Ултра лято в Албена 2010 (тема 7)

• 19 169
  • 230
  •   1
Отговори
# 30
... Останалото е за румънци и руснаци, както и за българи, на които не им прави впечатление. Crossing Arms
Клер е изключение. (и др.) Hug

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 14:24 от Лариса

# 31
  • София
... Останалото е за румънци и руснаци, както и за българи, на които не им прави впечатление. Crossing Arms

Аз съм така устроена, на мен винаги ми е хубаво, въпрос на характер. Mr. Green Или пък съм само проста... newsm78

# 32
  • Луната ни пази

Аз съм така устроена, на мен винаги ми е хубаво, въпрос на характер. Mr. Green Или пък съм само проста... newsm78
Клер, ние с теб сме на една вълна, ама пък аз съм от село, така че може и да ми е вродено да не ми прави впечатление!

# 33
Не съм писала отдавна в темата.Ама аз съм си много доволна от Магнолия PeaceВ рейсчето бутаница ми че то в София в рейса все едно не е.И в нас яденето не ни е перфектно нито пък жулим пържоли всеки ден.Плочките в банята също не са ми от най модерните така че..........Отидох да се забавлявам и точно това направих.В моя случай смятам за излишно да давам 1500 лв за седмица за супер стая като в нея влизаме два пъти на ден.Знаете как е с деца Peace

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 13:16 от gery_roz

# 34
Привет и от мен, завърнала се преди няколко дена, тъкмо и като запис в новата тема.
Ще я следя, на мен си ми харесва в Албена, и ме интересуват отзиви за всички хотели, дано са достоверни за догодина.
За Магнолия- доволна съм, имахме хубава почивка, с по-хубаво време от очакваното. Имам малки забележки, но се стараех да не обръщам внимание, важното е децата да са доволни, и ние - отпочинали. Grinning

# 35
непозволяващи забележките, да им влияят на почивката.  Peace

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 14:48 от Лариса

# 36
  • В.Търново
http://rosinauzunova.snimka.bg/sea/albena-2010g.533594
Ето ги снимките.Първите няколко и последните са от Варна.Има и от Акваполис в Зл.Пясъци.

# 37
Росина, чудесни са снимките ти. Лично на мен Добротица и Орлов са хотелите, които ми харесаха най-много, а и като цена са ни добре.  Flutter

# 38
Малко прясна информация .
Ще правят ремонт и на Кардам.

Аз пък чух от персонала на нашия хотел, че започва ремонта и на Арабела Бийч.

За което решение най-вероятно има сериозен принос минзухар, а не вечно доволните (т. нар. позитивно настроени) патки от бг-мама.  Mr. Green

# 39

За което решение най-вероятно има сериозен принос минзухар, а не вечно доволните (т. нар. позитивно настроени) патки от бг-мама.  Mr. Green
Ееееееееее,прекаляваш вече с обидите!!!  Naughty
Само защото ти си изкарала кофти почивка,ние доволните трябва задължително да сме патки! #Crazy
Айде стига вече.............. Naughty

# 40

Sick

# 41
Не очаквам някой да ми благодари.  Simple Smile
Но ме вбесяват ниските критерии, малките очаквания, и замазването на очите пред очевадните простотии в нашенската действителност. Благодарение на което същите цъфтят и процъфтяват.  
Колкото до начина ми на изразяване,  не се хващайте за думите, потърсете смисъла.
  bouquet

# 42
  • Луната ни пази
Не очаквам някой да ми благодари.  Simple Smile
Но ме вбесяват ниските критерии, малките очаквания, и замазването на очите пред очевадните простотии в нашенската действителност. Благодарение на което същите цъфтят и процъфтяват.  
Колкото до начина ми на изразяване,  не се хващайте за думите, потърсете смисъла.
  bouquet

От къде си сигурна дали това, което на нас ни е предоставено като услуга , и на теб не би ти харесало. Ами честно казано, в стаята, в която бях, нямаше захабени плочки, запушени канали и скъсано спално бельо. В стола не съм търчала за това или онова! Не съм се блъскала за шезлонг покрай басейна.... какво повече да искам. Аниматорката в детския кът обръщаше подобаващо внимание на децата и всички се забавлявахме до край! Това е, получих достатъчно качествена услуга за парите, които съм платила! Може и патка да съм Simple Smile  newsm57

# 43
  bouquet
Aко си искала да не се приема буквално, защо не го сложи в кавички? Outta Joint

# 44
Тук станало весело.  Mr. Green
Не мога да не се съглася с минзухар за последния пост. Факт е, че сме склонни да затваряме очи и да определяме недопустими неща, като бегла подробност, незаслужаваща внимание.
Обстановката и обслужването в хотела са част от очакванията ми за добра почивка. Да, преживява се, но защо срещу шапката с пари, която плащам, да получавам нещо, което ще ми избожда очите през цялото време. А натрупването на уж дребни наглед "подробности", може бързо да скапе настроението на всеки или най-малкото да създава излишно напрежение - нещо, което не би трябвало да се случва по време на почивка.
Колкото до езика на минзухар - несблъскалите се с нейния стил на изразяване, откровено се втрещяват.  Laughing Въпрос на свикване, не се палете толкова.

Общи условия

Активация на акаунт