Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 408
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Пловдив
ооо и аззззз

# 166
  • Бургас
  bouquet запис

# 167
  • София
момичета, как да изчистя чадър, бежов е на цвят и е много мръсен,където са били гънките. Дали да го пусна в пералнята или на ръка newsm78

# 168
  • София по рождение
а, прали ли сте велурено яке в пералня?

# 169

Не точно,но миналата година изпрах на мъжа ми едно кожухче като велурено,ако се сещате има едни такива от еко кожа мъжки,като външната част е гладка,а отвътре е меко и рошаво и абсолютно нищо не му стана,а се изпра перфектно на 30 градуса естествено,за да не го умаля. Mr. GreenПредният път когато беше за почистване го дадох на химическо и платих 25 лв.

# 170
момичета, как да изчистя чадър, бежов е на цвят и е много мръсен,където са били гънките. Дали да го пусна в пералнята или на ръка newsm78

Поръси го хубаво отвсякъде с прах за пране и го накисни един вид,но с по-малко вода,даже може и да го напръскаш с някакъв препарат за прозорци,в смисъл да не е белина или нещо киселинно и го остави да се накисва 1-2 часа,после само го изтъркай с четка или дори пам. парче плат и мръсното ще излезе много лесно. Peace

# 171
  • София
Ако е от естествен велур, аз лично не бих рискувала  Thinking

# 172
  • София
h_o_p_e  мерси много Hug, ще пробвам като спрат дъждовете

# 173
# 174
Момичета, помощ Praynig. Някой може ли да ми каже как се заличава червено вино от стена боядисана с латекс. Пробвах да го измия но........ няма резултат.

# 175
Ако е бял латекс,можеш да опиташ да го напръскаш с белина.Това ми хрумна в момента,не ми се е случвало подобно нещо,затова не давам никакви гаранции,че ще проработи.

# 176
ето и малко хитринки който прочетох и аз:
Можете да унищожите всички петна с минимум усилия и нерви.
1. Матовите и тъмните стъкла се мият с вода, в която има спирт или оцет. Те ще блеснат отново и ще изглеждат като матирани.
2. Ако искате отново всички плочки да блеснат, добавете към препарата за миене малко амоняк. После ги лъснете със суха кърпа.
3. Машинката за мелене на орехи или месо се измива перфектно със солена гореща вода.
4. Мазните кухненски съдове първо се почистват с тампон с горчица, а после се мият с гореща вода.
5. Ако на дъното на загорял съд посипете малко сол, ще успеете да го измиете много по-лесно след няколко часа.
6. Ако върху съдовете се появят петна, ги помажете с някаква мазнина и ги оставете няколко часа. А после ги избършете с гъбичка, натопена в амоняк.
7. За да блеснат отново, замърсените порцеланови съдове се изтъркват с лимонтозу върху мокра памучна кърпа.
8. Кристалните сервизи се мият с хладка вода, с разтворени в нея амоняк или боракс.
9. Досадните мазни петна по печката изчезват, ако ги полеете с оцел или лимонов сок. После избърсвате със суха гъба и ефектът е забележителен.

# 177
ето и малко хитринки който прочетох и аз:
Можете да унищожите всички петна с минимум усилия и нерви.
1. Матовите и тъмните стъкла се мият с вода, в която има спирт или оцет. Те ще блеснат отново и ще изглеждат като матирани.
2. Ако искате отново всички плочки да блеснат, добавете към препарата за миене малко амоняк. После ги лъснете със суха кърпа.
3. Машинката за мелене на орехи или месо се измива перфектно със солена гореща вода.
4. Мазните кухненски съдове първо се почистват с тампон с горчица, а после се мият с гореща вода.
5. Ако на дъното на загорял съд посипете малко сол, ще успеете да го измиете много по-лесно след няколко часа.
6. Ако върху съдовете се появят петна, ги помажете с някаква мазнина и ги оставете няколко часа. А после ги избършете с гъбичка, натопена в амоняк.
7. За да блеснат отново, замърсените порцеланови съдове се изтъркват с лимонтозу върху мокра памучна кърпа.
8. Кристалните сервизи се мият с хладка вода, с разтворени в нея амоняк или боракс.
9. Досадните мазни петна по печката изчезват, ако ги полеете с оцел или лимонов сок. После избърсвате със суха гъба и ефектът е забележителен.
Предлагам ,някой да сложи това на първа страница Peace

# 178
Дами, кажете начин за чистене на фурна - препарата, който ползваме го има само в Метро (или поне само там съм го откривала) и докато се намери време да идем трябва да импровизирам... Дали номера с купа с вода и лимон ще стане?! за микровълновата направи чудеса направо  Simple Smile

# 179
Дами, кажете начин за чистене на фурна - препарата, който ползваме го има само в Метро (или поне само там съм го откривала) и докато се намери време да идем трябва да импровизирам... Дали номера с купа с вода и лимон ще стане?! за микровълновата направи чудеса направо  Simple Smile
Ако имаш какъвто и да е обезмаслител,предполагам,че ще свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт