Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 27 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Бобче, ти си от моята партия - анти-шише  Hug и при нас така се получи, само първия месец и половина дохранвах с АМ, понеже кърмех от едната гърда само. Като се оправих и започнах и от двете, хвърлих и шише и всичко. Към 9-10  месец взех на Авент неразливащата се чаша с твърд накрайник, тогава разгле пропи вода. Сокове въведох едва преди 2 месеца, но моя предпочита безалкохолна бира разредена с вода, вместо сок  hahaha и ги пие направо от стъклена, нормална чаша. Въобще, индустрията за шишета ни е загубила като клиенти отвсякъде.
За Арниката - аз приемам на Боарон по 5 зрънца сутрин на гладно под езика, разреждане 5 СН. Започнах я в 35г.с. (навършена) Дано съм ти била полезна.  Hug

За нощниците в МД - преди 2 години ме попитаха дали си нося, а имах и ми казаха да си я облека - това като ме приемаха. Но до мен жената, която раждаше, си беше облечена в болнична нощница така че предполагам, че дават, ако нямаш  newsm78

Зеленоочке, поздравления за добрите новини от прегледа! ако знаеш колко познати имам, които след такъв преглед са раждали в рамките на следващите 24 часа...  Hug  Hug уж бебе високо, това онова и айдееее, в болницата  Peace

# 436
Чета ви, опитвам се да следя темата пълноценно. Тук таме не успявам и минавам по диагонал, но нямам настроение да пиша нещо. Май съм в дупка. Чакам ново бебче да ми повдигне духа, някоя скор?  Пиша само за да не ме мислите, че раждам. Laughing

ПП В Петък съм в МД на преглед, дано като видя бебо ми мине депресията......

# 437
ОлеHugя си сподели, че да ти олекне. И мен до скоро ме беше хванала депресията и плачех без причина, май е нормално, от хормоните е.
Успех на прегледа в петък.

# 438
Оле,аз си мислех къде зачезна,но си мислех че във Варна нямаш време!
Аз днес по улиците видях няколко уникално малки бебета ,направо такива сладки мишки!Вече нямам търпение!Тези дни ще купя комплект за изписването!Само това нямам!

# 439
  • Stavanger,Norway/ Varna
Диданка  Peace Йован аи от такива чаши с накрайник не е пила. Пропи от сламка, дадох и един ден чаша с вода и сламка вътре и тя си игра, игра, стана и интересно и смукна и така се научи. Не дълго след това минахме на нормална чаша  Peace

Мерси на отговорилите ми за Арниката. Взех днес 1х3 но от утре ще взимам 1х5, така е по- удобно наистина.  Peace

Бърди, наближава, а  Hug

# 440
Бърди,ако си около мен свиркай да пием по кафе  Mr. Green Mr. Green

И моята дата е потвърдена и стаята резервирана  Mr. Green
Зеленоочка,браво....наближава и нашето време,а да ти кажа за ехографа и при мен стана същото на 25-ти едно тегло на 7ми почти същото,явно е защото сме с остарели плацентички вече Simple Smile  Hug  bouquet Тамън ...мъж 3200-3300 си е иделен  Crazy Crazy

# 441
  за съжаление не и според мъжа ми де).Въобще не осъзнава на колко ниви се боря в момента и колко физически и психически ми коства това  
Сериозно ли мъжа ти не го оценява!Това направо ме вбеси! #Cussing out
Просто нямам думи,не стига ,че го нямаше с месеци !Уф!

За следваща родилка се чудя между Позитив и Зеленоочка! newsm78

# 442
ОлеHug И аз понякога изпадам в такива състояния. Хормони!
Аз пък в четв. съм на преглед. Не съм виждала беба от месец и нямам търпение.
Аз пак да се повторя:

В Майчин дом дават ли нощници или може да си носим?

Димяни ми се губи. Сигурно е много заета покрай дечурлигата. Хехе.  Grinning

# 443
За следваща родилка се чудя между Позитив и Зеленоочка! newsm78
И Nad1_Nad1.

# 444
Ноел,аз искам не искам имам няколко дни само живот и здраве  Mr. Green Crazy

Тони я зърнах днес замалко,ама тя не ме видя  Mr. Green

Съни
,не мога да повярвам  Shocked Ти си за истинско ужавение бе жена,шапка ти свалям,аз не го размърдах моя з....к ,освен за детето и къщната работа 9 месеца.Ама пуста му мъжка работа,аз пък на моя като му кажа,че имам болки,според него се пренасям  Mr. Green

# 445
Не залагайте вие много, че не се знае кое скрито зайче ще се покаже преди Над и Зеленоочка.
Какво става с М9м9, с тия болки в корема, пак зачезна, ако чете да се яви на отчет да не те мислим  Hug

# 446
И аз това щях да напиша, че май-май първите бебчета ще са с по-късен термин. Поне засега е така.  Rolling Eyes

Наде, ще стискам палци всичко да мине перфектно! На теб май ти остава по-малко от седмица.  Hug

На мен пак почна да ми се гади, както първите месеци. С  Sick започнах, май с него ще си завърша бременността.  Mr. Green

# 447
  • София
Почвам ви наред!

Не съм, в МД бащата трябва да донесе бележка, заверена при нотариус, че той (имена, ЕГН) припознава детето (три имена, няма ЕГН). Дава се при една жена на етажа заедно с ЛК на бащата (и твоя може би) и готово Peace

Ноел аз бях с 1,5см месец и половина и така и не тръгна раждане предния път! Rolling Eyes

Бобче, аз я пия 1по5. Срещала съм и двете, написани от д-р Михайлов, та... newsm78

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 20:36 от bebZz

# 448
  • София
Наденце, началото на октомври ми е датата, ти тогава, живот и здраве, трябва вече да си си у вас  Grinning
На теб много разчитам за разказ за секциото ти в Шейново  Hug

# 449
Зеленоочке, не си сама и аз съм така с гаденето. Затов аи немог ада ям като хората вече колко време стана. Сутрин след като си изпия кафето- гадене. Сещам се, чак към 4 да ям, след като ям, гадене, та чак до към 1 през ноща, когато пак бих могла нещо да хапна, ноооооо не ям, щото, а съм яла, а сън от киселини не съм видяла. И то става еднаааааа  Sick Crazy

Общи условия

Активация на акаунт