и не успява да го прежали никога..

Не казвам, кое е нормално и кое е правилно, но според мен всеки решава как ще живее живота си. Само се чудя защо авторката изобщо си прави труда да иска чуждо мнение newsm78

# 542
  • София, в полите на Витоша
Ангелина, много хубав пост!  Peace

Четейки предишният обаче започвам да вярвам,че част от милите ни съфорумки не са с половинките си, защото са изпитвали страст, любов, привличане , защото не са можели да си представят живота без тях и защото са правили страхотен секс , а са взели това съдбовно решение хладно, трезво и пресметливо....

Да се питаш, да умуваш и да се притесняваш - е нещо съвсем естествено, когато ще взимаш подобно съдбовно решение. Ако просто те засърбят онези части и в момента си мислиш, че това е любовта - и веднага се хвърлиш на решителната крачка - обвързване, деца, брак и тн - е, извини ме, но това е точно толкова хлапашко решение, колкото е и хлапашки акълът на това 20 годишно момче от предаването.
Любовта в чиста форма е нещо невероятно. Но когато дойдат задълженията, отговорностите, домът, изхранването, отглеждането на едно дете и всичко онова, нормално за една нормална връзка/брак- нещата опират до много различни неща.

В този смисъл мога да кажа, че няма ли страст, привличане и добър секс, всяко семейство е обречено, независимо колко отговорен е един човек. Най-малкото защото другият започва да търси тези всичките неща другаде... Mr. Green
Но пък тогава как ще се пълни ДиС с теми за изневери и любовни триъгълници?   Joy

# 543
4ак сега видях предаването
Според мен ако двама души се оби4ат заслужават подкрепа и щастие Peace
Вярно мнооого си ли4и.Моят брат е на 18 и изглежда по същия на4ин.Те са все едно майка и син,но щом са щастливи...
Има и нещо друго.Много е важно майка ти да те подкрепи!Моята майка прие по-възрастен мъж за мен,би приела и по-млад!Когато имаш подкрепа е мнооого успокоително!

# 544
Пипи, поне ти не извъртай, моля те. Не говоря за пресметливост, нито за липса на страст.
Мира - права си - мнението на околните, подкрепата или отрицателната нагласа - са си от значение. Хората живеят в обществото, не изолирано.

# 545
Пипи, поне ти не извъртай, моля те. Не говоря за пресметливост, нито за липса на страст.
Мира - права си - мнението на околните, подкрепата или отрицателната нагласа - са си от значение. Хората живеят в обществото, не изолирано.
Всъщност не са. Известни са ми съфорумки, които мнозинството от списващите тук не одобрява и често са критикувани и подигравани, но това за тях няма особено значение. Вероятно и при двойките е така - на едни им пука за хорското мнение, на други - не, а трети просто не се усещат. Но това няма нищо общо с възрастта на участниците във въпросната двойка. Много хора не приемат и хомосексуалните двойки, но това не пречи такива да съществуват.

# 546
Мнението на форума за теб е равносилно на мнението на обкръжението ти от близки и познати?
Хомо съществуват, но повечето се крият. Нищо, че са си щастливи заедно.

# 547
Относно хомосексуалните двойки-нека ги има.Ние търсим себе си през целият си живот.Никога не снаем кои сме и за какво сме създадени...ли4но аз харесвам хората,които са наясно с желанията си!Вярно не е приятно демонстративното им поведение и кампании,но не правим ли кампании за вси4ко...за рак,за инвитро,за бездомни ку4ета....ами това,4е имат по-разли4на нужда от любов не ги прави по-лоши!!!
Не съм за да ми се демонстрира и афишира,но съм за да ги виждам щастливи и прегърнати!Колко жени и мъже,които нямат половинки вървят по улиците и в о4ите им се 4ете самота!И дори да видя хомосексуална двойка-радвам им се.Те са щастливи,о4ите им са слън4еви,щастливи....всеки има право на избор!По-млад или стар партньор,от друга раса или религия...или от твоят полВажно е щастието!

# 548
Мнението на форума за теб е равносилно на мнението на обкръжението ти от близки и познати?
Хомо съществуват, но повечето се крият. Нищо, че са си щастливи заедно.
" Мнението на околните" би трябвало да касае средата, в която осъществяваш контактите си с тези околни. В този смисъл няма как да поставя равенство между мнението на съфорумките и това на близките ми, но в споменатия от мен пример околна среда за нехаресваните дами се явява именно форумът. Не това обаче е най-важното в коментираната тема. Важното е във втората част на поста ти. Да има ги, крият се, но са си щастливи заедно. Повечето мнения " против" в тази тема се базираха на идеята за невъзможно щастие във връзка, отличаваща се от традиционно възприетия у нас модел.

# 549
Чакай сега, нещо ми убягва логиката ти. Значи има съфорумки, които са недолюбвани от повечето пищещи във форума, почти съм убедена, че визираш мен, но е възможно и да не съм аз  Mr. Green, та на тях не им пукало. Така. Но форумът е от непознати, с които контактуваш по някакъв начин - когато на теб ти е кеф. Като цъкнеш копчето - край. В реалния живот обаче няма как да изключиш околните. И именно затова гейовете се крият. Аз не си представям как ще се крия от света, но вкъщи ще съм щастлива с половинката, това е абсурдно. Щастието не е само на мига, то е цялостно усещане. И, да, традиционното, приетото, предразсъдъците - всичко това оказва влияние. Ако не оказваше - нямаше да се пускат подобни теми и тук.  Wink

# 550
Бих казала обаче, че любовта се проверява с времето.Изобщо не се знае това, което изпитвате любов ли е, или влюбване, страст, привличане...Нека да мине някоя година, и тогава да говорим за голямата ви любов, става ли?

А коя любов не се проверява с времето? Нима всички без разлика във възрастта са застраховани, че ще изживеят щастието с половинката си? Откъде си сигурна, че няма да си щастлива с някого, защото е такъв или иначе? Или обратното- ще си щастлива с някого, защото е такъв или иначе.
Аз пък мисля, че двамата с голямата разлика, виждайки недоволството на обкръжението, се вкопчват повече един в друг.

# 551
....за такава връзка съм PeaceИ не бих се замислила,ако намеря подобен обект.....но досега не съм го срешнала Mr. Green

# 552
  • В голямото море...Живот
Марче не ти трябва  Mr. Green
кат се вкопчи и няма отърване.........

# 553
Марче не ти трябва  Mr. Green
кат се вкопчи и няма отърване.........
Тук си права!

# 554
  • по пътеката
каквито  ни се харесват е  май работата или каквито ни харесват! другото е да не ти пука! ли4но от  млада възраст ми се падат все младоци, ритах, ритах, па спрях! то срещу съдбата смееш ли? не е важно докога, важно е как!!и постоянно се повтаря колко е кратък животът и 4е всеки ден е ценен !  така,4е съм за!

Общи условия

Активация на акаунт