Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 115
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
Мерси, Шемет, зариби ме окончателно, това ще е менюто в понеделник Hug

Николова, честита годишнина и от мен!Много семейно щастие ви пожелавам!

# 331
Привет Hug

Николова, честит семеен празник. Да умножавате с любов, щастие и разбирателство семейния стаж  bouquet

Дензъл, Гаргамелчо, честито от мен за хубавите новини. L'équilibre, c'est beau Flutter

Ние днес се оборудвахме със зимни обувки, а Диди направо я опаковахме от главата до петите за зимата Wink

За Деня на благодарността ни поканиха на гости. Така че вероятно другата година ще готвим пуйка или някое друго пернато да върнем жеста.  Wink Лично аз не съм фен на пуешкото, пък и по традициите много не си падам Peace

# 332
И аз съм зарибена,Шемет  bouquet
Досега все правех пуйка,но бяхме голяма компания.Нещо оредяхме Flutter и затова пълнено пиленце по твоя рецепта  chef

Николова,честита годишнина и от мен  loveuuu

И ние скоро ще вдигаме наздравица luvbedТо не бе лИбоФ,не бе чудо Wink

# 333
  • Лавал-Пловдив
Честита годишнина на Николова и наздраве. Днес минавахме покрай вас и ви споменахме  Wink
Честито на разбралите пола, като гледам май всички ще нашарят. Чакам Тарик мам да се отчете, гледам във фейса, че е отскочила и тя до Ниагара.
Ние упорито се наслаждаваме на последните слънчеви дни, макар и хладни. Днес бяхме на парк Жари и утре може да отскочим до Монт Тремблан да се насладим на шарената канадска есен, ама не е 100% сигурно.
Бягам да вечерям, че мъжа пекна кебапчета  Crazy
Добре дошла на Галчето  Hug
Аз съм много кьопава готвачка и най- вероятно няма да има нищо по - засукано за Аксион дьо грас ама те моите са си свикнали  ooooh!
Във вторник почвам един курс в колеж Вание, та малко ще съм ученичка  Thinking

# 334
Кака Дора ние в понеделник ще ходим до Монт Тремблант, а утре мислим да видим какво са измайсторили в Ботаническата градина по случай Хелуин.
Вие случайно да имате желание да отложите Монт Тремблант за понеделник?  Wink

Аз видях също нашето бебе на ехограф, но ехографа беше по друг повод, а и беше още рано да се гледа за пола. Не знам дали ще ходя на друг ехограф, но ако има новини, ще ви уведомя. Засега корема расте и моята умора, също Simple Smile
Но те двете неща май си вървят заедно.

Лейди Шери, дано не ми се сърди, ще взема да я издам. Не знам защо още не се е похвалила тук, но тя роди преди малко по-малко от месец - на 15ти септември, момиченце. Мама и бебе са добре и се гледат. Нека тя се похвали за подробности Simple Smile

# 335
  • Калгари, Канада
nikolova, честита годишнина   bouquet
shemet, мерси за рецептата  Hug
Галче, случайно днес попаднах на една мама, тя си е регистрирала фирма за да работи като само осигуряваща се, каза че така се правело. Счетоводството сама си го правела, не било сложно.  Peace
kaka_dora, тези дни си мислех за теб, при това хубаво време си мислех, че сте забегнали за няколко дни  Grinning Какво ще учиш?
escorial надявам се, че сте добре - ти и коремчето  Hug

Лейди Шери, честита щерка, да ти е жива и здрава, и много да ви радва  Hug

Ние днес бяхме на увеселителния парк близо до Калгари - 5 часа откарахме.  Crazy Имахме си и компания, от прискула на Владко едно момченце и майка му, та то не беше приказки, то не беше чудо. Децата се забавляваха, а аз съм капнала от умора /пък нищо не съм правила Wink/.

# 336
Благодаря за пожеланията  Simple Smile
Лейди Чери - живи и здрави сте   bouquet. Чакаме подробности от теб  Peace
Шемет, така си описала рецептата, че лигите да му потекат на човек.
Аз миналия ден открих сезона на тиквениците. Сега остава киселото зеле и червеното вино

# 337
Кисело зеле си правим най-редовно в малки количества, защото е полезно. Не чакаме есента и зимата.

# 338
И аз mай ще пълня пиле, пуста лакоmия  Mr. Green
Да ви питаm, вие сложихте ли хелуинската украса? Прави mи впечатление, че все по-mалко къщи се украсяват, в сравнение, с когато дойдохmе  newsm78 Mного а се навъдили пустите mи иmигранти и не украсяват  Joy Mr. Green Joy, това ще да е причината.
Нашият mладеж от 1 mесец е на хокей е днес тренировката беше от 7ч15  Shocked, бая се почудих дали да ходиm...

# 339
Ужас,Маневра,каква е тая тренировка в зори newsm78,те децата още спят.То ще е една ...Ходихте ли?

# 340
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Nikolova, който идва на собствени разноски показва бордеро от банка за определена сума. Ако гостът е работещ показва и служебна бележка, че му се дава отпуск в срока, които ще ви е на гости.

ПП. На свекърва ми и отказаха виза миналата седмица, въпреки всички тези подробностти. Явно пак нямат пари консулството и резват хората, че да плащат такси по 2 пъти - често срещата практика.(моя теория е това)
Засега отлагаме нейното пътуване за неопределн срок . Mr. Green

Честито на мамите, които знаят пола. Здрави и спокойни бебчета Ви пожелавам.

# 341
Ароганс, много неприятно това със свекърва ти...Тя на ваша издръжка ли щеше да идва или на собствена? Има ли мотив за отказа? Тя за каква виза кандидатстваше - еднократна или многократна?
Свекър ми ще подава във вторник документи за многократна виза, на наши разноски ще е, та се чудя дали все пак за по-сигурно да не поиска първо еднократна?
Какво мислите по въпроса?

# 342
  • Калгари, Канада
МaНЕВрата , почнахте ли хокей на лед, или още сте на сухо /в салоните/?
Владко тръгна на кънки на лед и е голяма картинка в момента, но пък много му харесва и чака с нетърпение да отиде пак. Grinning

Аз украсявам само с една изкуствена светеща тиква /на батерии/ на вратата ни, слагам я в деня на Хелуин и после като се изнижат децата си я прибирам. Понякога имаме една тиква /джакуландър ли се вика/ пред вратата и слагам една светеща свещ вътре и така, друг път по някои паяк. Абе почти не украсявам както се вика, всяка година е различно, зависи от настроението ми. Тука нашите съседи и те са така - кой украсил, кой не, има само няколко къщи дето наистина са злокобни, чак страх да те хване.

kambanka 2304 , аз залагам на еднократната виза, според мен ще я дадат по-лесно. Но това си е мое мнение.

# 343
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Ароганс, много неприятно това със свекърва ти...Тя на ваша издръжка ли щеше да идва или на собствена? Има ли мотив за отказа? Тя за каква виза кандидатстваше - еднократна или многократна?
Свекър ми ще подава във вторник документи за многократна виза, на наши разноски ще е, та се чудя дали все пак за по-сигурно да не поиска първо еднократна?
Какво мислите по въпроса?

Ние с мъжа ми не работим, имаме малко бебе и това беше причина за посещението  - да види новороденото внуче. Живеем от една година в Монреал. Визата беше еднократна. Чувала съм, че е по -добре първо за еднократна да се кандидаства.

Всеки случаи е различен - зависи какви са ви доходите, колко време ще остане, от кога сте в Канада и много други.

Свекърва ми е изпратила бордеро за  сума от около 7500лв за 40 дни престой и са и отговорили, че не е дотатъчно, но това не е причината за отказа според мен. На новите емигранти искат около 4000 долара за първите 3 месеца. Така, че не е основателно да отговорят, че парите са малко. 

# 344
  • Лавал-Пловдив
На нас ни се провали ходенето днес, защото ме тръшна някакъв вирус и половината ден го прекарах на легло - то не беше повръщане, главоболие, мускулни болки, тресене. Сега хапнах и малко ме поотпусна  Cry
Курсът, които съм записала се казва Academic Writing Skills и е основно за писане на есета - това ще ми трябва за по -нататък.
Напоследък не сме ходили никъде, защото неочаквано се наложи да купим нова пералня и това малко разстрои семейния бюджет, та орязахме пътуванията, ама ще наваксаме. Търся идеи за нови обиколки, а за другото лято вече знам къще ще сме живи и здрави - Charlevoix
Дайте идея къде мога да купя хубава детска торта ( с детски мотив ) за рождения ден на Сами след 12 дена. Иска ми се да я много хубава, а не съм виждала такива. Обикновено купувам от Макси, Супер Ц и Адонис, но сега не искам от там. Има една бг която правеше, но вече не прави, че станала студентка, а вероятността аз да направя е 0  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 01:35 от kaka_dora

Общи условия

Активация на акаунт