Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 195
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
"Саво"-то е пълно с хлор, както и повечето препарати против мухъл.

# 661
И аз така предположих, ама на тапета не промени цвета, та затова исках да се консултирам... Но няма да пробвам тогава.

# 662
  dididi, да не те отчайвам, но имам опит с един чаршаф, който бях забравила мокър в коша за пране и мухляса, това преди повече от година. Прах, търках, вениш, мениш, киснене и т.н, но и до сега си е с петната, а го пера често щото го използвам за разни нужди в къщи (поне е шарен и не се виждат на пръв поглед, ама е гадно Sad)
  Пробвай с химическо, Peace е моя съвет

# 663
Знаете ли с какво се избелват бели изкуствени материи? Белина става ли? На нея пише за естествени .  newsm78

# 664
Искам да нарежа калъп сапун на няколко парчета, но се чудя как и с какво? Оказа се трудно занимание. Не искам просто да го начупя, ами да се получат 3 еднакви парчета, като повечето обикновени сапуни.

# 665
  • София
Ако сапуна е домашен, дали не би станало с нагорещен нож - никога не ми се е налагало, но това е единствената идея която ми хрумва  Thinking

# 666
  • София-в сърцата на моите деца
Искам да нарежа калъп сапун на няколко парчета, но се чудя как и с какво? Оказа се трудно занимание. Не искам просто да го начупя, ами да се получат 3 еднакви парчета, като повечето обикновени сапуни.
С детско трионче или с назъбеният нож за хляб Peace

# 667
Назъбеният нож реже на криво. Тоест под наклон. Мисля, че с нагорещен нож ще с получи.

# 668
  • София-в сърцата на моите деца
Нямам спомен филиите ми от хляба да са криви, но...знае ли човек...може би си зависи от ножът? Моя си реже право.. Mr. Green

# 669
Може и от ножа да зависи. Но аз се отказах от моят назъбен нож защото ми режеше  под наклон филиите. Но това не означава, че не може да пробваш.

# 670
С назъбен, нагорещен нож - не става. Чупи се на парчета.

# 671
с макетно ножче дали няма да стане

# 672
  • София
с макетно ножче дали няма да стане
Едва ли, много е тънко и се криви.

# 673
  • София
dididi защо не пробваш с оцет или лимонов сок. След като маха мухъл от стени сигурно ще стане и за дрехи. Поне няма да навреди

# 674
  • в града на атомното слънце :)
Момичета, някоя от вас успявала ли е да премахне по някакъв начин  следите от стружки от електрожен по стъклото  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт