Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 703
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Добра вечер и от мен !
На малкия му изби и третия кучешки и вкъщи продължава да е някакъв ад, ама няма да се оплаквам - то е ясно, че съм изтрещяла до безобразие  ooooh! Добре, че са ми вампирските сериалчета, че ме поддържат жива и в кондиция / абе направо ми действат като "Ви", ако някой е просветен с терминологията  Mr. Green /.
Дребния почна да прави изречения от повече от две - три думи и направо ме изумява - страшно е сладък и смешен на моменти  Heart Eyes От онези дни се светнах, че май е наизустил всичките ни книжки със стихотворна реч, защото все повтаря след мен, и като го пробвах - ами наистина ги знае - а говорим за 6-7 книжки. То вярно в стихотворна форма, ама хич не са малко - направо щях да се пръсна от гордост. Научил се е да брои до 10, ама това го прави само когато е до кеф и ако му подаваш следващата цифричка, защото сам му е скучно, освен в случаите, когато се е заиграл и си брои, брои ... Обикновено си нарежда колите и почва да ги брои - едниствената грешка е, че след три винаги следва пет, ама е бял кахър според мен  Joy
Между другото момичета, благодаря ви за коплиментите, но още не съм си върнала формата - имам 4-5 кг. до старите ми килограми, просто от май месец насам се поочовечих лекинко, щото гледката беше адски нелицеприятна  Hug
Нещо друго щях да пиша, но забравих - ако се сетя ще наваксвам  Wink
Лека и безревлива вечер ви пожелавам на всички  Hug
Ааааааааааааа, щях да забравя - Моник недей да се ядосваш за глупости  Hug Гадно е да, но пари се изкарват и вещи си купуват - важното е вие да сте живи и здрави  Hug

# 181
  • София
Айде кажи после след толкова тичане и мъки да направиш от безценното човек, ще дойде някоя фльорца, която да го врътка на малко пръстче... как да не изтрещее човек

Дони - диваци, темерути - наши са си, ще си ги обичаме  Mr. Green Остават ми още 25 години да го дюндюря Никола и някоя друга да му мисли.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Какво да ви кажа - пак гаранция няма. Е моя, мама още го дундурка - готви, децата му гледа...Не че се оплаквам де, ама аз не мисля да го правя. То да не казвам голяма дума, че знам ли какво ще ме застигне  Rolling Eyes
Мони, в какъв смисъл компромис за яслата? newsm78
 Ей да ви кажа, с тоя английски - че полза няма кой знае каква няма - няма. Ама сме се събрали все от кол и въже...Тази вечер пак плакахме от смях. "Господжата" е вдигнала ръце от нас Rolling Eyes Толкова разтоварващо ми действа...

# 182
Доника, мерси за темата...добре че катерина спи дълбоко...

# 183
  • София
Здравейте, момичета
Да взема да драсна някои ред да не ни забравите. Нещо тези дни хич нямам настроение, едно ми е нервно и се чувствам кофти, затова и не пиша- май вече стоенето вкъщи ми се отразява доста Confused. Иначе сме добре с ЙоЙо, тя е продължава да си е многооо палава и на моменти и проявавява доста характер- аз й казвам, събери си играчките, тя нарочно започва да ги хвърля и да стъва върху тях ooooh!. Напредък е обаче, че вече навън започна да дава ръчичка и свикна да ходим така, че преди изобщо не искаше да дава.
 newsm38, черпя, че днес милата ми сетричка има рожден ден и понеже много я обичам, да споделя настроението си с вас Grinning
Моник- и аз да ти кажа да не мислиш телефона, важното е вие да сте живи и здрави Hug
Дони- аз пък съм учила английски в гимназията и докато ходех на работа, ми се налагаше да го ползвам за кореспондения и преводи и горе-долу бях в час, ама сега съм забравила всичкооо, даже най-елементарни думи съм забравила как се пишат ooooh!
Приятни почивни дни от нас Hug

# 184
  • София
Мони, в какъв смисъл компромис за яслата? newsm78

Работатае там, че Преслав беше приет на държавна ясла и трябваше да тръгне от септември, но аз официално излизам в новото майчинство от средата на ноември. Ако го бях пуснала от септември, това означава, че трябва да си прекъсна майчинството, което ама хич не ме устройва. Идеята беше да запази мястото му и той да тръгне официално от средата на ноември, е да ама не Rolling EyesЗа този компромис иде реч, да отложим малко във времето:cry: И така, затова сега ще посещава частна Grinning Здраве да е Hug
Ралче, аз да ти призная не се ядосвам за телефона, притеснявах се повече за реакцията на мъжа ми и не за друго, а защото той го беше ползвал преди мен близо две години и аз го взех и обещах много да го пазя Rolling Eyes Rolling EyesЕй за това ми е най-кофти :crazyeyes
Да ти е жива и здрава сестричката и много много да се обичате и подкрепяте Grinning Пожелавам ти бързо да излизаш от емеционалната дупка, на всеки се случва, но колкото по-бързо се справиш-толкова по-готино Hug Hug
Бубс, ама вярно си супер  bouquet

# 185
  • София
Да им се невиди #Cussing out Какво пък толкова щеше да им стане. Аз съм много благодарна, че ми направиха компромиса...
Ралче, да ти е жива и здрава сестричката  Hug

# 186
момичета трябва ми малко хелп...моя много близка е бременна и иска да си следи бременността в болница...засега се е спряла на токуда и правителствена...някой от раждалите там да сподели за впечатления за нкяой АГ...

# 187
  • София
Дони, това с английския е супер. Хем се обучаваш, хем си имаш своя среда и преживявания. Няма само памперси да са ни в главите, я!

Днес беше 4 ден рев (първия не е ревала въобще). Искат да си я взимам на обяд и следващата седмица. Така хем ще си плащам градинка, хем ще плащам на гледачката. Колебая се дали да не я преместя в друга група. В понеделник има родителска на дребните и ако мога да издебна директорката, ще говоря с нея. Сутринта черпихме с желирани мечета, които са й любимите, госпожата, бати, мама, та беше само леко плачеща, но това не я е спряло да плаче цял ден.

Дони, Ланг   знаете ли за второ дете в градината ползва ли се отстъпка? Четох за 50% намаление на таксата, но не разбрах дали по принцип или ако отговаряме на опр. условия.

Ланг, ти до 30 ли ще го отглеждаш твоя малък мъж? Laughing

Ралче, честит празник, сигурно е прекрасно да имаш сестричка

# 188
  • София
Ползва се. Дори и да не е в същото детско заведение. Вчера питах Simple Smile

# 189
Офффффффф.....
Исках да се оплача, но няма  Confused....
Офффффффффффффффффффффффффффффф......................................................
Друг път ще разправям.
Иначе Марти е добре  Simple Smile.

# 190
ели явно с марти имате нужда от  Hug Hug Hug

аз напоследък само прегръдки раздавам тук, ама ме мързи да пиша...

хубав weekend...

Дони, колко още ще ходиш на курса...аз имам много богат речник и граматиката ми е много добре, ама една дума не мога да обеля...а и произношението ми е много сладко...ама пусто като няма къде да го ползвам тоя език...освен в четене...ама пак не е като да го говориш...та скоро май няма да съм от англоговорящите...

# 191
Абе за английския ви е нужна само основата плюс малко речник. Пък като почнете да работите с него, няма как - ще свикнете, ще се научите. Аз например - бизнес английски нивга не съм учила. Ама на - сега като ми трябва в работата, си го ползвам почти нормално - има тук-там някой термин да ме затрудни, но за това си има речници  Sunglasses Пък произношението - е убедих се, че хич няма нужда да го мисля.. С такива "англоговорящи" съм разговаряла...  ooooh! Пък и даже с не-нейтив спийкъри си се разбирам много по-добре, отколкото с нейтив такива. Няма да забравя един от първите ми дни на работа - нещо асистентката липсваше, а телефонът звъни. Аз вдигам, а отсреща ми казват - от Лъндън се обаждам. Да, ама аз не мога да зацепя какво е това Лъндън - аз нали му викам Лондон  hahaha. Голямо червене беше, ама спелува накрая жената и пак се разбрахме  Laughing

Кало е с възпаление на ушите  Tired. Сега капем капки, в понеделник сме на контролен и се моля да не му назначат АБ и да се размине само с капките  Praynig. Нещо силно се съмнявам, понеже се опитва и да кашля... ама ще видим  Tired

# 192
 Hug Hug Hug
Niamam kirilica...

# 193
  • София
ЕлиHeart Eyes Heart Eyes -  за двама вис Марти Hug
УсмихнатоPraynig да се размине без АБ Hug
Калимби, мила  Peace Peace Дано да е бил последен ден  newsm45 и оттук нататък само  newsm68 newsm44

# 194

Усмихнато , за ушички пъдпъдъча мас , облекчава болката и възпалението  .

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 07:41 от natali81

Общи условия

Активация на акаунт