Хитринки за всякакъв случай - 5

• 128 035
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
За съжаление, не  се изпра.Нищо-здраве да е!

# 406
  • В Голямото село
Сигурно сега откривам топлата вода, но да споделя една голяма радост за мен. По стъклокерамичния ми плот все оставаха някакви петна, които не се измиваха нито с препарати за стъклокерамика, нито с Мелио, нито с нищо, много бяха дразнещи. Днес се бях развихрила с магическата гъбичка на Сано и с нейна помощ и здраво търкане най-накрая се махнаха! Това е моето откритие  Mr. Green

# 407
Сигурно сега откривам топлата вода, но да споделя една голяма радост за мен. По стъклокерамичния ми плот все оставаха някакви петна, които не се измиваха нито с препарати за стъклокерамика, нито с Мелио, нито с нищо, много бяха дразнещи. Днес се бях развихрила с магическата гъбичка на Сано и с нейна помощ и здраво търкане най-накрая се махнаха! Това е моето откритие  Mr. Green

Извинявам се за пропуска, но може ли снимка на тази гъбичка, че аз петната по плота още ги боря (по-скоро вече се примирих с тях).

# 408
Момичета златни сте просто. Сега открих темата и се зачетах в нея.
Задължително още тази вечер ще пробвам съвета за почистване на микровълновата фурна с водичка и лимонче.
Ей такива две гъбички в едно пакетче,. за които говорите от тези "вълшебните" бях купила преди известно време по погрешка от един магазин, защото бързах и грабнах каквото ми попадна пред очите първо.
Като ги погледнах в къщи, честно казано   Blush   не знаех за какво ще ги ползвам. Сега разбирам какво хубаво нещо съм купила и задължително ще влезе в употреба.   bouquet

# 409

Извинявам се за пропуска, но може ли снимка на тази гъбичка, че аз петната по плота още ги боря (по-скоро вече се примирих с тях).
Това не е ли абразивно?! И аз я ползвам, но май си драска...

# 410
  • Стара Загора

Това не е ли абразивно?! И аз я ползвам, но май си драска...
На мен не ми драска , а трие като гума.За по големи замърсявания като изкипя нещо например  направо с телчето или с ножа минавам и нямам надраскано.

# 411
Здравейте,изчистих си микровълновата с лимон и вода, Hug,но пусках три пъти за по 5-7 мин и след това оставих малко да постои водата и лимона в печката.Изчисти се много по лесно,а беше замърсена доста.(във водата добавих и малко оцет)

# 412
Момичета, имам един въпрос - дивана е с много светла дамаска и долу, където са краката вече е изплескан Sad. Видях една реклама на Мельо и показваха как пръскат с него и на дрехи и те се почистват. Дали мога да го приложа на дивана? Ако имате друга идея за почистване, моля, споделете Praynig.

# 413
  • Mediterraneo
Мелио върху дрехи съм ползвала, на мъжа ми върху работни дрехи- няма поражения върху плата, а петната излизат.

# 414
Благодаря  bouquet

# 415
Здравейте! Искам да споделя как изчистих петно от нафта от китайски гранит. Първо напръсках с мелио(обезмаслител), след това го изчистих с екстакционен бензин (чист) и след това се сетих да посипя мястото с гипс , сложих картон и го затиснах с нещо тежко. Сменях гипса  с нов ,всеки ден в продължение на една седмица. И накрая загрях мястото със сешуара , забърсах пак с бензин и се радвам,  че можах да изчистя това петно Simple Smile                                                                                  Надявам се да бъда полезна !

# 416
Момичета, а знаете ли как да махна петната от ябълка по дрехите Sad Доста блузки на децата са с петна от ябълка около вратлето, защото и двамата си опират ябълките в дрехите  ooooh! Докато се сетя да им слагам лигавник, докато ядат ябълки бая блузки съсипахме Sad

# 417
http://www.perilis.com/preparati/prep_po4istwane_uporiti_petna.phpперилис /розова бутилка с пате 2,20/ пръскаш петното хубаво в пералнята и готово
или
 апта гел http://images.google.bg/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&a … =1276&bih=597 тубата, мажеш и пак така

# 418
Мерси много, ще погледна от къде мога да ги купя и ще действам   Peace

# 419
http://www.perilis.com/preparati/prep_po4istwane_uporiti_petna.phpперилис /розова бутилка с пате 2,20/ пръскаш петното хубаво в пералнята и готово
или
 апта гел http://images.google.bg/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&a … =1276&bih=597 тубата, мажеш и пак така
Подкрепям с две ръце,тези продукти изчистиха изгоряло автомобилно масло,с което малкия си беше  залял якето.Мислих да  го изхвърлям,но докато се прибера и баткото го  третирал с  този първия препарат и  що да видя,след излизането от пералнята якето нямаше и следа от масло,чак не ми се вярваше но факт.Евтин препарат,а върши чудеса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт