Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 115
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Честит Ден на благодарността  bouquet

Аз искам да използвам този местен празник да благодаря на всички вас за безценните съвети и напътствия, които съм получила от вас Hug
Признателност и към всички, които ни помогнаха с първоначалното установяване тук  bouquet

Весел празник!

# 346
Ей Галче, къде е таз софра, че да седнем и ние  Laughing
Дано да сме ти били полезни
Аз пък реших днес да си почина от готвене и няма да приготвям нищо /но деня е дълъг, може да си променя мнението/

# 347
Ужас,Маневра,каква е тая тренировка в зори newsm78,те децата още спят.То ще е една ...Ходихте ли?
Ходихmе да, аmа саmо аз, реШихmе да се редуваmе. А от декеmври Ще иmаmе баба и дядо, та Ще са ни отmяна в ранните тренировки

МaНЕВрата , почнахте ли хокей на лед, или още сте на сухо /в салоните/?

На лед сmе да, с пълна екипировка, абе като истински хокей  Mr. Green

# 348
Честит Празник и от мен, пожелавам на себе си и вас да има все повече неща и хора,за които да сме благодарни, че са в живота ни! Hug

Маневрата, или аз съвсем се сбърках от толкова бременни или тази лентичка в подписа ти е нова?
Честито и прекрасна бременност ти пожелавам!

# 349
Здравейте момичета Hug Започвам и аз да се боря с пуйката - дано я скопосам Mr. Green
Галче, радвам се, че се адаптирате бързо Peace
Маневрата, синът ми тренира волейбол в училище и тренировките са им от 7часа сутринта ooooh! Голяма глупост за мен - тогава тялото иска да спи, не да се подлага на натоварване Naughty
Вери, корейците в училище казаха, че всяка вечер ядат по една купичка кисело зеле - много полезно за организма Peace

Весел празник на всички Hug

# 350
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата като ви знам какви сте поспаливи си представям как са ви зарадвали с часа на тренировката ....

Дами да питам ли как са пълнените пиленца или да не се обаждам   newsm78   Mr. Green нашето цвърка във фурната така че отивам да бъркам салатка Simple Smile

# 351
Честит Ви пуйкин ден!
За протокола- никога не съм правила пуйка, първо мъжът ми птици не яде, второ една пуйка ще си я ядем месец, че и повече.
Изма, корейците ядат кимчи, дето общото му с нашето кисело зеле е само зелето:) Но пък наистина го ядат на всяко ядене, вкл се сервира и като храна в самолетите.

# 352
Да, Титина, така е Peace, просто не му написах името. Аз също много го обичам кимчи-то Mr. Green
А пуйката я ядем и ние няколко дена, но само първият ден ядем както е сготвена за празника. После я обезкостявам и правя други яденета с нея - салата, кюфтета, дюнери и др.  chef Инче е много сухо и ти втръсва.

# 353
Шемет, нашето пиле ще е за вечеря,но съм подготвила всичко, заготовката е направена Simple Smile Сигурна съм,че ще стане много добре.
Изма, вчера правих туршията по твоята рецепта, нямам търпение да минат десетина дни за да я пробвам.

# 354
Камбанка, надявам се да е станала хубава Grinning От време на време я обръщай надолу с "главата" и после пак обратно. Ама и да не го прави - не е проблем.

# 355
Една солена сурова тортичка "България" от мен/нас по случай друг повод вчера:

# 356
Ооо, Вери, страхотна торта smile3501
Дай малко инфо за състава, гледам моркови, спанак, ама има и още.
Сподели с нас Peace

# 357
  • Vaudreuil Canada
Вери много хубава торта - чудесно изглежда.

# 358
Благодаря! Simple Smile
Има и разрез тортата- вътре пак е бяло, зелено, червено. Снимката не е много ясна и не я сложих тук. Има я в пикасата. Беше за едно събиране вчера по случай международния ден на суровата храна и беше голяма блъсканица докато успея да снимам как изглежда вътре. Бялото е ядково ферментирало (пробиотици) сирене от бадеми. Зеленото е от слънчогледови семки и магданоз. А червеното е лютеница: домати, чушки, моркови (без сока, само месото). Блатовете бяха от покълнала елда и бадеми.  Това е най-грубо, тъй като ние я мислихме тортата и не са написани все още точните пропорции.

# 359
МaНЕВрата като ви знам какви сте поспаливи си представям как са ви зарадвали с часа на тренировката ....

Дами да питам ли как са пълнените пиленца или да не се обаждам   newsm78   Mr. Green нашето цвърка във фурната така че отивам да бъркам салатка Simple Smile

Ужас на квадрат! Добре че поне часовете са на ротационен принцип - 7.15-8.15-9.15-10.15, а и зиmата чакаmе подкрепления, така че ще пропуснеm екстреmните тренировки.

За пилето, не питай, ориза го оставих полусуров преди да mетна пилето и така си и го извадих  Rolling Eyes, добре че иmях останала плънка, та я досварих на котлона...

Маневрата, или аз съвсем се сбърках от толкова бременни или тази лентичка в подписа ти е нова?
Честито и прекрасна бременност ти пожелавам!

Mерси, лентичката е отскоро, но и аз бих каmбаната с mнозинството, сигурно си mе пропуснала в търапаната  Laughing

Изmа, съгасна съm с теб за ранните часове, обаче никой не ни е питал. Виж, ако знаехmе предварително, mоже би бихmе сmенили спорта.

И аз днес mетнах mалко трушийка. Искаше mи се и зеле да сложиm, но не беше никак хубаво във ферmата, където ходихmе.

Общи условия

Активация на акаунт