Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 27 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Тук са дадени референтни стойности:
http://arsmedica.bg/bg/lab/subprm/referentnist.html

(Изследване на урина:
Калий      35 - 90 mmol/24h
Натрий    120-220 mmol/24 h
Хлориди     110-225 mmol/l
Албумин    до 30 mg/24h
Амоняк    20-70 mmol/l
Креатин    мъже: 84-1443 µmol/l     жени: 145-2061 µmol/l
Креатинин    мъже: 13,2-17,6 mmol/l  жени: 7,1-13,2 mmol/l
Пикочна киселина    1,19-4,16 mmol/24h
Урея    233-331 mmol/24h)

Тук има и тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.0

мерси, но PH стойности няма Sad

ще питам в темата да видим

# 376
Над честит ви двоен празник, много щастие и здраве за всички newsm51
Варненки на лекцията в мола няма да мога да дойда - по това време трябва да вземам Андреа от яслата, а много ми се иска да се видим преди щастливите моменти, че после докато се организираме с бебоците......... Искате ли да си спретнем една среща.

# 377
  • Стара Загора
Тук са дадени референтни стойности:
http://arsmedica.bg/bg/lab/subprm/referentnist.html

(Изследване на урина:
Калий      35 - 90 mmol/24h
Натрий    120-220 mmol/24 h
Хлориди     110-225 mmol/l
Албумин    до 30 mg/24h
Амоняк    20-70 mmol/l
Креатин    мъже: 84-1443 µmol/l     жени: 145-2061 µmol/l
Креатинин    мъже: 13,2-17,6 mmol/l  жени: 7,1-13,2 mmol/l
Пикочна киселина    1,19-4,16 mmol/24h
Урея    233-331 mmol/24h)

Тук има и тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.0

мерси, но PH стойности няма Sad

ще питам в темата да видим
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24256.0 newsm78 Ако това ти помогне?!
И http://www.doctorbg.com/page.php?id=12440 Peace

# 378
  bouquet

Наденце - днес ти е двоен празник! Да ти е жив и здрав малкия и много да те слушка  Flutter А с мъжлето мнооогоооо да се обичате, и той да те слушка и да те глези, и да ти угажда и всичко най-най Party Да си гушкате скоро малката бонбонка   bouquet

Кат - Честит Рожден Ден на патерици    bouquet Здраве. щастие и най-хубавия подарък - другия месец  Crazy И ти си Девичка, а??  Sunglasses

Тони - много се радвам за вас, че най-после обикалянето свърши и всички сте си заедно! Как се справяш мила? Много ли ти е трудно?

На всички с хубавите новини от прегледи - Честито! И на всички, които ще ходят днес - приятни срещички с малките мишоци  Heart Eyes Аз съм утре от 11 и нямам търпение  Whistling

Хайде това е от мен засега, че в 11 ще идват да изперат дивана и после ще пиша...Малко остана с това учене, но се оказа, че Октомври почваме Есенния триместър  Crazy

# 379
Привет,сладурани!
Не смогвам а ви прочета,пък какво остава да пиша...При нас ремонта продължава,дано приключим до 10 дена,че ме е хванала нервата яко  #Cussing outСтига съм мрънкала....
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ С БЕБЧОВЦИ НА РЪЦЕ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!Кат88,пожелавам ти много щастие   bouquet
Димяни,ти си пример за всички нас  Hug
Веси,страхотни мишоци,браво на теб!
Зарат,пък на мен ми стана тъжно от описаната действителност  SadДано при нас няма такива големи изцепки.
Гале,Андрея е голям образ-усмихнато дете на ясла  Peace
Весе Митева,гадна работа с това падане.Дали няма нещо хомеопатично,което да помага newsm78
Аз утре съм на преглед при Александров и после ще се отчета,а сега отивам да купя разни работи за ученика.
Приятен ден на всички!

# 380
Здравейте )))
Честито на всички празнуващи днес!
Ради, твоето бебче ще бъде много учено )))
Аз незнам дали ще се дипломирам тази година, още няма дати за защита на дипломните, абе много ме е яд.
Хубав ден на всички!!!

# 381
  • Русе
Здравейте и от мен и честито на всички коитопразнуват днес  bouquet
Днес отивам да си взема вече 45 дневния болничен и започвам да глася багажа за родилното че то неостанало време.
legeo защо за секцио искат повече памперси аз мислех малък пакет да взема пък после ако се наложи да ми донесат още.
Вчера накупихме на бебчо малко дрешки,спално комплекче и комплект за изписване а също и анатомична ваничка остава само стойка да си взема за нея,но се чудя няма ли да му убива на бебчо пласмасата или да купя нещо за подлагане под него.А и още нещо да питам някой знае ли къде мога да си купя подложка за повиване ама от тези по меките

# 382
Добро утро!!!

Честит празник на всички!

Честит имен ден на момченцето на Надето! Да е много здраво и щастливо дете!   bouquet

Успех на всички, които сте на прегледи днес . Аз съм днес пак на запис на тонове, но май ще правим и ехограф и подозирам, че ще има и преглед за разкритие.  Whistling

Hug

# 383
Наденце, аз съм приготвила от 24 бр. Ако се наложи - ще донесе милото ми още. Специално за "Шейново" това което ми е казала дружката работила преди години там е, че въпросните пакети, от колкото броя и вид да са те, ги прибират по шкафовете, отварят ги един по един и слагат по ред на всички бебчета. Не знам как е в момента, но предполагам не са се променили много нещата. Много щастие, радост и успехи на баткото, а на вас с любимия - дълги години безоблачен и изпълнен с много обич живот   bouquet  bouquet
hailie - и аз се присъединявам към момичетата - внимавай с горещата вода  Hug
Ради, това не е истина  Laughing Няма почивка за теб... Точно ще ти свършат изпитите и хайдеееее, нов триместър на хоризонта и бебче на път  Crazy
tani - честити покупки. Меки подложки съм виждала и във "Вис Виталис", в "Джъмбо", "Штъркела", но предполагам, че ги има в повечето детски магазини.
Зеленоочка - да не забравиш после да кажеш имаш или не разкритие. Ще те чакаме с нетърпение  Hug
Мирче, току що приятелката ми, която има 2-ма тинове, ми се оплаква от тях, явно и те миличките са във фаза  Laughing Хормоните на никого не прощават  Hug

# 384
Дианчето, ти се появи бе жена, ааааа губиш се напоследък Simple Smile И нашата одисея с ремонта продължава и ще се проточи до края на седмицата май  ooooh! Мъжото иска така и така сме разбутали да циклим паркета и в кухната, така че......дано до началото на деветия месец вече приключим  ooooh!

# 385
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, направо не ви завиждам с тези ремонти, толкова ги мразя, много мъчително ми звучи, но пък после става толкова хубавоооо  Crazy

Аз оставих малката на градина и сега ще му ударя един сън. немога да спя и това си е, като претрепана съм. После съм при акушерката на преглед и така...

Дните ми минават по един и същи начин, много е отегчително, а и времето е едно дъждовно и сиво, ужас. вече няма и по бебчето какво да приготвям, съвсем лежерно я карам. добре, че е детето да ме поддържа активирана ooooh!

Иначе, фозически съм по- добре. Имам контракции само вечер, но не са от болезнените, нещо съвсем нормално. скеф бих се метнала по разходки, но времето не го позволява просто, остава да си лежа в къщи.

лек ден на всички  Hug

# 386
... получи се сблъсък на бременни хормони с тийн хормони  Twisted Evil
Laughing Как ме разсмя, Аримче, ама на теб сигурно не ти е смешно.  Rolling Eyes

Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Димяни,  Hug.

Нани, успех!

При мен нищо ново, освен много, ама наистина много подготвителни контракции. Четох някъде, че ако много зачестят, това предвестявало раждането. Аз пък мисля, че ще си дочакам термина. На преглед съм в четв., на 16.10. точно, когато влизам в 9 м.

Да питам за Майчин дом: Дават ли там нощници?

За памперсите - взела съм 1 гол. пакет от 43 памперса.

# 387
Добър ден и от мен!
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet
miriams28 , nani-banani благодаря ви за информацията за болничните, проблемът при моята приятелка е, че има дъщеричка на 6 години, а таткото работи на смени и няма кой да я гледа докато лежи тя в болница. nani успех при очния.  Hug
hailie страхотна ваничка - точно такава си харесахме, но още не можем да вземем решение дали си заслужава парите. Вие от кой магазин я взехте, че от толкова обикаляне забравих къде я гледахме  newsm78 Благодаря за споделеното.  Hug

Аз за Шейново съм приготвила пакет от 24 памперса, който да дам на акушерките, отделно от пакета Либеро, който купихме съм си извадила десетина да си имам при мен за всеки случай. Ако трябва милото ще донесе допълнително. А за мен съм си подготвила лигнин, нощни превръзки и еднократни гащи, все едно за потоп съм се приготвила, ама нали ми е за първи път....  Whistling
Утре ще видя резултатите от влагалищния секрет (дано всичко да е наред  Praynig ) и после съм на запис и преглед (ако има контракции при записа, де) в Шейново.
На всички с прегледи днес - успех, а на останалите лек и спокоен ден!   bouquet

# 388
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Над, честита годишнина и да ти е жив и здрав именика!   bouquet

Аримче, много ме разсмя и мен с поста си за сблъсака на хормони, представих си ви какви сте образи със сина ти!  Laughing

Аз пък да се оплача, излязоха ми резултатите от микробиологията вчера слетобед и освен гъбите се оказа, че имам и ентерококи! Преди месец бях чиста, а сега от къде се взеха тия гадости не мога да си го обясня! Та днес ще звънна на доки да видим какво ще ме прави. Аз съм чувала, че са опасни гадинките и съм се поошашкала малко, пък били и упорити, а и с антибиотик се лекували, с една дума - гадно.  ooooh!

М/у другото и аз се чудех като Ноел, дали в МД дават нощници или трябва да си носим, а за памперсите ще си нося малък пакет.

# 389
  • София
Тани, искат повече при секцио, защото седиш 6 дни, а не 3. Но в МД малък пакет Хъджис преди стигна. Сменят ги рядко, но им мажат на дупетата толкова дебело крем, че е абсурд да се подсекат. Кожата му беше перфектна след изписването.

Арим, скоро "дай да видя какво ти е това на бузата" може и скандал да предизвика. Малкото ти момче спира да е малкото ти момче и иска да се държат с него като с равноправен мъж, а не майчински Hug

Отиваме на кафенце. Искам да изям някого цял!

Общи условия

Активация на акаунт