Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 240
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, не знам това което ще споделя колко е хитринка, но ме улеснява доста в почистването на прозорци-ненавиждам го това упражнение. Едни приятели ни подариха ето такава подочистачка. И реших да се изтарикатя и да я пробвам за прозорците-сипах в резервоара вода и оцет и всичко стана за .....няма и 10 мин. изчистих 3те си вратопрозореца с 3 леки изпирания на кърпата на подочистчката( т.к. от вън прозорците бяха страшно мръсни). Нито се замазва, нито търкам като ненормална преди с парцали и вестници. А и мога да си ползвам подочистачкат аи за пода, с кърпата й чистя и мивките-без препарат, само я намокрям и изтърквам, батериите в банята и кухнята също, бърша праха по мебелите. Май прозвуча като реклама, но наистина ми е от голяма полза това чудо  Mr. Green

# 646
Купихме от мрежестите подложки за под килима. Чудесни са.
А от къде? newsm78

Случайно ги открихме в една борса за домашни потреби.

# 647
Момичета, а случайно да знаете някаква хитринка за почистване на варовик от бели пластмасови саксии?

# 648
Момичета, а случайно да знаете някаква хитринка за почистване на варовик от бели пластмасови саксии?
Лимонтозу или оцет!

А да знаете нещо за премахване на петна от мухъл от плат? Тикнала съм столчето за хранене зад скрина, а то мухлясало. А е цветно - май няма да стане с белина.

# 649
  • София-в сърцата на моите деца
Има един препарат на Медикс, на който пише почиства 100% варовик..Аз с него почиствам разни неща в тоалетната и всичко  се почиства.Пробвай Peace

# 650

А да знаете нещо за премахване на петна от мухъл от плат? Тикнала съм столчето за хранене зад скрина, а то мухлясало. А е цветно - май няма да стане с белина.

!!! оцет!!!!!

# 651
  • На небето
Има един препарат на Медикс, на който пише почиства 100% варовик..Аз с него почиствам разни неща в тоалетната и всичко  се почиства.Пробвай Peace

За много упорит варовик използвам горещ оцет. Чисти безотказно до блясък. Няма грешка. Такъв препарат не съм срещала, който да се справи така добре както оцета.

# 652
Привет... имам ужасно петно от Бионик по една скъпа за мен дреха... някой сблъсквал ли се е с такова чудо? Идея нямам как да го махна...

# 653
  • София
Привет... имам ужасно петно от Бионик по една скъпа за мен дреха... някой сблъсквал ли се е с такова чудо? Идея нямам как да го махна...
Най добре го занеси на химическо, защото не е много сигурно, че ще излезе. Дъщеря ми беше размазала такова на столчето си в колата е бая търкане отнесе с Вениш. Излезе, но с голям зор. Затова най-добре го занеси на химическо.

# 654

За много упорит варовик използвам горещ оцет. Чисти безотказно до блясък. Няма грешка. Такъв препарат не съм срещала, който да се справи така добре както оцета.
Момичета, благодаря!   bouquetЩе пробвам първо с оцет, ако не стане ще пробвам и с Медикс. Simple Smile Ще пиша после за резултата. Wink

# 655
Определено  оцета   прави  4удеса  Peace

# 656

Няма ли начин просто да я изпереш добре?

# 657

Няма ли начин просто да я изпереш добре?
Първо го разглобих и изпрах в пералнята с Ариел. Мухлясалите петна само избледняха. Намазах обилно с оцет, а след това направо излях цялото шише в легена. Нищо! Сега се чудя онзи препарат Саво след като не ми избели тапета дали ще избели плата?!?

# 658
# 659
Първо го разглобих и изпрах в пералнята с Ариел. Мухлясалите петна само избледняха. Намазах обилно с оцет, а след това направо излях цялото шише в легена. Нищо! Сега се чудя онзи препарат Саво след като не ми избели тапета дали ще избели плата?!?
100% ще избели плата-от личен опит го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт