Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 357
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Пробвах и с лимонтозу, с прахчета, не става. Ще купя тези от ДМ да видим.
Мисля, че при теб е запушена ръкохватката , а не цедката .Ако е така, може да пробваш с нещо остро да падне кафето с което се е запушила.

# 451
В офиса един път седмично /профилактично/ пускахме цедката в миалната машина +
останалите джаджи на 30 градуса.
Друг вариант - накисния я в буркан с вода .

# 452
Момичета, може ли сравнително спешно да ме посъветвате как да махна останало лепило от етикет по буркан? Мотае ми се нещо, че съм чела някак с олио, но как точно беше...кой да помни?!:crazy: Благодаря предварително!  bouquet

# 453
Памуче с олио и търкаш.

# 454
  • София-в сърцата на моите деца
А как мога за измия след ремонт гипса по теракотата-непрекъснато се маже, като бели следи , с всякакъв препарат мих и все побелява? Благодаря предварително. Peace

# 455
  • Пловдив
Гипс по-лесно се маха ако изчакаш да изсъхне и остържеш с шпатула.
А ако искаш още мокър да го махнеш с вода и оцет - след това няма да побелява...

# 456
За пръв път го правя - запис, жестока тема.  Hug

# 457
Нашата цедка за кафе от долу има само една дупчица. На Саеко е, който има ще ме разбере. Пробвахме всички варианти, за които съм чела , но това нещо не ще да се отпуши. Още си седи накиснато в кола. Добре, че имаме още една. Най-вероятно е от водата понеже слагам от чешмата.

Пробва ли да я нагрееш със запалка или на свещ ?
Нали е метална мрежата ?
Това трябва да помогне.

# 458
Здравейте - имам въпрос за подлепваща лента на подгъв. Изпрах една рокля на ръка в хладка вода, на която подгъва е правен с подлепваща лента, без шев. След като я извадих видях, че подлепващата лента е останала залепена само на еднта си страна и подгъва се е отпуснал.
Как да го оправя? Пера роклята за пръв път и не очаквах това да й се случи.

# 459
Девил Роуз, залепи подгъва с ютия  Peace Ще стане като нов.

# 460
к(Р)оки много благодаря - че направо се изприщих. Роклята е нова, за повод и не съм я обличала. Като изсъхне ще я гладя, сега чакам.
  bouquet Честит празник!

# 461
к(Р)оки много благодаря - че направо се изприщих. Роклята е нова, за повод и не съм я обличала. Като изсъхне ще я гладя, сега чакам.
  bouquet Честит празник!
Гладиш, от вътрешната страна, не от лицето, нали знаеш  Hug

# 462
  • Пловдив
Или глади през тензух.

# 463
Момичета направо ме спасихте - ще гладя отвътре през памучна кърпа, че материята е сатенирана и леко еластична. Ще внимавам и с топлината на ютията.

# 464
Памуче с олио и търкаш.
Много ти благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт