® E-bay - тема 58

• 37 062
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Да, продавачите могат да пращат фактури с различна сума за доставка (както съм обяснила по-горе на Капризка). Но и продавачите могат да плащат различна от вписаната доставка, което също бе описано от съфорумки по-горе Peace

# 481
Булка, ти английски хич ли не знаеш Laughing Като ти е продаден артикулът, там си има падащо меню (ако го гледаш в графата Продадени в профила си) или направо са изброени възможните действия по тази обява, като цъкнеш на артикула. Та там едно от нещата е "Send Invoice", него си натискаш, написваш си доставката, която искаш и пращаш Peace
  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
ще ме умориш от смях бе  hahaha  за Добро утро така хубавичко се посмях  Hug
Знам си аз инглиша,ама кой ти чете  Embarassed ,видех че продадох и нали доставката ми е отделно и беж в темата да питам,да не сбъркам нещо ,че ми е ПЪРВА ПРОДАЖБА   newsm44
   Мерси много душо   bouquet

# 482
Добро утро момичета , днес в пощата си намерих писмо с напомняне да оставя фийдбек за един артикул. Поръчах го на 6-ти август. На 2-ри септември писах на продава ,че има проблем с доставката и все още не съм го получила.Продавача е от Англия.Шматката ме вътря до последно и  след като на 9-ти пуснах диспут на 16-ти ми възстанови парите.Пусна ми искане да развалим сделаката , аз го приех. Останах с впечатление , че не е нужно да пускам фийдбек за неполучената стока. Продавача също не ми е оставил такъв. Сега какво се очаква от мен? Положителен фийдек ? За какво? Не съм доволна от нея  , не е от коректните търговци независимо от високия си рейтинг. Освен това  , тя не ми е оставила фийдбек , явно умишлено.Ако и оставя отрицателен такъв , то тя ще " ми го върне"  , а аз бях абсолютно изрядна във всяко  отношение от моя страна. Дайте съвет как да постъпя?

# 483
Капри, пълен игнор на такива! Фийдбек не си длъжна да поставяш! Изобщо не е задължително! Недей да правиш нищо!

# 484
# 485
Аз пак като латерна да си питам, това с ръчното вписване на цената за доставка при мен го няма.Да не би самите продавачи да имат такава опция и да пращат така инвойсите, т.е. различни?

Ако след приключване на търга продавача е изпратил инвойс, тогава не може да промениш доставката и съответно не ти излиза поле за ръчно въвеждане. Може досега да си попадала все на продавачи които ти изпращат веднага инвойс Peace

# 486
Момичета в хаш съм !
Спечелих една гривна, платих я в същия ден ! Това преди 5 дни и от тогава нищо, писах съобщения на продавача, но не ми отговаря.

# 487
  • Бургас
Защо, какво очакваш, че трябва да се случи Rolling Eyes Продавачът не е длъжен да те уведомява дали и кога е пратил пратката - правят го при добро желание само и това не е проблем. Ти защо се притесняваш?

# 488
Какво очакваш да се случи?

# 489
  • София
Имам питане. Спечелих дамска чанта. Помолих продавача да ми я изпрати до БГ, в обявата му си пишеше, че доставката до Европа е 5.34 паунда, сега ми пише, че отишъл с пощата и от там му казали, че ще му струва 9 паунда, и той ми го съобщва по имейла това, какво да правя  Hug Аз към му я платила, само че с доставка 5.34 паунда.

# 490
Здравейте. Hug
Отдавна не бях повдигала диспут, но от средата на август чакам една италианка да ми прати един часовник и няма никакъв помен от него. Повдигнах диспут в e-bay преди седмица, но нямам никаква вест от тях, освен, че е отворен case. Затова днес повдигнах диспут и в Pay Pal, за да не изпусна 45 дневния срок. Надявам се това да е правилния път.  Thinking Все пак са 40 евро и ми текат лихви в кредитната карта. До сега имам няколко неполучени неща за по 2-3 лири, за които не съм се оплаквала в e-bay, но нали трябва да си търсим правата. Peace

# 491
Защо, какво очакваш, че трябва да се случи Rolling Eyes Продавачът не е длъжен да те уведомява дали и кога е пратил пратката - правят го при добро желание само и това не е проблем. Ти защо се притесняваш?
Имам поне 100 покупки от ибей и винаги са ми писали, когато ми пратят стоката или поне ми пишат оценка..

# 492
На мен много рядко ми пишат когато са изпратили артикула Peace Не мисля че имаш причина за притиснение Grinning

# 493
Наскоро обсъждахте снайперите ,харесах си един,сега остава да се регистрирам и после ???
Има ли значение че съм в България,има ли ограничение за страни за които да наддавам,в смисъл за всеки артикул ли мога да бидвам или си има определени снайпери за определени стоки и страни и т.н. Трябва ли да сменям адреси някакви?И още нещо.....със същите данни от ибей акаунта ли трябва да се регистрирам?
 Аз пак с моите прекрасни завъртяни обяснения,но какво да се прави   Embarassed

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 17:48 от MiSs CApRiCe

# 494
Отговорът на всичките ти въпроси е - НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт