® E-bay - тема 58

• 37 808
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Патенце, мерси за разясняването! Чудя се обаче, каква е целта на тази характеристика?! Нали, ако нещо не отоваря на описанието, пускам диспут.

# 331
"Review" значи да напишеш за количката нещо, което да е полезно за другите след теб, които ще купят тази количка.
Примерно: дали има опциите които си очаквала да има (падащ гръб, регулиране на дължината на дръжката, надуваеми гуми..и т.н.), допаднала ли ти е като цвят, удобно ли му е на детенцето в нея, трака ли като я караш или върви меко и е маневрена...и такива неща..  Hug Просто информация полезна за другите след теб.
Не е задължително да я попълниш. Това е просто опция по желание.

# 332
Миналата година някой беше показал едно яке, имитация на Кавали от китайски продавач.
Якето беше не много дълго, с колан и кожичка на врата.
Някой сеща ли се?  newsm78

# 333
# 334
  • софия
 #Cussing out #Cussing out #Cussing outТези англичани са станали много нагли  #Cussing out Преди месец спечелих нови адидаски на детето за смешни пари (12 паунда с доставка). Днес пиша, че нищо не е пристигнало и веднага ми рефъндва сумата, без таксата за плащане. Без проблем, без уговорки. Била ги пратила без проследяване, но нямало проблем. Е, 'кво да каже човек сега.  Confused

# 335
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ тоя гуфбей ми изпусна 2 търга. #Cussing out
Влязох в гиксена с ибей име и парола и сега какво се прави?
Трябва пак да надавам за приятелка. Моля помогнете ми...baby_neutral  bouquet

# 336
#Cussing out #Cussing out #Cussing outТези англичани са станали много нагли  #Cussing out Преди месец спечелих нови адидаски на детето за смешни пари (12 паунда с доставка). Днес пиша, че нищо не е пристигнало и веднага ми рефъндва сумата, без таксата за плащане. Без проблем, без уговорки. Била ги пратила без проследяване, но нямало проблем. Е, 'кво да каже човек сега.  Confused
Да бе, като им се види, че нещо го вземаш за по-малко отколкото сигурно очакват, веднага ти връщат парите.При мен направиха същото, даже не беше писал, че видиш ли таксата до Бг била по-висока от колкото беше задал преди това.Даже не ме попита ще го искам ли въпреки по-високата такса.Сега го гледам пак го пуснал на търг.

# 337
  • софия
Да бе, като им се види, че нещо го вземаш за по-малко отколкото сигурно очакват, веднага ти връщат парите.При мен направиха същото, даже не беше писал, че видиш ли таксата до Бг била по-висока от колкото беше задал преди това.Даже не ме попита ще го искам ли въпреки по-високата такса.Сега го гледам пак го пуснал на търг.

Аз се чудя дали не може да се докладва. Ама те пък ще кажат "Намери се. Върнаха го от пощата".
Вече 2 пъти ми се случва подобно нещо.

# 338
При мен няма как да каже такова нещо, защото вчера ми писа, че въобще не го е пращал заради таксата.Като нищо ще копирам мейла му.Като не им се продава евтино, що го пускат тогава.
Сега се чудя каква оценка да му оставя  newsm78
И за капак моля ви се, ми свети жълтото пликче отдавна, че го е пратил.

# 339
При мен няма как да каже такова нещо, защото вчера ми писа, че въобще не го е пращал заради таксата.Като нищо ще копирам мейла му.Като не им се продава евтино, що го пускат тогава.
Сега се чудя каква оценка да му оставя  newsm78

Докладвай го на e-bay и приложи писмото и новата обява. Не знам дали е така, но по логика щом на купувачите могат да налагат страйкове за неплащане, защо да не наказват и продавачите за подобни лъжи. И оценката трябва да е отрицателна. Нали в крайна сметка това е договор, който и двете страни са длъжни да изпълнят.

Само да ви кажа, че на мен толкова ми е писнало от тях, че даже като разглеждам и като видя обява на която пише, че веща е нова, а в описанието пише, че е носена 1-2 пъти, докладвам на e-bay дори и да не се интересувам от веща.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 15:28 от Анонимен

# 340
Сега се чудя каква оценка да му оставя  newsm78
Докладвай го на e-bay и приложи писмото и новата обява. Не знам дали е така, но по логика щом на купувачите могат да налагат страйкове за неплащане, защо да не наказват и продавачите за подобни лъжи. И оценката трябва да е отрицателна. Нали в крайна сметка това е договор, който и двете страни са длъжни да изпълнят.
Точно, и аз така бих направила!  Peace Наглеци с наглеци!
"Review" значи да напишеш за количката нещо, което да е полезно за другите след теб, които ще купят тази количка.
Примерно: дали има опциите които си очаквала да има (падащ гръб, регулиране на дължината на дръжката, надуваеми гуми..и т.н.), допаднала ли ти е като цвят, удобно ли му е на детенцето в нея, трака ли като я караш или върви меко и е маневрена...и такива неща..  Hug Просто информация полезна за другите след теб.
Не е задължително да я попълниш. Това е просто опция по желание.
Ясно,  мерси !  Hug

# 341
Аз пак с проблем  Embarassed! Купих близнашка количка с pick-up като условие за доставка. Използвах линка от първата страница на темичката за избор на куриер с най- ниска цена за доставка, обаче като избера ACCEPT BID на който и да е куриер, ми начислява такса на сайта shiply 5.99 паунда. Не би трябвало ли да е без такса?
Как го обясних само  ooooh!, дано да сте ме разбрали!

# 342
Аз пак с проблем  Embarassed! Купих близнашка количка с pick-up като условие за доставка. Използвах линка от първата страница на темичката за избор на куриер с най- ниска цена за доставка, обаче като избера ACCEPT BID на който и да е куриер, ми начислява такса на сайта shiply 5.99 паунда. Не би трябвало ли да е без такса?
Как го обясних само  ooooh!, дано да сте ме разбрали!
Понякога и да е pick up, пак си има такса. Може и заради това да е.

И аз днес се сдобих с количка.Кьолшес, ти какво взе?

# 343
Ама таксата е за сайта, който предлага търговете за избор на куриер!

Има ли как да се избегне тази такса?

# 344
Ама таксата е за сайта, който предлага търговете за избор на куриер!

Има ли как да се избегне тази такса?
Кой сайт предлага избор на куриер?
Искаш да кажеш самата опция за доставка ли? Ако имаш нещо различно oт pick up е възможно и да пращат.
Дай да я видим тази обява.

Общи условия

Активация на акаунт