Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 116
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Галче,добре дошли и късмет с работата! Hug

# 301
Галче, имай си едно на ум че VoIP телефоните обикновенно имат ограничение на колко номера можеш да се обаждаш.. на Аканак е 50 за домашен телефон, може би ще трябва да се включиш на бизнес телефон.
Също така в Канада има страшно много телемаркетинг компаний, може би трябва да провериш и тях, щом си и с опит, мисля че няма да имаш проблем да си намериш нещо;) Много хора се отказват бързо заради негативното отношение от другата страна на линията така че постоянно се търсят нови и нови хора, имах бая колеги в университета които бяха пробвали Wink

Jenniе, радвам се че успяхме да се видим с теб и твоята малка принцеса

# 302
Галче, добре дошла   bouquet

# 303
Ех, ама че съм заядлива, ама какво да се прави каквото повикало такова се обадило  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

Хм, а познаваме ли се, bruni

Пиши ми на лични, ако искаш, ще ти отговоря за всичко, което те интересува, да не занимаваме аудиторията Peace

За CLE-to, оказва се, че консултациите ги дават в Revenu Quebec. За да станеш селф-емплойд не е необходима никаква регистрация. Само чинно си попълваш информацията след края на данъчната година за доходите, получени като селф-емплойд, заедно с другите такива, ако има в годишната данъчна декларация /като имаш право да си приспаднеш различни разходи по дейността преди да си изчисли дължимите "contributions" за социално, здравно и пенсионно осигуряване/.
Ако някой друг се интересува нещо, да пита. Никога не съм отказвала да отговоря на зададените ми въпроси Peace Peace Peace

# 304
  • Калгари, Канада
Я да раздвижим малко темичката.

Бременелките, как сте, как се справяте с положението?  Hug

И за всички: Как ще празнувате Деня на Благодарността, имате ли си план вече?
Дано е хубаво времето, че аз съм замислила няколко неща. После ще разказвам.

Галче, само усмивки искам от тебе, всичко ще се подреди  Hug

# 305
Галче, виж тук:
http://www.revenu.gouv.qc.ca/en/travailleur_autonome/affaires/st … t/definition.aspx

Много често, информацията, която подават (вкл и от ревенюто) е непълна и неточна, а после глобите им са доста солени. Намери си счетоводител, който е работил с такива клиенти (тип бизнес), той ще ти даде и инфо, какъв е процента на разходите за този вид дейност ( не признават всички разходи). А и проблеми с ревенюто са си негова работа след това.
Ти ще действаш от името на фирма, която поне аз не разбрах да има регистрация в Канада. Такива неща не ги толерират и го отнася обикновенно представителя.

# 306
Добро утро!
В България вече паднал първия сняг  Crazy, макар и без да натрупа.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3316231
А хората казват, че Канада е студена и снежна страна   Laughing

# 307
Моля, моля. Я да си кажат от Калгари, кога им пада първия сняг.  Mr. Green
Съпруга ми си ходи за една седмица и единия ден валяло.

# 308
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Моля, Моля Simple Smile Не споменавайте първия сняг. В Монреал го чакаме  за Коледа Mr. Green

# 309
  • Vaudreuil Canada
Аз лично хич не го и чакам ама той е толкова невъзпитан, че и нечакан ще дойде ....  Mr. Green

# 310
Да се отчета че чакаме момченце Crazy
аз неможах да видя добре така че нямам 100% вяра но това казаха Laughing

# 311
  • Vaudreuil Canada
Гаргамелчо честито ви синьо щъркелче .... не се притеснявай тия по цял ден това гледат така че вероятно правилно са видели...

# 312
Гаргамелчо, супер, честита синя новина и от мен!

Жени, благодаря ти за английския термин за филирането Hug

# 313
И от мен честито момченце.Тук щом ти казват,значи е 100%.
А къде в Бг е валяло newsm78.Чак не мога да повярвам.

# 314
Честито момченце, Гаргамелчо!

Добре дошла, Галче! Много успехи ви пожелавам в новият Ви дом!

И аз да дам отчет, че нашият ултрасаунд показа момиченце Simple Smile Аз лично съм много щастлива....нужен е баланс на половете Simple Smile Казаха, че 90% е сигурно, но за всеки случай ще подготвя и мъжко име  Wink
Малката мома изтормози лаборантката, като неспря да си играе с нея на котка и мишка. И тя неможа да направи някакви измервания, та ме карат да ходя пак, че да си довършат работата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт