Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Монреал
Ескориал, честито!  Hug

Гаргамелчо, снимките са страхотни!  Grinning

# 481
Ескориал, честито и от мен  bouquet

Момичета, темата ни е много творческа  Hug

Можете ли да ми дадете идеи за здравословни сутрешни и най-вече следобедни закуски, защото като готови закуски, нищо подходящо не мога да намеря. И ако може да не е трудно изпълнението Blush
Засега сме на овесени ядки със сушени плодове и сурови ядки сутринта + плодове; и кис. мляко или пр. мляко + плодове следобед, но ако сме някъде навън вземам от десертчетата с ядки и овесени ядки, но те са ужасно озахарени и затова търся алтернатива за домашно приготвяне Rolling Eyes

# 482
Благодаря Ви, момичета! Много сте мили   bouquet

Гаргамелчо снимките са просто прекрасни!!!

ТарикМам какво стана с твоя кашлица? Видях, че още отпуска са ти дали, но ти как си? Не позатихва ли малко?
Бих ти препоръчала да си вземеш (ако не се притесняваш от бременността) един специален мед: Manuka Honey. Той има вкус малко на лекарство, но съм чела доста за него, че го препоръчват при всякакви заболявания, където трябва да се подсили имунната система. Има го по органик магазините, но може и по други места да го намериш - нямам представа. Прочети за него все пак в интернет преди да го купиш, защото е доста скъп. Виж дали наистина ти допада като идея.

Галче аз понякога правя на моите домашно приготвени барчета, подобни на тези от магазина, за които говориш. Само, че слагам ядки и сушени плодове.
Ето една-две идеи:

- орехи, мед, кокосови стърготини и малко лимонов сок - всичко това в блендер или кухненски робот - разбиваш, докато започне да се слепва, но да е все пак на парченца, колкото малкия ти нокът. Оформям ги като барчета с ръцете си, като използвам прозрачното кухненско фолио да ги увия хубаво и ги складирам в камерата. Когато ми потрябва - вземам от камерата и на стайна температура след 5-10мин са идеални за ядене. А в камерата съм ги държала месец-два...т.е. може да си направиш големи количества на малки разфасофки и да си имаш занапред.

- бадеми и фурми. пак в блендера, докато започне да се слепва. Овалват се в кокосови стърготини, но не е задължително. Пак по същата процедура ги съхранявам.

От тук нататък може да си екпериментираш с най-различни ядки и сушени плодове. Правила съм с череши, кайсии, лешници, орехи, бразилски ядки...
Само да предупредя, че ако пращаш Диди на градина и трябва да й носиш следобедна закуска няма да можеш да й даваш тези барчета. Никакви ядки не приемат.

# 483
Escorial   bouquet

Аз пък попаднах на тази рецепта и мисля скоро да я пробвам Wink:
http://vkuhniata.wordpress.com/2009/12/06/kids-oat-squares/

# 484
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Гаргамелчо страхотни снимки Simple Smile

Защо не си в Монреал да снимаш и моята Вики. Мисля да ти открадна идеята (ако може Embarassed)и да се помъча да направя доба снимка за коледна картичка.  Днес тъкмо си мислех , че е време да купувам картички.

# 485
  • Vaudreuil Canada
Аз пък току що поръчах нашите коледни картички с портрета на дребния че имаше хубав купон до днес в artscow - 10 картички за 5 долара. Снимките ми са на километри от тези на Гаргамелчо но идеята е чаровна.

# 486
Ескориал, честито гражданство!
Момичета, проблемът с местенето на Габи в друга група се реши неочаквано лесно. Бях готова да го спра от градината, директорката обачеведнага се съгласи да го остави, без да спори Simple Smile Язък за речта, която не успях да й дръпна Laughing

Ако чуете за някоя промоция за онези книжки със снимки, нали ще кажете? Никога не съм го правила, но много бих искала.

# 487
  • Vaudreuil Canada
heureuse
7 Free 9" x7" Photo Book Credits
Get five 20-paged and a couple of 39-paged editions with this code
Coupon Code: SE7ENBKS
Expiry Date: 10/31/2010
Effective Period: 30 days
http://www.artscow.com/

# 488
Мерси, Шеметче Hug

# 489
  • Лавал-Пловдив
Аз пък тази година си поръчах календар със наши снимки на всеки месец - в момента е на промоция и е безплатен, платих само 8 $ пощенски разходи от Щатите. След 2 седмици го чакам да видим какво са направили.
Щастливке не казваш как мина рождения ден на бебчо.
Нашето Мече Сами днес става на годинка  newsm38  , партито ще е довечера и ще е лудница  ooooh!
Днес ще готвя и ще чистя Simple Smile утре пак Sad
Гаргамелчо написах есето и още едно след него  Thinking hahaha много хубави коледни снимки си направила.

# 490
Kaka dora, честит ти рожденик  bouquet Весело изкарване на празника. Весело детство на Сами Hug

И на мен много ми харесва идеята за фотоалбум или календар като коледен подарък за родата, но ние в момента даже нямаме фотоапарат Cry Много ми е терсене, ама пък не искам да вземам какъвто и да е, а половинката пък държи да е камера, а не фотоапарат и не можем да се разберем, та затова сега сме малко инкогнито Wink

# 491
  • Vaudreuil Canada
kaka_dora да ти е жив и здрав рожденника и много да ви слуша и радва. Весел празник ви желая и по-малко щети и бъркотия след него  Wink

# 492
Шемет, я кажи как се справяш с тоя сайт?? Аз се регистрирах наскоро в него, че имаше някаква далавера, ама не можах да си изтегля софтуера дето е нужен за ъплоуд на снимките. Все давам да се тегли и все нищо не става Thinking И колко струва доставката ми е интересно ooooh! И ако поръчам повече от един артикул, една доставка ли ще платя? Примерно 1 календар и една книжка ooooh!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 16:41 от p4eli4ka

# 493
  • Vaudreuil Canada
Пчеличка плаща се доставка за всеки артикул нищо че те ги пращат и комбинирано понякога  Wink
Не знам защо не ти се сваля софтуера ама те и доста често го сменят та през няколко месеца се тегли нов такъв. След инсталация иска понякога да се рестартираш или само браузера да се рестартира.
Иначе аз съм примитивен потребител ползвам техните материали и си правя книжката директно там опитах да правя страниците във фотошоп ама докарах такава шарения че се отказах .... пък и губя много време без ефекта да е поразителен.

# 494
мерси за коментарите по снимките на мойте девойкиSimple Smile)
Шемет и аз тези поръчах, бях се уплашила че срока е по хонг конгско време и ще го изпусна но станаWink

Календари аз правя всяка година и бабите страшно много им се радват! Ако се интересувате в темата в хоби има календарчета на български за по неориентираните баби.. започват от понеделник както е в БГ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532004.0;topicseen
а за книжките се опитвам да събирам кодовете тук, но и в темата горе ги има Simple Smile
В момента има 50% офф на Блърб които са ми едни от най-любимите, заедно с Май публишър и много си заслужава да се пусне някоя книгаSimple Smile

Аз поръчвам доста неща покрай коледа за подаръци, дори направих малки календарчета със снимки за клиентите и познатите които съм снимкала, но книжките на артскау са ми много съмнителни, че бая народ се оплаква че печата не е добър и червенеят. Та имайте си едно на ум.

p4eli4ka, пробвай с друг браузърWink

kaka_dora, честито ви рожденник, да ви е жив и здрав!:)

Общи условия

Активация на акаунт