® E-bay - тема 58

• 37 046
  • 747
  •   1
Отговори
# 510

Много интересно и полезно!!!!

# 511
  • Montana
Моля за помощ. Как да проверя тракинг номер на пратка от Корея до България? Изпратена с EMS? newsm78

# 512
Моля за помощ. Как да проверя тракинг номер на пратка от Корея до България? Изпратена с EMS? newsm78
S CN li zavyr6va nomera? Ako da, probvai ems.com.cn

# 513

Погледни тук : http://www.koreapost.go.kr/eng/service/service02_06.jsp
http://www.ems.com.cn/qcgzOutQueryAction.do?reqCode=gotoSearchE
http://www.track-trace.com/post
  bouquet

# 514
Хайде моля, някой да ми обясни как става номера със смяна на адреса с този на Габко. Praynig Не мога да си сменя registration адреса. Иначе postage address-a го сменям. ooooh!

# 515
  • In The Middle Of Nowhere
Хайде моля, някой да ми обясни как става номера със смяна на адреса с този на Габко. Praynig Не мога да си сменя registration адреса. Иначе postage address-a го сменям. ooooh!

Точно него трябва да смениш  Peace Аз само него съм сменяла.

# 516
  • Шумен

Хехехе, якоо Simple Smile. Някой знае ли кога пристига автобуса на GabCo  newsm78. Благодаря.

# 517

Точно него трябва да смениш  Peace Аз само него съм сменяла.

Т.е. регистрационният си стои български, а пощенският става - английски и няма проблем? После пиша на Габко, че ще има пратка на мое име, нали?
Мнооого ти благодаря!  bouquet

# 518
  • София
Ама като смениш само пощенския пак няма да те допуска до обявите само за UK, да не би да не потвърждаваш където трябва?

# 519
Би трябвало да можеш да си смениш регистрационния адрес! Пробвай пак! Тук много потребители са си го сменяли, включително и аз.

# 520
Би трябвало да можеш да си смениш регистрационния адрес! Пробвай пак! Тук много потребители са си го сменяли, включително и аз.
I az.
No ne kaza koe to4no ne stava, za da dadem syvet.

# 521
  • Бургас

Много интересно и полезно!!!!
Такова нещичко може да се купи от известно време и оттук за 5лв, като тези пари дори ще отидат във фонд за борба с рака на гърдата Peace

# 522
  • Варна
Как точно сте си сменили регистрационния адрес? Търсила съм да го сменя в My  Account > Addresses, но регистр. адрес няма опция за сменяне. Къде влизате, за да го промените?

# 523
  • Варна
Как точно сте си сменили регистрационния адрес? Търсила съм да го сменя в My  Account > Addresses, но регистр. адрес няма опция за сменяне. Къде влизате, за да го промените?
Аз точно от там влизам, имам опция CHANGE на рег. адрес  Peace

# 524
  • Варна
 ooooh! наистина, ама кой да гледа хубаво... а пък аз си мислех, че не може да се сменя рег. адрес Laughing мерси!

Общи условия

Активация на акаунт