Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 857
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,

Честита нова учебна година на всички ученици и учители!  Hug

Ние днес бяхме на първи учебен ден, утре ще подвързваме учебниците.

Калинче, добре дошла!  Hug Бързо възстановяване на теб и скоро бебчо да е жив и здрав вкъщи!

Димяни, дай Боже всичките ти страхове да са напразни!  Hug

Подариха ми помпичка за кърма на НУК, но аз смятам да се науча на правилно ръчно изцеждане, има клипове в интернет.. Че с помпичката боли.

bouquet Хубава вечер!

# 556
Димяни и от мен имаш  стиснати палци Praynig

Варненки, и аз да потвърдя, че утре идвам на лекцията и после Алба в 12 ч. (направо от Мол Варна тръгваме, нали).

Днес ми се схвана всичко от гладене, но приготовленията са приятни. Simple Smile Лека полека и аз стягам багажа за болницата.
Днес бях на тонове, акушерката с напипване прецени, че раждането е далеч  Thinking Не знам как само с пипане по корема, дълбоко вдишване и бавно издишване разбра къде точно е главата и т.н. Следващия ми час за ЖК (тонове) е чак на 28.09, че АГ докторката и акушерката излизат в отпуск. В понеделник, 20.09., ми предстой преглед за разкритие и статус на шийката (при доктора, при който ще раждам - Танев в АГ Варна), да видим и той какво ще каже.
За сега и двете докторски тела, който ме гледат, твърдят, че вървим едрички. Днес ме "успокоиха", че и 4 кг. да е девойката, няма проблем да я родя по естествен път.  Shocked Ще се пробвам, пък да сме живи и здрави, както дойде! За сега не съм шашната, вероятно защото нямам идея какво ме очаква Simple Smile

Хайде, спокойна вечер на всички и до утре наживо с Варненки.
 Hug

# 557
Тони  Praynig
Всичко ще бъде наред!  Hug

# 558
Здравейте мами,
Варненки утре съм на очен и после да си вземам едни излседвания незнам дали ще успея до 12 , но ще се постарая да дойда.
Димяни  Hug кураж мила всичко ще е наред.
Радинела,Зеленоочка  Praynig
И при мен днес нещо са по-чести контракциите и вземам да се притеснявам вече  Sad като менструални болки са , боли опредлено време , отминава и после пак.

# 559
  • Stavanger,Norway/ Varna
Оле много хора ги почнаха контракциите, почивайте си повечеко. Очаквам аз от другата седмица стабилен бебевалеж, време му е  Crazy

# 560
Момичета, не успях да ви изчета, но ще продължа упорито. Поне до петък, когато ще си взема птичето под крилото  Heart Eyes Heart Eyes
Сега се включвам само да отговоря:
Мила, родих в Дева Мария - да. Бях във ВИП стая и не съжалявам, че се изръсих със съответната сумичка. В тези стаи леглата са направо вълшебни - подвижни, с автоматично управление и благодарение на това в деня след секциото спокойно ставах самичка от леглото! Отношението на всички беше точно такова, от което имах нужда в такъв момент и видях, че към всички е такова! На операционната не бях на себе си от стрес и притеснение, но видях че ще ме оперират д-р Ризова и д-р Драгнева. От абсолютно всички лекари, в чиито смени попаднах съм изключително доволна. Акушерките ме научиха как да се цедя с ръце. Психоложката идваше да си поговорим и също помагаше с информация. В неонаталогията съм сигурна, че е направено всичко по учебник както за случая. Непрекъснато исках информация за състоянието на бебока, но усещах в началото, че все нещо ми спестяват с този любезен тон. Може би са имали право - за да не се паникьосам още повече. Но аз не съм чак толкова неинтелигентна все пак и долу горе знаех какво се случва.
pashic, Позитив, сигурна съм че вашите сладурки ще бъдат отличничките на мама! Много са ми милички с раничка на гърба.
Pashic, мила, за съжаление се потвърди, че кървенето е отлепяне на плацента. Съобщи ми го след операцията лично д-р Драгнева - 2/4 см. Не е било много, но беше достатъчно да се побъркам от притеснение....
Димяни, днес педиатърката ми ми каза, че не познава по-жилави създания от бебетата. Увери ме, че началото на рано родените бебенца е трудно, но после наваксват с развитието си и се превръщат в здрави, хубави и умни големи хора - всички познаваме такива, за които чуем ли че са родени по-раничко и се чудим как така тези големи възрастни са тежали килограмче някога! Имай вяра в твоите дъщерички - виж колко много са борбени само и докъде стигнахте заедно! Оттук нататък: по-малко стрес и повече позитивизъм.

# 561
и аз снощи бях с болки и то чести. веднага си легнах и сега съм добре. трябва да взема да се обадя на лекарката при която искам да раждам за да ме види в понеделник и да се уговорим. с ванеса съм направила разкритието без никакви признаци. болките ги получих 2 часа преди да родя. докато се изкъпя и проверя багажа бяха минали час и половина и в болницата бях с 8см. не ме приеха даже и родих 30мин. след като пристигнах. сега предполагам, че пак съм започнала да правя разкритие, но явно имам болки, защото бебето е по-голямо и натежава повечко. усещам главата как ме притиска в таза и там също ме наболява повечко вечер, но всичко е в рамките на нормалното. ванеса я родих 3-4 дена преди термин да видим сега момъка кога ще реши да излиза. иска ми се да дочака до октомври, но само той си знае.

вчера кракът ми изпука много зверски по едно време и сега не ме боли така отвътре явно се намести нещо. остана само болката от раните и синините, но те няма как да минат бързо и ще ги  търпя още поне 10 дни.

почти приключихме с покупките, но с прането и гладенето изоставам. имам поне още 5 бебешки перални да пускам, а 2 са изпрани и чакат да ги гладя. вчера не можах, но утре трябва да се справя с това Simple Smile не обичам да гладя, но бебешките дрешки са толкова сладурски, че ми доставя огромно удоволствие тази задача  Heart Eyes

вчера когато търсих бархетни и тензухени пелени се хванах за главата как са вдигнали цените на тези обикновени неща. 2007 ги взимах за 4лв. комплекта, а сега във вис виталис който са производител са по 7,50лв.  Shocked и не взех от там. като цяло сумата не е голяма и ако ми беше първо дете нямаше да ми направи впечатление. после намерих в магазин щъркел за 5,50 комплекта. взех 2 имам и някоя друга от ванеса ако не ми достигат ще купувам пак след раждането. ванеса редовно опикаваше плота за повиване и всеки ден по 2 тензухени отиваха за къпането и доста такива пелени ми трябваха.

димяни мила кураж. всички сме с вас

# 562
  • София
Благодаря ви!  Hug

# 563

Добро утро!

Изгорял ми е телевизора!!! smile3511
Днес съм на гости в сутрин с тв 7, стискайте палци да има ефект...!
До по-късно..... Hug

# 564
  • София
Добро утро  Simple Smile
Тони, какво те побърква мила? Дишането ли им спира на бонбончетата? За нас не се безпокой, ние почти всички май сме преминали критичната възраст на бебоците и няма причина да се стряскаме. Каквото ти тежи на душата, спокойно си споделяй - може пък да ти олекне  Hug И ако се сетиш за нещо, с което някоя от нас може да помогне, дори и с транспорт до някоя болница или лекар - казвай си  Hug
Калинче, за вас утре е големият ден  Party Дано детенцето ти е здраво и стабилно, всичко да си е наред, да се гушкате, папкате, спинкате, цапате памперсите...  Hug
wine, и на вас пожелавам същото, да сте здрави и бързо да ви умаляват дрешките  Hug
Тини Пини, колко много дрешки... Браво, отлична подготовка  Mr. Green Аз пазарувах предпазливо, да видим колко подаръци ще се съберат и като се роди беболинка - ще има още пазар според нуждите.
veselina miteva, ама ти изобщо не спиш  ooooh! И ти ли си от будуващите?
ifoma, гледам TV7, но не знам как да те разпозная  newsm78
Позитив, Пашик, ама много са ви хубави първокласничките  Heart Eyes Снимките ви ме върнаха години назад, спомних си колко са изплашени децата в 1 клас  Simple Smile Ами те са си бебета, излязли от детската градина и изведнъж попаднали в света на големите... Но пък се адаптират страшно бързо, като факирчета са  Mr. Green

Аз станах в 6 ч., за да събудя синковеца за училище, той тръгна посред нощите да не закъснее и ми звънна да се оплаче, че пристигнал половин час по-рано и охраната не го пуснал да влезе  ooooh! В ново училище е, още не си е разграфил точно времето. Чудя се как ще ставам всяка сутрин да го будя толкова рано и каква супер бърза закуска да му правя, че и да е разнообразно  ooooh!

# 565
Добро утро, сладурани!

kalinche - добре завърнала се, миличка  Hug Само си представям каква тръпка е като знаеш, че утре ще сте си в къщи с красавеца Алтай  Heart Eyes С нетърпение ще чакаме снимки от изписването. Дано при всички мамчета от форума има същите отговорни и съпричастни лекари и сестри, както е било при теб  Hug
wine - на какви прегледи ходите с Елис? Как е тя - папка ли добре, с кърмата как си? Когато имаш време - разказвай  Hug
ifoma - включих на тв 7, дано не съм те изпуснала  Wink Трябваше вчера да пишеш, че ще гостуваш, за да е сигурно, че няма да те проспим  Grinning С теб сме! И дано това за което си там се чуе и има ефект  Hug
Тони, мила, много кураж и сили  Hug Дано притесненията ти не се оправдаят. Ще те чакаме да споделиш как са нашите сладки талисманчета. Не се притеснявай да ни пишеш какво се случва, затова сме тук, за да се подкрепяме и помагаме с каквото можем  Hug
daarena - надявам се утре след тоновете да имам някаква яснота за деня на раждането, но съм с усещането, че може би ще съм на стартова позиция след средата на другата седмица. Ще е чудесно, ако се засечем  Laughing Милото си е харесало датата 26, но да видим щерката какво е решила  Joy
Ради, какво стана вчера с прегледа? Или бъркам датата?
Наде, ще те чакаме и теб днес да споделиш как е минало меренето на тонове  Hug

Страхотни снимки от първия учебен ден   bouquet
Отивам да закусвам, че с малката сме гладни  Laughing

# 566
  • София
Май в момента по ТВ7 гледаме ifoma - говорят за Джони Боро.

# 567
моето не спане е хронично Simple Smile откакто се помня съм така. сутрин съм малко замаяна, но после ми идват силите и даже не изпитвам нужда от сън следобед. тази вечер съм заспала в 22 и се събудих в 4 което за мен е рекорд по принцип в 2-3 съм вече будна и не мога повече да заспя. към 5 лягам пак до към 7 и съм така от мноооооого години. то и затова нощното кърмене с ванеса не ми пречеше. имало е вечери когато тя спи, а аз съм будна и едва ли не чакам тя да се събуди да я накърмя

# 568
ifomaHug, страхотно се получи. Сигурна съм, че ще има резултат. Невероятно силна жена си, възхищавам ти се!!! Дано институциите се размърдат по-бързо, че да може да сте заедно ако не за раждането, то поне за изписването на беболина  Hug

# 569
Здравейте пупички  Hug  bouquet

ифома,браво чудесно се представи   bouquet

Смехоранка,отивам аз днес на тонове...ама като се сетя колко малко остава до заветния ден и ми настръхва косата.Всяка нощ съм в размисли и психическа подготовка.

Тини,чудесни нещица за бебко си имате.

Момичета и аз мога да дойда на среща,само ако е преди неделя,след това няма как  Mr. Green

Тони
,горе главата  Hug Почивай си бе жена,колкото е възможно де.Три дечица имат нужда от маминка,ти само бръмчиш  Hug относно притесненията,силно се надявам да не е това,което си мислиш,защото има една бабина приказка:Да не те стига това,което ти мисли майка ти!Дечицата ти са здрави,недей да се нагърбваш с черни мисли. HugИ ако нещо ти тежи,сподели го с нас,няма какво да ни стане,освен да ти помогнем и подкрепим с каквото може.Силно ви прегръщам всички! Hug Praynig

Мирче,ама откъде това желание за учение на твоето малко-голямо момче  Mr. Green Какъв е съвестен само  PartyАма учи го да си прави сам закусчица,ако те няма теб гладен ли ще стои  Mr. Green(или мами просто си има мерак)  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт