Попаднах в неочаквана ситуация

• 6 346
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
  • out of space
А подали ли са жалба в полицията? Ще ви съдят ли?
Идея си нямам Rolling Eyesнито, ако са подали ,кога трябва да разбера
По-добре да не са, не защото ще осъдят мен, а защото ще им отнемат детето

Защо? Не разбирам?
Какво общо има подадената жалба с отнемане на родителски права?

Защото се предполага, че случая ще се разследва и ще изкочат кофти подробности. От прочетеното разбрах, че родителите никак не се грижат за въпросната Вяра.

# 91
Чудех се дали изобщо да ти отговоря,защото си написала пълни,необосновани глупости
Първо-детето ми е с две години по-малко от Вяра.момченцетето е колкото нея, а другото момиченце на възраста на дъщеря ми.
Второ-(пиша бавно, дано ме разбереш)-никъде не съм писала ,че децата не са искали да играят с моето-цяло лято играят заедно
Трето-въпросния ден, всички играеха на друго място.когато отидох да видя децата, се оказа че моето е входната врата с колелото си, защото Вяра го беше изгонила отвън.момиченцето в чиито дом бяха, обядваше с баща и в дома им.
четвърто-това се е случвало и с другите две деца , когато са били в къщи.(имам предвид изгонването)винаги съм се намесвала и обяснявала, да се поставят на мястото на изгоненото дете
пето-грижи се за душицата на твоето дете, за моето има кой да се грижи

Чудя се по диагонал ли четеш и дали освен познаването на буквите разбираш смисъла им, когато са подредени в думи?!  newsm78

Вече имам отговор, въпросът беше риторичен.

Вообще не смятам да продължавам, защото не влагаш и грам мисъл в желание да проумeeш какво се опитват да ти кажат няколко човека.

Продължавай да крещиш на чуждите деца, но не мисля, че това ще спаси дъщеря ти и следващия път да стои пред нечия заключена врата и се моли хората да не им се занимава с теб!

На тяхно място щях да те осъдя без да ми мигне окото, ще се саморазправя с детето ми, голяма жена и чак твърди, че е права, хайде няма нужда   Stop

Дано си наясно, че дете не се отнема просто така от родител и, ако плашиш съседите си с подобни аргументи бих те осъдила и за изнудване!

И е направо смешна позата ти на загрижена за горкото дете да не го блъсне кола при положение, че пишеш за мъничко момиче с толкова злоба.  Sick

Замисли се, казват, че трите З най-бързо и сигурно унищожават човек, дано не си ги събрала в комплект, защото злобата я имаш и то към дете! Wink

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 16:13 от *destiny*

# 92
  • София
Кой е лафът за трите З-та?  smile3502

# 93
А подали ли са жалба в полицията? Ще ви съдят ли?
Идея си нямам Rolling Eyesнито, ако са подали ,кога трябва да разбера
По-добре да не са, не защото ще осъдят мен, а защото ще им отнемат детето

Защо? Не разбирам?
Какво общо има подадената жалба с отнемане на родителски права?

Защото се предполага, че случая ще се разследва и ще изкочат кофти подробности. От прочетеното разбрах, че родителите никак не се грижат за въпросната Вяра.

Да, като има и кой да ги даде на драго сърце.

# 94
  • Насред хаоса
Не си била там, за да интерпретираш нещата, както на тебе ти изнася и да размахваш пръст. Приеми, че не всички деца са невинни и кротки. Щом й се е скарала, имало е защо. Или и аз според теб трябваше да си подвия опашката и да оставя онзи лигльо да рита пясъка в очите на децата ми и на останалите деца, защото е дете и не разбира? Или защото майка му си прави оглушки?

# 95
А защо пък вие не приемете, че и вашите деца допускат грешки понякога?
Все чуждите виновни.  Stop

# 96
  • Насред хаоса
Приела съм го, Мафани, и не чакам някой да дойде да ми каже какво да предприема. Както казах по-горе, и на моите съм се карала, задето  изолираха едно детенце, което наскоро дойде в махалата. Опитаха се да се оправдаят, че другите правели така. Не ме интересува какво правят другите, искам моите деца да се държат, както подобава. И ако трябва, ще се карам за това.

# 97

От лентичката ти виждам, че още си нямаш и на хабер за отношения между деца.
Обикновенно тези дето съдят, след време пускат същите теми.
Друго е когато си преживял ситуацията да размахваш пръста от собствен опит и да даваш съвет.

# 98
  • София
Друго е когато си преживял ситуацията да размахваш пръста от собствен опит и да даваш съвет.
Жената има 2 деца според лентичката й, като по-голямото е над 5.

# 99
Чудех се дали изобщо да ти отговоря,защото си написала пълни,необосновани глупости
Първо-детето ми е с две години по-малко от Вяра.момченцетето е колкото нея, а другото момиченце на възраста на дъщеря ми.
Второ-(пиша бавно, дано ме разбереш)-никъде не съм писала ,че децата не са искали да играят с моето-цяло лято играят заедно
Трето-въпросния ден, всички играеха на друго място.когато отидох да видя децата, се оказа че моето е входната врата с колелото си, защото Вяра го беше изгонила отвън.момиченцето в чиито дом бяха, обядваше с баща и в дома им.
четвърто-това се е случвало и с другите две деца , когато са били в къщи.(имам предвид изгонването)винаги съм се намесвала и обяснявала, да се поставят на мястото на изгоненото дете
пето-грижи се за душицата на твоето дете, за моето има кой да се грижи

Продължавай да крещиш на чуждите деца, но не мисля, че това ще спаси дъщеря ти и следващия път да стои пред нечия заключена врата и се моли хората да не им се занимава с теб!

Замисли се, казват, че трите З най-бързо и сигурно унищожават човек, дано не си ги събрала в комплект, защото злобата я имаш и то към дете! Wink
и на теб не ти липсва, само дето към трите З, добавяш и едно П

# 100

Точно, че е на 5. Децата на 7 са със съвсем различно поведение от 5, от 3 и от 9 годишните.

# 101
  • Видин
Пали, наистина не разбирам  Thinking Човек ти казва какво мисли, а ти веднага скачаш като ужилена. Че даже и обиждаш на всичкото отгоре. Представи си, че не винаги нашите деца са ангелчетата, а чуждите са виновни.

# 102
  • София
Точно, че е на 5. Децата на 7 са със съвсем различно поведение от 5, от 3 и от 9 годишните.
Зависи от децата. Според мен едно дете на 5 /принципно/ си е доста голямо и зряло и дискутирането на ситуацията от майката си е съвсем уместно и от личен опит.  newsm78

# 103

Много набързо реши, че понеже децата ми са малки нямам опит. Laughing

Ами сбърка, то обикновено кардиналните заключения са грешни.  Mr. Green

9 години бях приемен временен родител, през дома ми са минали не едно и
две деца на различна възраст и бъди сигурна, че преди да ми повери държавата
дете съм проверена, тук не се гледа през пръсти на това!

# 104
и на теб не ти липсва, само дето към трите З, добавяш и едно П

Разсмя ме честно.
Поне разбрах, че не си наясно с трите З, но както и да е!

Едното от тях е затлъстяване, така че няма как да съм ги събрала  Joy

А твоето П може и да пропуснеш да ме осветлиш, Mr. Green
честно казано не бих желала да продължа безумния диалог с теб  Stop Stop Stop

Дядо ми казваше "На глупака не можеш нищо да му дадеш, можеш само да му вземеш"
беше много прав! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт