Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 27 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро!

Цвети, пак си се поглрижила за нас Hug  bouquet
Честит имен ден на празнуващите! Много здраве, щастие и късмет  bouquet
Арим, не се тревожи за прегледа на очите. Всичко ще мине бързо Hug . На всички с очни прегледи много успех!!! Praynig
Веси, забравих да пиша, че страшно много ми харесаха мишковците, много са готини Heart Eyes .

Снощи добре си поспах, но имам много силни болки в кръста Crossing Arms . А уж гледам вече да не се уморявам толкова, но явно не става. Та се чудя дали е удачно да се цопна в една гореща вана? Преди само това ми помагаше, но сега ме е страх. Вие какво мислите?

Хубав и слънчев ден, момичета  bouquet

# 361
Мамита, добро утро  Hug

Мама смехорана, с пастели ги рисувах Simple Smile
Цвети, аз на очен ходих с частната очна клиника Николай Чудотворец, работят със здравната каса, аз лично съм доволна. Но скоро искам пак да ида, но на друго място, искам да чуя и второ мнение, и моя диоптър не е висок, но си ме е страх де. Казаха ми някаква частна клиника до Градска поликлиника на центъра на д-р Георгиев  newsm78 не знам къде е, ще я търся и аз.
Зарат много ме развесели с този линк за мамата дето е раждала при Скочев  Joy
За мен лично мисля че ако е нормално раждане, няма смисъл да се дават луди пари за уговорки със Скочев, но ако е секцио вече е друг въпрос. Но това е мое мнение, още веднъж казвам.

Хайде, хубав ден мами  Hug

# 362
Добро утро милички  Hug  bouquet

Честит празник на всички празнуващи,моето момченце и то има имен ден днес та ви черпя за негово здраве :

Днес имаме годишнина от запознанството с мъжа ми (ние не сме се бракували още) Mr. Green та се почерпете и по този повод  Hug  bouquet Hug

Смехоранка
,аз знам,че е малък пакет памперси,ама от колко броя има и от 24 има и от 43  newsm78 Напълно те разбирам за раждането,на мен хем ми се иска вече да ми олекне,хем не ми се разделя с коремчето и бременността,ама като си дойде няма да я върна  Mr. Green

hailie,аз ти предлагам да не рискуваш с ваната.По-добре си облечи нещо топличко на кръстчето. Hug

# 363
Честито на всички празнуващи! Nad1_Nad1, много да се обичате с любимия!

hailie, знам че и горещ душ не е добре да взимаш, а пък вана още по-зле, мисля че топлата вода предизвиква контракции. Пии но-шпа за болките и дано да минат  Hug.

Наскоро четох, как една мама се хвали за дълги разходки които прави  Hug, благородно й завиждам, аз след час, час и половина усещам голяма тежест в долната част на корема, но съм си така цялата бременност. Докторите казват нервна матка  Rolling Eyes.

# 364
  • София
Добро утро, момичета  Hug
честит Кръстовден на всички, които празнуват   bouquet
Събудих се с добри намерения как да зарадвам моя тийн преди 15 септември, имах намерение да приготвя палачинки, да излезем на пазар, да си изкараме един хубав ден, но... пак се скарахме и пак за глупост  Sad Исках да видя нещо възпалено на лицето му, а той ми се дръпна грубо... получи се сблъсък на бременни хормони с тийн хормони  Twisted Evil  Уфф, сега ще гледам да се успокоя, че то няма да е за последен път.

Хейли, кръстчето те боли, защото ти е изместен центърът на тежестта и гръбнакът е под огромно напрежение, даже поизкривен  Simple Smile Горещата вана, както знаеш, не се препоръчва за бременни  Simple Smile И аз чакам всеки момент да ме среже кръста. Миналият път ме боля мнооого и се справях с възглавници, а сега още не. Спомням си, че щом влщзох в 9 месец, спря да боли, някак се намести  Mr. Green

Смехоранке, така ти се радвам  Hug тъкмо се чудех къде изчезна, и Съни я няма, и Писето някъде изчезна...

Vessi-barabesi, сигурно вече си показвала рисунките, но аз съм изпуснала  Blush Покажи ми моля те красотите по стената, може и на лични  Praynig

# 365
  • София
Добро утро    Hug
Честит празник на всички именници.  bouquet
Над да ти е живо и здраво момченцето, а на вас с мъжлето още дълги години любов. Heart Eyes
Аз съм приготвила малък пакет памперси 24бр, ако ми свършат ще ми донесат още.
Препоръчаха ми да си взема памперси за родилки, били по удобни и предпазват повече от обикновените превръзки.
Скоро ще разбера дали са били прави.
Лек ден на всички  Grinning

# 366
  • София
Добро утро, девойки Simple Smile
Вече не помня на кой честитих, на кой не, затова - честито на всички празнуващи   bouquet Hug

# 367
Благодаря ви, момичета! То и аз знам, че не трябва, но ми трябваше малко свеж разум... Hug
Наде, да ти здраво и щастливо момченцето! А с мъжа ти още дъъълги години щастие и любов! А за памперсите 24бр смятам, че са добре... Аз такъв ще взема

po, и ти къде изчезна? Отдавна не си се включвала, на лекцийки не си идвала Crossing Arms . Радвам се, че сте добре Hug

Ние отиваме на лекция в ЦУМ Heart Eyes

# 368
Здравейте маменца Hug!
Няколко дни не съм влизала, а то толквова новинки има Hug!
ЧЕСТИТИ НИ БЕБОЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ!!![/size[/url]]
Направо не мога да повярвам,че се започна вече и все повече бебковции бебки ще се появяват...измина почти цялата ни бременност и ми е много хубаво,че сме заедно в това толкова интерсено за всички ни време Hug Hug Hug!!!
Аз вчера бях на преглед и бебка си е все още седалищно и май няма намерение да се върти, защото продължавам да си чувствам крачета ниско долу чак към слабините да ме риткат, иначе вече сме към 2000 гр., но има още доста да растем...
Вече приключих с великото разчистване и подреждане за бебка и за новата стая на каката и съм доволна и няма да ви изпускам  Hug!

# 369
  • Стара Загора
Nad1_Nad1, честита годишнина!  loveuuu

Честито на всички именници днес!  bouquet

# 370
Арим, специално за теб мила http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/vessi-barabesi.496167.20588998 още не е закачена на стената, защото искам да видим как ще е кошарата и тогава. Стената на която ще я окача ще е бяла.

# 371
добро утро,

да знаете какви са стойностите на PH в урината при децата. на мен до сега не са ми изледвали, а на ванеса излиза 7 това много ли е малко ли е? в гугъл нищо не намерих.

честито на празнуващите днес   bouquet

# 372
  • Стара Загора
Тук са дадени референтни стойности:
http://arsmedica.bg/bg/lab/subprm/referentnist.html

(Изследване на урина:
Калий      35 - 90 mmol/24h
Натрий    120-220 mmol/24 h
Хлориди     110-225 mmol/l
Албумин    до 30 mg/24h
Амоняк    20-70 mmol/l
Креатин    мъже: 84-1443 µmol/l     жени: 145-2061 µmol/l
Креатинин    мъже: 13,2-17,6 mmol/l  жени: 7,1-13,2 mmol/l
Пикочна киселина    1,19-4,16 mmol/24h
Урея    233-331 mmol/24h)

Тук има и тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.0

# 373
Добро утро...лелеее 1 час не мога да ви изчета. Честито на празнуващите днес! Вчера милото ме изненада прибра се рано рано от работа с 1 букет,имаше и торта и после ме заведе извън града на разходка......правихме си вечеря.....абе много хубаво си изкарахме Heart Eyes. Димяни много се радвам,че всички сте си вкъщи...голям купон ще е  Hug Райчето радва ли се на двете си сестрички? Желая ви хубав ден!

# 374
Добро утро, tzzzvety , кафенцето е страхотно Grinning
Честит празник и от мен, нека всички светци да бдят над нас и нашите родени и неродени душички.
Вчера получих списък за болницата, нищо че е още раничко. Предупредиха ме, че за секцио ще трябва да занеса голям пакет памперси. За нормално раждане искат 20 бр, аз смятам да взема от пакетите с 33, а ако има нужда , татито ще дотича с нов пакет.
Зеленоочке, браво на теб. Аз се шашкам че моето наближило ( към 6 - 8 октомври ще е секциото), а ти...почувствах се по-спокойна.
veselina miteva, честити ти придобивки. То като една Коледа е било - да разопаковаш и да се радваш.
Аз днес пак малко ще поработя от вкъщи и към 11 ще тичкам на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт