На малкия му изби и третия кучешки и вкъщи продължава да е някакъв ад, ама няма да се оплаквам - то е ясно, че съм изтрещяла до безобразие
Добре, че са ми вампирските сериалчета, че ме поддържат жива и в кондиция / абе направо ми действат като "Ви", ако някой е просветен с терминологията Дребния почна да прави изречения от повече от две - три думи и направо ме изумява - страшно е сладък и смешен на моменти
От онези дни се светнах, че май е наизустил всичките ни книжки със стихотворна реч, защото все повтаря след мен, и като го пробвах - ами наистина ги знае - а говорим за 6-7 книжки. То вярно в стихотворна форма, ама хич не са малко - направо щях да се пръсна от гордост. Научил се е да брои до 10, ама това го прави само когато е до кеф и ако му подаваш следващата цифричка, защото сам му е скучно, освен в случаите, когато се е заиграл и си брои, брои ... Обикновено си нарежда колите и почва да ги брои - едниствената грешка е, че след три винаги следва пет, ама е бял кахър според мен 
Между другото момичета, благодаря ви за коплиментите, но още не съм си върнала формата - имам 4-5 кг. до старите ми килограми, просто от май месец насам се поочовечих лекинко, щото гледката беше адски нелицеприятна
Нещо друго щях да пиша, но забравих - ако се сетя ще наваксвам

Лека и безревлива вечер ви пожелавам на всички
Ааааааааааааа, щях да забравя - Моник недей да се ядосваш за глупости
Гадно е да, но пари се изкарват и вещи си купуват - важното е вие да сте живи и здрави

, черпя, че днес милата ми сетричка има рожден ден и понеже много я обичам, да споделя настроението си с вас 
Какво пък толкова щеше да им стане. Аз съм много благодарна, че ми направиха компромиса...
Пък произношението - е убедих се, че хич няма нужда да го мисля.. С такива "англоговорящи" съм разговаряла...
. Голямо червене беше, ама спелува накрая жената и пак се разбрахме
. Сега капем капки, в понеделник сме на контролен и се моля да не му назначат АБ и да се размине само с капките
. Нещо силно се съмнявам, понеже се опитва и да кашля... ама ще видим
и оттук нататък само