® E-bay - тема 58

• 37 026
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
gadamer  , попаднах в същата ситуация.
Купих екип на Найк за дъщеря ми, който така и не дойде. Първо не се отговаряше на въпросите ми, след предупреждение, че единствен изход пред мен е диспута - продавача стана много мил и ми писа, че най-вероятно не е стигнала пратката до адреса и очаква да се върне. И тишина. Повдигнах диспут и мигом отговори, че е получен от друг, който обещал да го изпрати направо на моя адрес. Пък аз ако може да затворя диспута.  hahaha  Казах че ще стане след получаването на стоката и .... на другия ден имах пълен рефънд

Та.... не вярвай на думи, ти не си получила стоката - без значение от причината. И да - би трябвало да се върне при продавача. А ако не стане - той да си поиска обезпечение от пощите за загубена пратка.

# 571
И аз имах подобен случай скоро с едни ботуши,когато писах на продавача че не съм ги получила директно ми върна парите и обеща че ще ги потърси с бележката от пощата .От тогава не съм чула нищо от него,според мен простио не ги е изпратил.
gadamer  може и в твоя случай да е така,а сега да си измисля оправдания ,но каквато и да е ситуацията парите трябва да ти се върнат ,така че пускай диспут

# 572
  • някъде там
Имам спешна нужда от помощ Praynig
Имам проблем с картата си и не мога да платя едни маратонки.Нещата са спешни , добавих нова , но тя не ми излиза като налична карта за разплащане , незная защо Confused
Веднага нареждам парички по сметката на който реши да ми помогне.
Изключително благодарна ще съм Praynig

# 573
Имам спешна нужда от помощ Praynig
Имам проблем с картата си и не мога да платя едни маратонки.Нещата са спешни , добавих нова , но тя не ми излиза като налична карта за разплащане , незная защо Confused
Веднага нареждам парички по сметката на който реши да ми помогне.
Изключително благодарна ще съм Praynig

Imam 5лева сега в картата!ако търпи до утре ще ти ги платя!Няма проблем!

# 574
  • някъде там
Ами в крайна сметка и това е вариянт
На коя банка е картата ти?

# 575
  • Бургас
Брех, един ми е начислил charge 6.71!  Shocked То, нещото, струва по-малко от това, какво е това чудо? Направо се опулих!

илонитка, нямам достатъчно пари в картата, иначе с удоволствие бих помогнала!

# 576
Моля за съвет  Sad Ситуацията е следната: на 5-ти септември купих комплектче от захарница и канички (линк), платих на 7-ми, но до сега нищо не съм получила. Писах на продавача, той ми отговори ето това:
Hi right just bin to find out wots going on .
As it wos going to cost so much to get it sign for i did not send it as signed for i just sent it in the post, So thay say that thay can not do any thing about it .
So i sent you a refund for the item and half the posted hope you are ok with this and plz if you do get it send me the money back and plz dont rip me off
Many thanks phil
Аз си го разбрах, въпреки гадния правопис, но той ми връща само 6 паунда от 10 и нещо, а аз първо, че си искам нещата и второ от къде на къде да губя остатъка без да имам вина. Какво да правя? Дайте съвет, мина ми през ума, че ме лъже и не иска да ми прати нещата, защото наистина евтино ги спечелих, аз всъщност няма как да съм сигурна, че ги е пратил изобщо. Да чакам ли? Как да го накарам да ми даде все пак някакво доказателство, че ги е пратил, в първото си писмо аз го питах кога точно го е пратил, че някои се бавят, а той не отговори. Предварително благодаря и съжалявам за дългия "пост" от моя страна. Blush

# 577
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Тези ботуши стават ли за сняг?Нещо подметките не ми вдъхват доверие  Rolling Eyes
http://cgi.ebay.co.uk/LADIES-GREY-SNUGG-BOOTS-UK3-UK8-/260661406 … sh=item82635ef886

# 578
Моля за съвет  Sad Ситуацията е следната: на 5-ти септември купих комплектче от захарница и канички (линк), платих на 7-ми, но до сега нищо не съм получила. Писах на продавача, той ми отговори ето това:
As it wos going to cost so much to get it sign for i did not send it as signed for i just sent it in the post, So thay say that thay can not do any thing about it .
So i sent you a refund for the item and half the posted hope you are ok with this and plz if you do get it send me the money back and plz dont rip me off
Many thanks phil
Аз си го разбрах, въпреки гадния правопис, но той ми връща само 6 паунда от 10 и нещо, а аз първо, че си искам нещата и второ от къде на къде да губя остатъка без да имам вина. Какво да правя? Дайте съвет, мина ми през ума, че ме лъже и не иска да ми прати нещата, защото наистина евтино ги спечелих, аз всъщност няма как да съм сигурна, че ги е пратил изобщо. Да чакам ли? Как да го накарам да ми даде все пак някакво доказателство, че ги е пратил, в първото си писмо аз го питах кога точно го е пратил, че някои се бавят, а той не отговори. Предварително благодаря и съжалявам за дългия "пост" от моя страна. Blush

Това ли е обявата с която си купила нещата , защото сумата на нея общо е 5,22, а не 10 паунда. Иначе ти дава рефунд за нещата и 1/2 от пощенските. Виж си транзакцията и ако е по-малко от платеното пускай диспут.

# 579
Да, това е, но вчера си смених адреса с този на Габко и затова излиза английската доставка:
Postage:   £8.98 Standard Int'l Postage

# 580
Тези ботуши стават ли за сняг?Нещо подметките не ми вдъхват доверие  Rolling Eyes
http://cgi.ebay.co.uk/LADIES-GREY-SNUGG-BOOTS-UK3-UK8-/260661406 … sh=item82635ef886

Аз имам подобни ,но не бих ги носила в сняг  Peace

# 581
  • София

Не стават, нито за сняг, нито за вода!

# 582
Имам въпрос - и аз от глупост си блокирах картата в пей пал. По какъв друг начин мога да платя, че съм спечелила нещо, а трябва да го платя  Embarassed

# 583
  • софия
Many thanks phil
Стандартният номер. Много струва saigned for и за това е "пратено" без проследяване. Много са хитри. Няма що!

Аз бих написала, че нямам вина за това, че са се загубили и не сте обсъждали как да се изпратят. Рискът да е без проследяване той си го е поел. Връща ти 6 от 10 и нещо, защото си делите пощенските.

# 584
  • Бургас
А защо си делите пощенските?
Искай да ти върне цялата сума! Ти нямаш вина, че не получено.
Освен това, сумата за P&P е твърде много.

Общи условия

Активация на акаунт