Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 408
  • 559
  •   1
Отговори
# 525
corset - говоря за конкретния случай, не за теб. Пък ти ако се намираш в ролата на жената от предаването - друг въпрос.

Слава Богу, не се намирам в тази роля!  Joy

# 526
corset - говоря за конкретния случай, не за теб. Пък ти ако се намираш в ролата на жената от предаването - друг въпрос.

Така и трябва  Wink

# 527
Сигурно някои от вас са го гледали, но за тези, които не са, а искат да си затвърдят (или променят) мнението по темата - ето нещо от снощи:
http://vbox7.com/play:a0469a55 - започва от деветата минута
http://vbox7.com/play:a25551f3

Последната част - другата неделя  Twisted Evil
Чакам с нетърпение следващата част, но нямам Нова ТВ.
Ангелина, и аз мисля така. Не разликата във възрастта е решаващ фактор за здрава връзка.
Бабата на Ангелина им авръзка 6 години, което мисля достатъчно пъти се каза, че не е фрапиращо. Но виж случая от снощи - там работата е друга.

# 528

Така и трябва  Wink

Вече не знам и аз какво трябва. Тоя свят съвсем се изчанчи.
Младоците ходят с лелки, а старчоците с девойки  Thinking

# 529
Цитат на: corset link=topic=524644.msg16575897#msg16575897
[/quote

Така и трябва  Wink
[/quote]

Младоците ходят с лелки, а старчоците с девойки  Thinking

[/quote]

Въпросът е защо?

# 530
  • Куциндрел
Що да нямат връзка една жена и един много по-млад мъж? Не винаги една връзка трябва непременно да завърши с брак или да е много дълга.
Пък естеството на различните връзките е различна. За съм за всякакъв тип връзки, които удовлетворяват всички страни във връзката.

П.П.  Joy във всяко изречение имам думата "връзка". Големи връзки, голямо нещо... Joy

# 531
  • Tам през Атлантическия океан

Така и трябва  Wink

Младоците ходят с лелки, а старчоците с девойки  Thinking

Въпросът е защо?

Любов,  .....
изчанчено ли ви звучи вече  Sunglasses

# 532

Така и трябва  Wink

Въпросът е защо?

Любов,  .....

Така не  Laughing Нали любовта е необяснима и нелогична  Wink

# 533
Да, да Wink.Дамата в предаването обясняваше как не била обичала никого досега!Дали не е мислила същото в началото на брака си?Родила е 2 деца на мъж, когото не е обичала, само защото любовта на живота й още не е бил роден Mr. Green, или е бил пеленаче Laughing.

# 534
Е хайде сега, може и на трети брак човек да реши, че никога не е обичал така. Ако момчето беше мъж на нейната възраст и беше казала същото, дали щеше да е смешно.
Големи подигравки за емоциите на хората, голямо нещо.

# 535
[quote author=Снежа63 link=topic=524644.msg16577379#msg16577379 date=1286817046
Въпросът е защо?
Любов,  .....
[/quote]
Не, не ми звучи изчанчено.
Просто зад всяко нещо има причина.
Чудя се, каква е тя, че това е вече твърде срещано и то в противовес на биологията.

# 536
Не, не ми звучи изчанчено.
Просто зад всяко нещо има причина.
Чудя се, каква е тя, че това е вече твърде срещано и то в противовес на биологията.

А, не, този довод пък съвсем не е на място. В природата мъжкия изобщо не се вълнува на колко е женската, че и няма как да знае. Така че в чистата биология, която е видна само в дивата природа, това не важи.  Laughing

# 537
Момичета, благодаря ви, че възродихте темата ми.... Споровете продължават, но в това няма нищо лошо, защото само в спора се ражда истината....  А истината е една - когато има Любов и разбирателство - няма значение нищо друго, дори и възрастта... Много хора се опитаха тук да отрекат такава връзка /с много по-млад мъж/, но те всъщност отричат ЛЮБОВТА. Те или никога не са обичали истински или никога не са ги обичали така. Защото не може човек, срещнал любовта на живота си да говори и пише такива неща - например "не бих позволила на сина си да ходи с по-голяма жена", "никога не бих обичала по-млад мъж", "не искам да ставам бавачка и да му бъда като майка" и т.н. и т.н.
Момичета, това не е Любов - това е сметкаджийство или не знам как да го нарека... Любовта не задава въпроси и не търси отговори... Тя просто се случва и ти замайва главата... Ако започнеш да се питаш, да умуваш и да преценяваш - просто я отпиши тази връзка.... ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ..... А тук в темата, аз ви попитах нещо много по-различно... Не дали има хорско мнение и дали трябва да се съобразяваме с него, не дали ви харесват на външен вид такива двойки, не дали обществото ни е готово за такива бракове... Аз ви попитах може ли една такава любов да просъществува??? И за себе си намерих отговора - МОЖЕ, ако е истинска любов... И нито хорското мнение, нито гневното отношение на родители, познати и непознати могат да повлияят на решението ни да бъдем заедно АКО СЕ ОБИЧАМЕ. Защото съгласете се, ако се повлияем от тези мнения и се разделим - просто ще си докажем само едно - че не е имало ЛЮБОВ между нас..... Това е истината....
А другата истина е, че връзката с млад мъж те прави много по-жизнена, желана, секси и те подмладява и разкрасява... Не на последно място горда и със самочувствие, защото да си обичана, уважавана и ценена от млад, красив и стойностен  мъж никак, ама никак не е малко....  И която може да си го позволи това - мисля че е  късметлийка... А другите - нека хвърлят камъни по нея....

# 538
lunna pateka, много хубав пост Hug.Идеалистичен.Бих казала обаче, че любовта се проверява с времето.Изобщо не се знае това, което изпитвате любов ли е, или влюбване, страст, привличане...Нека да мине някоя година, и тогава да говорим за голямата ви любов, става ли?А дали не съм изпитала щастието да бъда харесвана и обичана от млад мъж?Ами не съм, защото когато след мен се обръщат момченца, това изобщо не ми четка самочувствието, напротив, става ми едно такова неприятно и гадно...Особено когато ми изглеждат наборчета на сина ми.Тоест, аз нямам нужда от вниманието на млади мъже.Явно всичко опира до някакви вътрешни потребности на някои жени.Аз нямам такива нужди. И затова твърдя, че всички тези доводи, които изтъквате за предимствата на този тип връзки, са само ваше усещане, и изобщо не е задължително да са правилни.

цитат-"А другата истина е, че връзката с млад мъж те прави много по-жизнена, желана, секси и те подмладява и разкрасява... Не на последно място горда и със самочувствие, защото да си обичана, уважавана и ценена от млад, красив и стойностен  мъж никак, ама никак не е малко....  "

Това е вашата истина и ваше усещане, понякога дори самозаблуда.Но щом се чувствате добре, какво значение има какво мислим ние, които не сме обичали истински Wink Hug

# 539
Е хайде сега, може и на трети брак човек да реши, че никога не е обичал така. Ако момчето беше мъж на нейната възраст и беше казала същото, дали щеше да е смешно.
Големи подигравки за емоциите на хората, голямо нещо.

О Пас, в никакъв случай не се подигравам.
Забелязала съм, че в тоя живот, като критикуваш и заклеймяваш нещо, вземе че точно такова ти се случи  Laughing
Та...никога не е късно да станеш за резил.

Общи условия

Активация на акаунт