® E-bay - тема 58

• 36 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
На мен пък една "мацка " /шест дни след като съм платила/ ми е изпратила мейл, че тази позиция я е продала на друг купувач вече и също, че съм имала 0% обратна връзка и това също било причина/за два месеца имам 97  оценки и 100% са положителни/. Щяла да ми върне парите чрез P§P. Да , ама аз си искам туниката, а не парите. Много се ядосах! Просто е решила, че не и се продава за 1.99  . Вече за втори път ми се случва такова нещо. Първия път си замълчах, но взеха да прекаляват. През линка от съобщението й влязох в оплаквания за нерегламентирани дейности и препратих текста на мейла , както и нейното и моето име, но не зная дали това е всичко, което трябва да направя.....Направо съм бясна!

Кажете какво още мога да й направя на тази "хитруша" ?

И-бейци как ще ме уведомят какво е развитието по случая? Възможно ли е да й се размине?
Много зачестиха тези случаи, еййй станаха големи цигани начиии! Лепни и една отрицателна оценка!

# 61
Само да ви се похваля, че пуснах първата си поръчка и съм безкрайно благодарна на mimi_msm за помощта и отделеното време! Hug Hug Hug

# 62
успешни покупки Hug

# 63
  • София
Бихте ли казали каква е практиката, като спечелиш нещо продавача задължително ли праща мейл, че е пратил пратката или просто си седя и чакам. И още нещо  Габко какво работно време има в София, че в сайта им няма много информация.

# 64
  • софия
Бихте ли казали каква е практиката, като спечелиш нещо продавача задължително ли праща мейл, че е пратил пратката или просто си седя и чакам. И още нещо  Габко какво работно време има в София, че в сайта им няма много информация.
Практиката е седиш и чакаш. При добро желание отбелязват, че е шипната, а при още по-добро - може и да ти пишат. Ти самата можеш, когато плащаш,  да помолиш да те уведомят, когато я изпратят.
От Габко ти изпращат часовете за получаване на нещата 1-2 дни предварително.

# 65
  • Варна
Един похвал и от мен. Надявам се да ми станат, че досега ботушки онлайн не съм поръчвала. То след дъжд качулка, но как вървят номерата на Clarks?

# 66
Много сте бързи,пет страници сте изписали.
И на мен както на ina lemon ми се случи от ибей да ми сменят паролата и да не мога да си вляза.Че наново оправях всичко,писах пощенски код,таен въпрос ,телефон и т.н
Добре че помня къде къкво съм писала,та не оплесках нищо.Дано Ина и при теб се оправи всичко  Peace
И малко похвал от днес
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1404423 … ame=STRK:MEWNX:IT  страхотни са,чудесна изработка и кожа
за номерата на кларкс,според мен си отговарят Peace

# 67
  • София
Гледам сагата с гащите продължава  Laughing
Някой може ли да ме ориентира, на момиче с 33 номер Адидас, искам да поръчам маратонки. Обадих се да и видят номера, който носи и това ми казаха. Адидас са с 1 номер умалени спрямо другите фирми, поне според мен, а и искам да и взема 1 номер по-голям от сегашния и, да не и умалеят докато пристигнат.  Та кой номер аджеба ми трябва  newsm78 ?

# 68
Еми не трябва ли 33 да вземеш?!?
Ако носи 32 принципно, а 33 на Адидас, които се вземат с един номер нагоре, значи единият номер по-голяма обувка трябва да е 33. Или не ?!?

# 69
  • Варна
Един похвал и от мен. Надявам се да ми станат, че досега ботушки онлайн не съм поръчвала. То след дъжд качулка, но как вървят номерата на Clarks?
Otgoварят си. Този номер би трябвало да е 25см стелка...имам обувки и сандали Кларкс с този номер. Ботушите ми са 6ца и са ми леко големи.

# 70
  • Варна
Otgoварят си. Този номер би трябвало да е 25см стелка...имам обувки и сандали Кларкс с този номер. Ботушите ми са 6ца и са ми леко големи.
А по принцип, кой номер носиш за ботуши и обувки(затворени)?

# 71
  • София
Еми не трябва ли 33 да вземеш?!?
Ако носи 32 принципно, а 33 на Адидас, които се вземат с един номер нагоре, значи единият номер по-голяма обувка трябва да е 33. Или не ?!?
Така де, ако избера Адидас ще е 34 номер, но ако е Некст или Кларкс? Те никога не пишат европейската номерация, а английската, и точно тя не знам колко е. В някой единици обяви пише европейския номер в скоби. Открих по таблиците, че ми трябва 1 1/2 или 2 номер от джуниър номерацията. Но тя започва от 3 номер като тръгна да филтрирам  newsm78.
P.P. Maй голямата бяла птица схвана , не ми трябва джуниър номер , а ?

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 20:05 от Mime-to

# 72
  • Варна
Ами имам и 38 и 39... според обувката. Но 5,5УК са ми точно, то се води 38.5...

# 73
  • Over the rainbow
Пазарувала съм няколко пъти от Ибей, но при последните 2 покупки имам малък проблем.
Платих за продуктите. Отворих преди малко My Ebay Summary и виждам че покупките ми стоят в графата Buying Reminders,и пише  I need to leave feedback for 2 items. Какво означава това точно? Направена ли е покупката или е необходимо да направя и нещо друго?

# 74
Когато ги получиш да поставиш оценка на продавача  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт