® E-bay - тема 58

• 37 809
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
И аз моля за помощ!
Не мога да го преведа това, а то е отговор от продавач , срещу който съм отворила диспут за не получена пратка от 08.08. и преводачите ми го превеждат много объркано.
sorry, and do you want me to send you the item?
  bouquet  bouquet  bouquet

Пита те дали искаш да ти изпрати артикула.

# 166
Момичета, има ли забавяне с английските пощи или с нашите през последната седмица, newsm78 питам, защото миналата седмица сряда/четвъртък ми пратиха 3-4 неща, а още ги няма. По принцип идват за 2-3 дни, а не ми се вярва всичките продавачи да са ми казали, че са ги изпратили, а всъщност да не са. На някой друг да му се бавят нещата?

Leo2002bg и на мен ми няма няколко неща от миналата седмица (3-7 септ)  Thinking

# 167
  • Бургас
И на мен ми няма две блузки от 1 септември.Явно има някакво забавяне.

# 168
  • София
Аз да конкурирам Роко  Crazy Търся подарък- майтап за мъжо и открих тези, ще ме довършат  Joy hahaha
http://cgi.ebay.co.uk/red-sexy-mesh-see-through-men-underwear-th … sh=item1c14f59366

# 169
Момичета, има ли забавяне с английските пощи или с нашите през последната седмица, newsm78 питам, защото миналата седмица сряда/четвъртък ми пратиха 3-4 неща, а още ги няма. По принцип идват за 2-3 дни, а не ми се вярва всичките продавачи да са ми казали, че са ги изпратили, а всъщност да не са. На някой друг да му се бавят нещата?

Leo2002bg и на мен ми няма няколко неща от миналата седмица (3-7 септ)  Thinking
и аз се присъединявам,от 1 септември имам платени покупки,маркирани като изпратени,та още ги няма,но този път ще видя пощенското клеймо от коя дата е,ще видя от кой е забавянето  Peace

# 170
  • София
Майка Зайка, по принцип ПП винаги започват мейлите си с Уважаеми ИМЕТО ТИ, а не такова общо Клиент на ПП... на мен ми намирисва на спууф - може би е добре да го препратиш на spoof@paypal.не знам разширението (ще го намериш в тяхна кореспонденция), но не го пращай като прикачен файл това съобщение, такива ги изтрива системата им   Peace

Благодаря  bouquet

# 171
дами, имате ли впечатления от обувките/ботушките на Buckle my shoe? качествени и издръжливи ли са? топли ли са? дали могат да се сравняват с Кларкс?
предварително благодаря  Hug

# 172
Някой да има мейл от Габко?

# 173
Момичета  , пак с молба за помощ  Blush За пръв път пускам диспут за непристигнала стока.Имахме уговорка с продавача да изчакам до 15-ти септември.Пуснах диспута , с уговорката , че ако до този срок пратката дойде , ще затворя диспута.Не дойде.Днес им изпратих съобщение и те отговориха ,че тъй като нямат друг такъв артикул в наличност , ще ми възстановят парите  , след което пей пал са затворили диспута автоматчино.Сега в пощата намирам рикуест за отказване на транзакцията.Как се процедира по нататък? Ако приема да откажа транзакцията до колко време ще ми възстановят парите? И каква ми е гаранцията , че въобще ще го направят? Колко време да чакам превода и как се процедира ако не ги преведат?

# 174
# 175
  • Бургас
 Laughing Не мейла НА Габко, а ОТ Габко. Сиреч дали са дошли нещица в Софийско Peace

# 176
  • София
да, дошли са  Peace

# 177
  • София

Toku shto poluchih mail ot Gabko Simple Smile

# 178
Момичета,някоя от вас беше поръчвала спален комплект от този продавач http://home-garden.shop.ebay.co.uk/Bedding-/20471/i.html?Bedding … sid=p3286.c0.m282 .Исках да питам дали са калъфка и плик или калъфка и олекотено одеалце? Rolling Eyes И като материя как са?

И аз питам същото  Rolling Eyes Simple Smile

# 179
Момичета, аз май нещо много обърках  ooooh!. Харесах един уред за готвене, запалих се тук във форума, имаше един в ибей, на който изтичаше срока за наддаване. Аз постъпих глупаво, като се полакомих, че цената е ниска, наддадох /без да съм питала купувача за колко го доставя до Б-я/, и се оказа, че го печеля. Дотук добре, ама като попитах, колко ще ми излезе доставката до Б-я, той ми отговаря 55 лири,  Shocked, за главата съм се хванала, /той и уреда е 50 лири/ направо не знам какво да направя! Иначе пише, че и аз мога да си търся куриер...

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!

Общи условия

Активация на акаунт