Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 286
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Чекмеджето за прах вероятно е отделението за перилен препарат на пералнята Simple Smile Пробвай след почистване с четка да пуснеш един цикъл с белина (с или без пране). На мен ми се случва по-често, когато ползвам течни препарати, затова ги редувам с прахообразни. Пак се получават налепи, но не е толкова зле положението.

# 556
  • София
А-а-а ами, не съм блондинка, но реших, че става дума за нещо друго  Wink

Ами не ми се е случвало, но ползвам гел за пране и го слагам директно в барабана, нямам проблеми с отделението за праха за пране  Peace То и в случая ми се обезмисля горния пост, защото там по подразбиране си има вода Simple Smile

# 557
  • Пловдив
Изваждаш чекмеджето и го накисваш в кофа с разтвор на белина. Сипваш белина в спрей и напръскваш вътре мястото на чекмеджето.

# 558
  • София
Изваждаш чекмеджето и го накисваш в кофа с разтвор на белина. Сипваш белина в спрей и напръскваш вътре мястото на чекмеджето.
И аз правех така, обаче напоследък мързела ме накара да пускам чекмеджето в миялната машина  Mr. Green, а когато пера с прах или с течен препарат, го слагам в дозиращата чашка вътре в барабана.

# 559
И аз го търках с четка.Не знаех,че така стават още повече.Значи ще пусна една празна пералня с белина и ще напръскам преди това където има.
А колко белина долу-горе слагате?

# 560
Благодаря за съветите.Ама и аз как ви обясних че се запилях Joy Аз също използвам течен прах и го слагам в барабана но там където влиза чекмеджето ми остават следи явно от омекотитела на самата пералня прах почти не използвам

# 561
  • Пловдив
И на мен омекотителя ми прави такива петна. Когато пера с течен препарат е в барабана, а когато е прах -в отделението за прах, но там няма петна. Търкам с четка за зъби и белина! Явно е от омекотителя!

# 562
Как да почистя перманентен маркер от дамаска? Ако някой има опит, да сподели.

Имам същият проблем. SickДъщеря ми надраска с маркер чисто ново шалте за легло Mr. Green #Cussing out и какви ли не препарати не ползвах, даже и химическо чистене, а резултат нулев. smile3511Ако някой знае как се чисити ще му бъда много благодарна.  Kissing Heart

# 563
Направо ме притеснихте и скрих всички СД-маркери. Дано не забравя къде са като ми потрябват!

# 564
  • софия
Как да почистя перманентен маркер от дамаска? Ако някой има опит, да сподели.

Имам същият проблем. SickДъщеря ми надраска с маркер чисто ново шалте за легло Mr. Green #Cussing out и какви ли не препарати не ползвах, даже и химическо чистене, а резултат нулев. smile3511Ако някой знае как се чисити ще му бъда много благодарна.  Kissing Heart
Ако маркерите за бяла дъска съдържат същото като перманетните и аз имам същия проблем smile3511
Пробвах с меглио и какво ли не , не става.

# 565
Не че ви се смея на тревогите, ама ми стана смешно, защото имам приятелка тук с малко дете, която все се оплаква, че като пере дрехите, надписите с маркер на етикетите на дрехите на детето изчезват (пише му името с маркер, за да знаят в градината, че това са негови дрехи). Казах й да ползва маркер за сиди-та, че да не се измива и сега е супердоволна, че не се изпира изобщо. Та всеки с проблемите си. И ние имаме такива маркери и ги държа в една кутия в чекмедже, защото много ме е страх да не боядисат нещо. Докато надписвах дискове, успях да си надраскам малко ръкава на пуловера и няма изпиране.

# 566
  • Велико Търново
За маркера, още не ми се е случвало, но пробвахте ли със спирт? Махала съм така петно от мастило.

# 567
  • Пловдив
Не съм пробвала ,но ако някой опита , моля да сподели  Peace

7. Премахва петна. Пастата за зъби може да премахне тежки петна и от дрехи, и от килими. При дрехите нанесете паста за зъби директно върху петното и търкайте енергично докато петното изчезне. След това изплакнете. (Имайте предвид, че използването на избелваща паста за зъби върху цветни дрехи може да доведе до избледняване на плата.) При петна върху килими нанесете паста за зъби върху петното и търкайте с абразивна четка, след което веднага изплакнете.

http://www.tiabg.com/?c=n&id=1969

# 568
Имам голям проблем  smile3511

монтираха ми новата кухня и от вчера съм в еуфория и яко чистене,но днес,когато стигнах до двете вратички,които имат стъкло за пълнеж изпаднах в ужас.Мебелиста е попълнил фугата между стъклото и рамката със силикон,който после е размазал по самото стъкло.Предполагам,че го е чистил,защото от всичкото това нещо по стъклото има само петна,които нямат чистене.Пробвах какво ли не и няма махане.Ако някой има опит ще съм много благодарна. newsm17

# 569
  • Варна
Имам голям проблем  smile3511

монтираха ми новата кухня и от вчера съм в еуфория и яко чистене,но днес,когато стигнах до двете вратички,които имат стъкло за пълнеж изпаднах в ужас.Мебелиста е попълнил фугата между стъклото и рамката със силикон,който после е размазал по самото стъкло.Предполагам,че го е чистил,защото от всичкото това нещо по стъклото има само петна,които нямат чистене.Пробвах какво ли не и няма махане.Ако някой има опит ще съм много благодарна. newsm17

Защо не звънеш във фирмата монтирала ти кухнята направо да ги запиташ тях с какво чистят силикона?Явно нещо го разтваря просто човечеца е овет.

Общи условия

Активация на акаунт