Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте!
Аз пак не съм ви чела но нямам почти никакво време пък и съм много изморена!
Днес прегледа ни се отложи  Rolling Eyes за другия четвъртак!
Много притеснения ми идват на главата и се чувствам ужасно  Confused
В петък ще ги водя при дрокторка една от МД от неонатологията която е жена на доцента който ме оперира да ги прегледа и да отхвърлим няколко съмнения надявам се  Praynig
Днес беше ужасен ден но няма да споделям пак защото не е момента за вас!
Един ден ще споделя повече  Rolling Eyesсамо се надявам всичко да е наред с бебки! Praynig Praynig Praynig

# 541
Димяни, дано притесненията ти се окажат напълно неоснователни. Имаш много стиснати палчета от мен.  Praynig Praynig Praynig

# 542
Димяни, дано всичко е ок. Предполагам, че напрежението е страшно.
Имай сили и позитивно мислене.  Hug

Калинче, добре дошла! От това,което разказваш разбирам, че Дева Мария не е толкова зле.
А може ли да те попитам кой лекар те оперира? И потвърди ли се това, че плацентата се е отлепила?

Пашик, ама много хубаво изглежда всичко около първи, учебен ден. Тези морковчета с какво бяха пълни?
А като чувам как ще и подвързвате учебници, направо носталгия ме обзема. Тук, за съжаление, няма подобни неща.

Отивам да разгледам и останалите снимки.

# 543
  • София
МНого ми е тежко и съм много объркана!
Не смея да мигна въобще но понякога се унасям за някоя друга секунда и се стряскам и ставам веданга да ги наблюдавам! Дано всички тези гадости приключат най-сетне!

# 544

Калинче, добре дошла! От това,което разказваш разбирам, че Дева Мария не е толкова зле.
А може ли да те попитам кой лекар те оперира? И потвърди ли се това, че плацентата се е отлепила?

Пашик, ама много хубаво изглежда всичко около първи, учебен ден. Тези морковчета с какво бяха пълни?
А като чувам как ще и подвързвате учебници, направо носталгия ме обзема. Тук, за съжаление, няма подобни неща.
И мен ме озадачи това с плацентата,защото при прокървяване има два варианта-отлепяне на плацента и вадене на бебето спешно,другия е прокървяване от шийката,което не е опасно и се случва в хода на нормално раждане!При Калинче ми прилича на второто!

Благодаря,наистина всичко около първия учебен ден си е като по старо му!Морковчетата са пълни с лакомства !Имаше и голяма питка и чупеха по парче на всяко дете!Дадоха им нови учебници,подвързахме ги,сложихме етикети и разни релефни лепки с принцеси!

# 545
Тини, да, ще им кажа, хайде до утре Simple Smile

# 546
  • У дома
Димяни, миличка, пращам ти много позитивна енергия, незнам какво да ти кажа в такъв момент, единствено мога да ти пожелая дано всичко бъде наред и твоите опасения се окажат грешни.
Събери още малко силички в себе си за твоите малки принцески.  Hug Hug Hug

# 547
Момичета, мерси за отговорите! И аз да почвам да си гледам корема, че миналия път нямах такова нещо, сега се надявам да има...

Orchids Flower добре си решила да поискаш второ мнение, не се връзвай преди това.

Радинела, спокойно, щом казваш че няма стягане - мене все пак не ме боли постоянно, но когато ме боли ми казва че било нещо коремно понеже нямам стягане в същото време.

Тони  Hug, трябва да поспиш бе жена, не може така, няма ли начин? Аз нямам проблем да ми споделиш - моментът винаги е подходящ, ако ти се говори пиши ми на лични. Дано всичко е наред с малките, понякога се притесняваме повече.

# 548
Момичета, благодаря ви много за успоконието. Дано всички устискаме, докато са достатъчно зрели бебчетата да излизат.  Praynig

# 549
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте сладурчета  Flutter,

Макар и късно...Честит 15 септември ! Нека бъде спорна новата учебна година за малки и големи ученици!

♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥, кураж!  Hug Не се и съмнявай, че всичко ще е ок с теб и семейството ти! Имаш 2 прекрасни слънчица и голяма подкрепа в лицето на баткото!  Flutter Радвай се на миговете заедно с тях!
Калинче, добре дошла!   Hug

Честито на мамите с придобивки!

# 550
Тони, Hug Hug Пращам ти много гушки и молитви Praynig Praynig . Всичко ще се нареди Praynig Хубаво е да споделяш, за да ти е по-леко! Не го дръж в себе си. Много се моля за теб и бебки Hug

Пашик, Позитив, прекрасни са дечицата ви! Толкова ми стана мило като ви разглеждах снимките Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ви лека година и всички след това да са много успешни!  bouquet

Тини, прекрасни са дрешките и всичките покупки Heart Eyes . Със здраве да си ги ползвате Hug

Зеленоочка, Радинела,, стискайте още маалко! И после ще се гушкате с прекрасните ви дечица Heart Eyes . Ох, аз вече нямам търпение!

Днес си купих пакет памперси и мокри кърпички за болницата. И малко по малко ще приготвям багажчето за болницата Heart Eyes

Момичета, за софийска среща предлагам понеделник или вторник 13.00ч. Само място не знам... ако ще е около метрото в Люлин О!Шипка. Ако искате някъде по центъра - там вече съм пас
Blush

# 551
Тони, кураж! Hug Много силни и смели дъщери имаш, ти го знаеш!
Представям си колко ти е трудно! Аз първите дни не смеех да мигна, след като извадиха бебето от кувьоза- все гледах дали диша!
Сега и ние само обикаляме по лекари, дано нямаме поражения....Аз съм сигурна, че бебетата ни ще наваксат скоро и по нищо няма да се различават от другите дечица.
Калинче,  ако знаеш колко се молех да остана в болницата, за да си изчакам бебето- много ме беше страх да не го извадят от кувьоза и мен да ме няма! Тази малка душица! Слава Богу ме оставиха да си го чакам! Е, поизмъчих се в болницата от дългото лежане, но поне си бяхме двечките! Ех, колко ще си щастлива в петък! Grinning

# 552
Не смея да мигна въобще но понякога се унасям за някоя друга секунда и се стряскам и ставам веданга да ги наблюдавам! Дано всички тези гадости приключат най-сетне!

Милата! Стискаме палци всичко да е наред, както сме стискали и досега.

Raadinela, стискам палци и на теб да устискаш още малко.

Orchids, сега бебетата наддават по около 250гр. на седмица, така, че е нормално.

# 553
Дано всичко да е наред и да започнеш да се наслаждаваш на твойте бебенца.Много стиснати палци имаш и от мен и силна прегръдка Praynig

# 554
  • София
Димяни, други хора с тая къща няма ли освен теб, та само ти будуваш? newsm78

Оо, хайде събота или неделя ако ще и мини-срещичка да е, все ми е едно и къде, да ви видя за последно Praynig Кой знае после дали ще дойдем, куца ни организацията и откак се е родил малкия не съм ходила на нито една среща на МАЙските, не искам и вас да не ви видя повече Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт