Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Mama Desislava, на колко години е сина ти? Продават без рецепта свещички против повръщане, аз лично много ги харесвам, защото, когато е раздразнен стомаха много трудно след това поемат децата течности и няма как лекарствата давани през устата да помогнат веднага. Казват се Гравол. Оздравявайте бързо.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 18:38 от nikolova

# 211
  • Canada
Момичета, препоръчайте ми нещо против повръщане за деца. Синът ми от 4,00 часа тази сутрин е с болки в коремчето и повръщане. След малко ще ходим на лекар, но като ги знам какви са, предпочитам да взема и нещо от аптеката. За сега няма разтройство и температура. Какво е това чудо, не знам. Благодаря предварително!
Деси, за повъщането тук изписват "Гравол". Продава се съвсем свободно в аптеките. Има го под формата на сироп и като свещички. Във вашия случай е най-добре да вземеш свещички, щом няма разстройство. Ако дадеш сироп, може да го повърне.
Педиалайт е само срещу обезводняване и се поема вместо вода.
Давай течности само в малки количества, не повече от 5 мл. на всеки 15 мин.

А, Николова ме изпревари Hug

# 212
Здравейте момичета Simple Smile
Извинете, че нахлувам така в прекрасната ви темичка но имам нужда от помощ ви!
Смятаме да емигрираме в Канада и ако някоя от вас има желание да си обменим инфо може да ми пише на лични.
Благодаря, лека и безпроблемна бременност на всички Simple Smile

# 213
Здравей, shtaslivka_P.
Най- подробна информация за процедурата има тук:
 http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewforum.php?f=1
Ако имаш конкретен въпрос може да питаш и в тази тема, предполагам че мамите няма да имат против да ти отговорят. Hug

# 214

Най- подробна информация за процедурата има тук:
 http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewforum.php?f=1

Нищо подобно. Най-точна и пълна е информацията в: http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

# 215
Titina, чудесно е, че си пуснала линк към официалния сайт. Така дамата ще си създаде една по-пълна представа за имиграцията в Канада. Всяка информация би била полезна.

# 216
Много ви благодаря за отзивчивостта Simple Smile
Разглеждаме ги сайтовете, четем, преценя ме, за да се случат нещата.  Но си е друго когато черпиш информация от хора там Wink  Идеята ни е да си приравним (или там както се казва) дипломите, и да се установим в Канада за да си имаме и отглеждаме деца. Не че в Бг не се справяме, или не можем да свържем двата края - не това е причината. Просто смятаме че там ще е по добре - социално, икономически и здравно е много повече от Бг, нали?
Конкретни въпроси нямам, може би защото сме в самото начало. Събираме впечатления Wink
Хубав ден и лека бременност Wink

# 217
  • Canada
Момичета, за 5-та поредна година чужбинските майки се организираме за изпращане на Коледни картички до децата от 8 дома в БГ. Много ще се радвам, ако някоя от вас изяви желание да се присъедини към групата изпращащи. Това е темата, очаквам ви там - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527370.0

# 218
Снежи това е много хубаво наистина, за съжаление при мен организацията е много зле и даже на родата не успявам да изпратя обикновенно Embarassed

Ако искате обаче може да си организираме една среща в някой парк докато още е есенно и красиво и да снимам децата, по 3-4 снимки на дете като приходите отиват за кампанията на Снежи с домовете?
Има ли желаещи? Мислех си да идем на една ябълкова ферма също, там е чудесно място за снимки, ако на някой му се ходи, близо е до Кинг Сити www.pinefarmsorchard.com

# 219
Гаргамелчо, страхотна ти е идеята! Ако някой има подобни умения и желание около Монтреал, аз съм "за"

Честит Рожден Ден на Титина! Много здраве, късмет и щастливи мигове с любимите мъже!

# 220
И от мен поздрави за Титина, да е здрава и много усмивки  Laughing

# 221
  • Canada
Титина, ЧРД! Много щастие ти желая!
Гаргамелчо, идеята ти е страхотна Hug
Дано само да има слънце и да се организираме за Хай парк примерно, че е по-централен.
Деси, как е Алекс? Надявам се, че вече е добре  bouquet

# 222
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Към Монреалските мами:
Чувала съм, че може да се обадиш на работник от видеотрон и да ти закачи кабелна телевизия за определена сума(не ми се плащат 40 долара всеки месец). Някой да има координати на такъв човек? За Ласал става дума.

# 223
  • Калгари, Канада
Честит Рожден Ден, Титина! Много здраве и щастливи моменти!   Hug

Галче, пристигна ли вече? Чакам подробен разказ как е минало по самолети и митници.

Гаргамелчо , чудесна идея. Догодина ако идваме към вас може да повториш  Wink

Тук една хубава есен е настанала, направо ми разтапя сърцето. Листата са всякакви цветове и капят като снежинки. Страхотно е. И времето е по-топло от през лятото. /Жалко, че няма да е така за дълго/

# 224
  • Монреал
Титина, честит рожден ден и от мен!   bouquet

Момичета, хванала ме е някаква магарешка кашлица, лекарката мисли, че е пертусис, понеже това е явно най-близко до симптоми, или на български му казват коклюш - но нали сме ваксинирани срещу това? Не си спомням дали това е влизало в календара, когато сме били деца?  newsm78 Тъй де, имам малко дни болнични да си стоя в къщи, и се ровя в този сайт - http://www.servicecanada.gc.ca/eng/sc/ei/benefits/sickness.shtml - но не мога да намеря информация как се заплащат тези болнични и изобщо имам ли право да се заплатят. Някой излизал ли е в болнични за толкова кратък  период от време? Нямам останали дни платени от работата като сик дейс вече за съжаление.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт