Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 235
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Какъв куклен театър ви гони...аз се чудя как ще успея да я накарам да стои един час за кръщенето и...и понеже Коко иска да е сега като си дойде баща ми от Иран след една седмица, аз пък искам поне догодина, за да не реве толквоа много...но все на мойто става, така че сега мисля да отстъпя...та ще видим...някъде около 15ноември ще да е...засега сме се спряли на гложенския манастир...знам, че кръщенетата траят около час...а знам, че има и момент, в който кръстницата трябва да държи детето...ей това не знам как ще стане...тя е супер страхлива, а катерина супер жилава и идея си нямам как ще я държи...а пък часта дето попа ще я вземе просто не ми се мисли...ама да идва по-бързо и да минава, че да не го мисля...голяма глупост е за мен цялата работа, при положение, че точно коко и родителите му държат най-много на кръщенето, а точно те са хората които са далеч от религията...аз може да не съм много вярваща, ама съм далеч по смирена...ама да не ви занимавам повече...

айде хубава седмица на всички... Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 586
  • София
Ами кажи им, че детето си има имен ден и искаш да я кръстите на датата на светеца Wink Да я закриля Rolling Eyes

# 587
е то и това е така...ама именния и ден е на 24.11...така, че все тая...а пък коко ще е на работа на 24...

# 588
Здравейте и от нас:)
Копривке, страхотна снимка!! Аз много си падам по подобни фотосесии, а пък есенните са неотразими! Браво!
Лорини, не се дърпай, хубаво е да е кръстено детето! А и аз се притеснявах много, а на детето му беше много интересно и гък не каза:)Даже се закачаше с попа:)
А да ви разказвам за нашият куклен театър:) Миналата седмица една приятелка с много послушно детенце (наборче) ни покани. Ние отидохме на майтап и бяхме сигурни, че ще ни изпъдят по-рано,ако не си излезем сами, защото незнам вашите деца колко са палави, ама нашият е направо турнадо:)) Нооо, понеже беше музикална постановка, а той е мноого музикален и взе, че му хареса. Гледаше без да мръдне, с отворена уста, пееше, танцуваше, пляскаше където трябва и накрая като свърши всички излязоха, а той не иска- вика "още"  Mr. Green Искахме и тази неделя да го водим, пак беше нещо музикално,но имахме друга работа и не успяхме. Сигурна съм, че ако беше приказка щеше по-да му е скучно...
Вчера ходихме за малко на разходка в Гранд мол, правиха му снимки по хелоуински- с шапка и коса на вещица и на негър  Mr. Green Ще станат готови на 08.11 нямам търпение да ги видя. Ииии го загубихме и ние. За част от секундата изчезна и се спуснахме 3ма да го търсим, изкарах си акъла, а той влязал в един германос и вика 'ало-ало" в един ъгъл (играе си с телефоните).
Аз вече съм си вкъщи, почвам да се настройвам на бебешка вълна, че ще раждам след 2 седмици:))

# 589
Доня, мерси  bouquet

Уф, и Анджито е много палава. Най-рано на пролет ще мисля за кръщенета, театри и тем подобни. Надявам се до тогава да е по разбрана. В момента си е предизвикателство до магазина да ида, ако не съм я вързала в количката. Тя хем иска да ходи, а в същото време си взима кошница и хуква да я пълни, без мен въобще да ме отразява. И като и я взема-ела че ми тряваш-то не са писъци и дране и тръшкане. Вчера като се прибирахме от разходка, след подобно изживяване цялата махала излезе да гледа що реве Анджелика. И аз се оправдавам, че са зъби, а то си е от характера, май Laughing

Мим, сигурно е от зодията Heart Eyes

Бейбиблу, то не останало!!! Леко раждане ти желая Hug

# 590
  • Варна
Мим, сигурно е от зодията Heart Eyes
мхммм... Joy

Момичета поръчах си сладкарски бои от един UK сайт...имате ли представа колко ще чакам за доставката?

Ай, наздраве!!! Да не гледате Стъклен дом.... Laughing

# 591
Мим, за няколко дена идват. Какви си взе? Марка?

# 592
  • Русе
Здравейте!
Включвам се с една спешна питанка: Кой издава болничен на майката когато детето е болно - педиатъра или джи пи-то на майката?

# 593
Люби, педиатърът издава болничния. Джи-пи-то на майката може да я "разболее" нея, ако нещо с педиатъра са се закучили нещата..  Rolling Eyes

Коприво, много си хубава!  Heart Eyes

Мама влезе в болницата днес, много е доволна от лекарката, която ще я лекува, а аз съм доволна от това, съответно  Simple Smile. Утре ще й правят пункция на костен мозък, понеже трябва да видят дали пък там няма ракови клетки. Но можело да почнат с лечението още преди да са известни резултатите. Дано да не я боли толкова много, колкото си представям, че боли това  Praynig

Хайде, със здраве и наздраве!

П.П. И пийнете едно и за нашите, че днес стават 29 години от сватбата им Wine Glass, дано още дълги години да са си заедно  Heart Eyes 1dating

# 594
  • Русе
Сиси, благодаря! Малкото човече пак е болно - този път и с разстройство и бълва на фонтан. Много ни изплаши. Този път съм си решила да си остана вкъщи да си я гледам, за това попитах. Понеже като звъннах на педи ми каза да я доведа утре след 13ч на преглед, да знам дали сутринта да ходя при моята лична..Уф! Хайде, наздраве за вашите! Да са все заедно и живи и здрави най-вече!  Hug

# 595
Не, не - отивай си при педката, тя ще ти издаде. А може даже със задна дата 1 ден да издават - поне моята така прави - примерно днес може да ми издаде болничен, който да почва от вчера  Peace. Питай ме мен за болнични - то вече ми писнА тотално, ама... поне май се разминахме с АБ и тоя път.. Да видим утре какво ще каже. Пък да се оправя малката по-бързо!  Hug

# 596
  • Варна
Мим, за няколко дена идват. Какви си взе? Марка?
от тук са. 4 цвята - основни и аз имам жълто...мисля, че е напълно достатъчно. Аз сега ще направя една проба в/у бърза и ниска торта - някакви орехови платки, че пандишпана не му хареса на мъжа ми, и някакъв готов крем...става ли с др Йоткер нещо...този Оле много хубаво стяга...и отгоре маслен и бухвам фондана. Ще пусна снимки...само да ми дойдат боите....

Дано, Кари се оправи по-бързо и стига вече с тези болести!!!

# 597
  • София
Стискам палци да се оправи Кари- Люби, напоследък много му се събра на милото Tired- искрени пожеланиа за бързо оправяне и да й се разминава вече Hug Praynig Hug
Лили- наистина си прекрасна на фотосесията Hug
Усмихнато- да са живи и здрави вашите, и дано майка ти да мине успешно през всички манипулации и да се държи- имате моите стиснати палци и цялата ми положителна енергия Hug
Бейбиблу- и аз стиксма палци за леко разждане, наистина много малко е останало Hug
Калимби- понеже питаше за имота, това е един имот, от който родителите на мъжа ми имат дял и за който водеха дело от много години насам, било националицирано навремето незаконно или нещо такова, в крайна сметка лятото спечелиха. Но понеже тяхната част е само една част от целият имот, който представлява една огромна къща, затова е по-добре да се продаде и с паричките да си купим нещо друго, самостоятелно. Няма да е удобно ние директно да отидем там. А и той се намира в Лозенец, което на нас не ни е удобно- ние живеем в Банишора и сме си свикнали в този район, затова и ако се продаде бързо, ще си търсим нещо тук Praynig
Аз пък от торти нищо не разбирам, това ми е абсолютно непозната материя, затова няма да се включвам с мнения Whistling
Благодаря на всички, които харесаха албума с ЙоЙо във фейса Heart Eyes И да ви кажа как захранали ЙоЙо с шоколад- ние бяхме с мъжа ми на кафе в Троян, дошли на гости едни познати и й донесли от шокалодчетат ана Милкинис, и понеже нас ни нямало, взели, че й дали и нашата си изяла две блокчета Crazy, аз изрично съм казала да не се дава, ама нали мама я е нямало, та ог подкарали през просото- а пък и ми казват- много й хареса, щеше да ги изяде всичките Mr. Green", поскарах се малко след това, ама то вече след дъжд качулка.
И да се оплача нещо- вече си влизам в дрехите от преди, обаче корема ми е много зле- остнаала е многооо разтегната кожа, особено в долната част- явно от много качено и от едрото бебе Tired- четох, че упражненията и мазилата, няма да помогнат много да се оправи, но аз все пак се надявам, че ако съм упорита, поне малко, ще се подобри.

# 598
lubito, Кари бързо да оздравява  Hug ,много е неприятно това повръщане направо. За болничните ще опонирам на сватята - може да се издаде и от джи пи-то на майката, просто в реда причина се пише " Придружаване и гледане на дете". Една от фирмите, които водя доста често представя такива болнични, издаден на името на майката, просто отдолу се пише името на детето.

Сиска, радвам се, че новините при вас са добри, дано и за напред да е така и да приключи всичко благополучно  Hug Hug Hug

Бейбиблу, ама то наистина не останало при тебе. Стискам палци за леко и безпроблемно раждане  Praynig Praynig Praynig

Явно всички ги е обхванала кулинарна треска, която мен за пореден път ме отминава  Mr. Green, не че имам време да се занимавам де, пък и желание нямам нещо. Бременна с Александрина много се занимавах с разни сладкиши и десерти, сега препочитам милото да ми носи тортичките на Неделя, много ги уважамам аз, вчера ме зарадва с любимата ми боровинкова торта и баклавичка на това отгоре.

Ралче, стискам палци за продажбата та имота и да си купите какъвто и където искате  Hug

# 599
  • Русе
Привет!
Благодаря за пожеланията за Кари! Съжалявам, че често ви занимавам напоследък, но тъй като година и 8 месеца не е боледувала сериозно, а от 20.09 до сега - 4 пъти / + 1 път на АБ/, за мен си е направо шок! Сега си спинка. Днес е сякаш по-добре. Поне не е връщала. Няма и Т. Записаха ни час за преглед чак в 15:45. Не знам дали ще ми дадат болничен, но не ми се стреля отпуската за болести. И без това ми казаха в прав текст, че след НГ може да няма работа за мен, а и както я карам на 1/2 ден, до януари ще я изчерпам..
Браво на тортените ентусиасти! За мен това е висш пилотаж в кулинарното изкуство. После да показвате снимки! Решила съм да се пробвам с коледни сладки, от онези, дето се украсяват. Хайде тези, които са правили да кажат от къде да си купя такива бои / от БГ/. И на някой линк с рецепта за тестото няма да се разсърдя.  Wink
Ралче, стискам палци да се сдобиете със собствен дом в най скоро време.
Хайде, приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт