® E-bay - тема 58

• 37 808
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Пате, взех си четириколката на Куини бъз в черно, но не целия комплект, а само шаси с летен кош . Сестра ми има същата и ще ми даде макси козито и зимния кош. Ти каква си взе ?  Laughing

# 346
  • Бургас
Пате, има се предвид това от първия пост:

Кой куриер ще даде по-ниска цена за доставка при pick-up (https://www.shiply.com/list1.php) - Ако искате да купите нещо от Ибей, което е обявено само за "pick-up" в сайта пускате търг "кой куриер ще ви даде по-ниска цена". Куриерските компании залагат и бидовете намаляват надолу. Бид-ът представлява цената за вземане на стоката от дома на продавача и доставяне до избрания от вас адрес. За пускането на такъв търг не се заплаща нищо. Само, ако искате обявата да е оградена в цвят, за да е "по-видима", се заплаща.

И честито за лентичката Hug

# 347
Ето я количката:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304310 … ame=STRK:MEWNX:IT

А това е резултатът за доставката от куриер при pick-up опцията:

Once your payment is processed you will receive a confirmation email and peterbraimoh will contact you to make final arrangements.

Deposit to pay now    £7.05
     + Shiply Auction Service Fee    £5.99
Remaining Balance    £ 16.95
Total    £ 29.99

* I authorise the transfer of this payment to peterbraimoh as a deposit for the job. As per the User Agreement. I accept that Shiply is not otherwise involved in or responsible for any arrangements between myself and peterbraimoh.

# 348
Да ви се похваля Wink Един китаец ми комбинира шипинг за слипчета и сега ще платя по паунд за слип и само една доставка от 4 паунда, вместо 2 пъти. С китаеца се разбрахме, ама с англичанина не

какво ще рече това? I will Mark you as paid and you just need to pay 4.23 to my paypal, thanks

- 2005zoeshop

Става дума за 2 чифта джапанки по 0.99 + една доставка от 2.25 паунда. Само че инвойса му е пак за две доставки да платя от 2.25... Това горното означава, че ще ми възстанови пари или??

# 349
Славина, що не пишеш на Емпреса или Габко? Те имат офиси в Лондон и могат да ти вземат количката за доста по-малко пари, отколкото ти искат...

Абе, Роко... ти гащи до живот ли си купуваш, бе човек?
Аре купи нещо различно, че ми писна да ти гледам бельото.  Mr. Green

# 350
Алекс  Joy ами не знам какво да ти кажа, ама друго не ми грабва окото - не спирам да наддавам само за бельо и за джапанки. Хубави джапанки не останаха обаче мой номер, другите ги изкупих Grinning Simple Smile

п.с.
на бельото наистина му изгубих бройката, със сигурност са вече над 20 чифта Grinning Говорил съм с един приятел обаче и ще му подаря 2 Simple Smile

# 351
Направо имам чувството, че ходиш гол, по гащи и джапанки през цялото време.
Кой номер са тези гащи? Мога да те отърва и аз от 1-2 чифта.

# 352
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Преди няколко дни се регистрирах в e-bay и все още много неща не са ми ясни Rolling Eyes А виждам че вие определено разбирате доста от електронното пазаруване Hug
Та въпроса ми е(сигурно доста глупав): Освен цената на стоката и обявената до нея цена за postage, заплаща ли се допълнително за доставката? Защото нещо изобщо не схващам newsm78
Примерно си поръчвам това:  
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2506484 … ame=STRK:MEWAX:IT
Ще ми излезе само 7 лири или тази цена не включва доставката?
Дано да имате търпение да ми отговорите Praynig
Благодаря предварително  bouquet

# 353
Postage означава доставка, пощенски разходи.
Цената на това, което си харесала, е 6.99 общо - нищо друго не трябва да плащаш.

# 354
  • Пловдив
Много ти благодаря за бързия отговор, Алекс smile3525
Просто като четох че се търсят допълнителни фирми за доставка за да излезе по-евтино и си помислих, че сигурно се заплаща и нещо допълнително. Но явно е ставало въпрос за неща, които са доста по-скъпички.
Пак ти благодаря Hug

# 355
Търсят се фирми за неща, които не се доставят до БГ и продавачът не желае да праща до тук, а само до Англия. Тогава си пращаме нещата на фирми.
Обаче на тази обява пише Excludes - Bulgaria. Този не ще да праща до тук, така че ще ти трябва фирма-посредник.

# 356
  • Пловдив
И така ли можело newsm78
Благодаря ти за разяснението... ще го имам в предвид ако ми се наложи  bouquet

# 357
Пате, има се предвид това от първия пост:

Кой куриер ще даде по-ниска цена за доставка при pick-up (https://www.shiply.com/list1.php) - Ако искате да купите нещо от Ибей, което е обявено само за "pick-up" в сайта пускате търг "кой куриер ще ви даде по-ниска цена". Куриерските компании залагат и бидовете намаляват надолу. Бид-ът представлява цената за вземане на стоката от дома на продавача и доставяне до избрания от вас адрес. За пускането на такъв търг не се заплаща нищо. Само, ако искате обявата да е оградена в цвят, за да е "по-видима", се заплаща.

И честито за лентичката Hug
Това определено съм го изпуснала.  Blush
Благодаря!

Кьол, Хане Номад взех.С коша за новородено, чувалчета, дъждобрани и всичко.Чакам я да идва и нямам търпение вече.
А за 4-ката се чудих много, но така или иначе ще има друга лятна( даже и нея съм избрала  Laughing ) и реших, че Номада е по-доброто решение.
А каквото ви изостане, предлагай.И моето чаве ще е момче.

# 358
Ееее, Патенце, страхотна новина! Да ти е честито синчето! И ти значи свекървичка ще ставаш  Mr. Green
Хането е супер избор! Браво!  Peace
Откъм дрешки приключих вече, че няма да имам място, къде да ги слагам  Blush !

# 359
На предната страница коментирахте и аз да се включа с 2 липсващи маши и една масажираща възглавница не пристигнали...Писах им,че ги няма и продавачите на секундата ми върнаха парите,без изобщо да имат някакви условия...та така да не мислите,че са 1-2ма тарикатите масово е. Tired
И на бъдещите мами честито,да ви радват много newsm07

Общи условия

Активация на акаунт