® E-bay - тема 58

• 36 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
хаха Добро утро, макар че с новините от ибей не са много добри
Simple Smile
На 22 години съм Simple Smile Иначе тези китайци са превзели ибея. Нали ви обяснявах, че ще купувам гащи от един германец през имейла ми. Това си е направо пирамида  Joy Той ми даде един имейл на който му изпратих снимките на гащите, които продава по колко броя искам и какви размери - общо 10 чифта си харесах.
Въпросният "германец" ми отговори така : after the 8 euros I sell  - което не мога да го разбера - какво ще ми продава след 8 евро?
Казах си да не съм му сбъркал имейла - не, не съм. Писах му на лично съобщение във ибей и той ми даде да му пиша на нов имейл?!  newsm78 Ако вървят така нещата скоро няма да имам гащи май  Joy #Cussing out
Иначе при един друг китаец наддавам, наддавам, ама се усетих, че май само аз наддавам за 10-те му търга и той ме върти, аз като надам с 2 евро, някой си тайно наддава, според мен това е той, защото като погледна историята на бид-ването ми се изписва това "private listing - bidders' identities protected". Аааааааааа, ако ще се занимавам с цигански истории се отказва - да ми удрят страйковете и няма повече да се пазаря, какви са тея измами и тарикатски истории.

# 16
Добрютро  Hug !

И аз да питам за детски обувки.
Щерката е с 16,1 см краче, кой номер според вас да й търся?
Че досега основно маратонки е носила, но Адидасът не е критерий.  newsm78
Примерно Кларкс. И една Пума съм й харесала за детската, с лепенки, ама грам идея нямам кой номер е това.  Thinking
А и май й расте страшно бързо кракът, за месец и половина - с половин сант, това как е?  Rolling Eyes

# 17
# 18
  • София
agent me, буквичките съм срещала само при кларкс ( може и други да има) и буквичката означава - Е са по-тeсни, F е нормалната ширина, G- по-широки, H  са доста широки. Няма отношение към дължината на обувката. Не знам има ли шанс 9, 1/2   да ви стане...

bitter chocolate по мои наблюдения адидас, рокси и кларкс са с еднакви номера, няма разминаване. Със сигурност й вземи поне 1/2 номер по- големи, защото не знаеш колко ще ти се забавят.
Моето дете и то сега ходи босо, милото(със сандали). Взех й още лятото един адидас, който обаче й умаля, после взех рокси, които са й големи и сега чакаме кларкс, които ще са й точни, но пък за това студено време няма да стават и ще й ги бутна за пантофи в яслата.

# 19
# 20
Дами, въпрос към сблъскалите се с липсата на "обуща" за подрастващи UK10

Е с какво ходят малчуганите Ви? Тази тотална липса на избор ме влудява. 9 ни е съвсем тамън, а взех пробно 2 чифта 11 - ами определено като с налъми "пляска" моята дама. Грозно е, да не говорим че и е много некомфортно нали....
Та въпроса ми е - някаква възможност да взема 9ка ам с буквичка( това не ми е много ясно, не знам коя на какво отговаря, но идеята ми е просто да е уголемена самата 9ка)
Уф, ако може някой да даде съвет че иде зима, а детето босо..... ще съм много благодарна     bouquet
И ние тая година сме с 10. Ужас е направо и моята има проблеми с краката носи ортопедични стелки едвам и намирам. Но успях да взема едни маратонки.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304171 … ame=STRK:MEWNX:IT
сега се чудя за тия ботушки http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1704670 … ame=STRK:MEWAX:IT
и в момента играя за тези моля ви не надавйте  Laughing Laughing :lol:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130429541020&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

# 21
Бровос много добре. Видях, че си и взела велурено долнище на НЕКСТ. ние имаме две такива много много съм доволна. По удобно нещо не съм и купувала. Само носи сваля и пера страхотни са.

# 22
Да следя драмата с гащите Laughing Laughing Laughing

bouquet  bouquet  bouquet

# 23
  • софия
Имам мейл от Габко  newsm68 Детето ще има ново столче за кола. Като взема нещата Ше са Фаля.

# 24
  • София
Имам мейл от Габко  newsm68 Детето ще има ново столче за кола. Като взема нещата Ше са Фаля.
И аз имам, както предположих, днес , утре, в други ден!!!

# 25
Здравейте! И аз да се намърдам в новата тема, днес си взех картата и сега ще се регистрирам.  Grinning

# 26
Ооооооооооо хора продължавам да се разочаровам. Спечелих търг за гащи за 1но евро, сега собственика ми пише, че мога да ги купя на 8 евро? Тези е*ават ли се с мен? И отделно 5 паунда доставка! Аааа....

# 27
  • софия
Ооооооооооо хора продължавам да се разочаровам. Спечелих търг за гащи за 1но евро, сега собственика ми пише, че мога да ги купя на 8 евро? Тези е*ават ли се с мен? И отделно 5 паунда доставка! Аааа....
Как така си ги спечелил за 1, а да платиш 8? Да не са 3 чифта+доставка?

# 28
  • някъде
И аз съм в процес на издирване на ботуши номер 9,но удрям на камък Rolling Eyes
Че и да си подхождат с това

# 29
И аз да стрелна един глупав въпрос, но сега ще се регистрирам в PayPal и мисля да ползвам Бритс (варненската фирма) за доставка от UK. Та сега при регистрацията си директно техните данни ли да попълвам или да си напиша варненският адрес и после, след като съм се регистрирала да променям с този на Бритс? Изобщо има ли някакъв смисъл да си въвеждам моят адрес, след като нямам намерение да пазарувам до БГ директно?

Общи условия

Активация на акаунт