Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 218
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Я, и ново попълнение си имаме!  Grinning Добре дошла и от мен, Арвена! Разкажи сега малко за това как каката прие малкия, имаше ли ревност или пък други проблеми?  Simple Smile

Аз херпес лекувам с Ацикловир Стада, ама туй Фенивир не съм го и ползвала, та не го знам..

Гери не съм я чувала тия дни, ще взема да й звънна днес по-късно и ще ви пиша  Peace

Аз пък това с ходенето на вътре го мислех за нормално  Rolling Eyes. Това щото аз така ходех като бях по-малка - извивах си ходилата навътре и всички ми обясняваха как трябва да се старая да ги извивам навън. Не беше лесно, но пък свикнах и сега си ходя съвсем нормално  Laughing. Така че ако Кало беше тръгнал да прави така, хич нямаше да се притесня и да обърна внимание  Rolling Eyes

Добро утро тортени майсторки!!

А за мен добро утро няма ли?  Crossing Arms
  bouquet

# 616
  • Варна.....

Добро утро тортени майсторки!!

А за мен добро утро няма ли?  Crossing Arms
  bouquet

ООО, Смайлинг, вярно че  ти торти не правиш (освен ако не си започнала   chef)
Добър ден стана за теб обаче!!

# 617
  • София

Това за добрютру Rolling Eyes Торти може и да не мога да правя, ама на туй му намерих майсторлъка. Мисля и върху мъфини да почна тренировки с украсата Simple Smile
Добре дошла на Арвена Wink
За обърнатите обувки - едно съседче беше така. Не помня колко време ги носи наобратно, но вече няма никакви проблеми.
Ей, няколко вечери имам проблеми с нетя и няма кой едно наздраве да каже  Embarassed
А сега много ви здраве, че Шефа е "сложил каската" и ме чака в количката вече  hahaha

# 618
  • Русе
Ох, Мим, това пърхотът е гадна работа! Като бременна нямах, косата ми беше една хубава, кожата - чиста. Сега не мога да се оттърва. Изпробвах десетки видове шампоани ( сега се мия с 1 на Ducray за 20лв., препоръча ми го аптекарката, нямало да съжалявам) и ефектът е нулев. И аз като теб си мисля, че е от стрес..Пих и хапчета разни - Геритамин, Мерц специални дражета, Дермабион и т.н. Чак не смея да се боядисам, да не тръгне още повече. Виж херпес никога в живота си не съм имала. На ДМ май имаме магазини. Понеже само в нет-а съм виждала в един сайт 200бр за около 7лв. И като сложиш доставка..та се зарадвах като намерих в Кауфланд и хич не се замислих. Гледах и за коледни формички. Имаше едни на Факелман, мисля, но бяха 6бр за около 4лв. и имаше елхичка, сърце, заек и др. Само елхичката всъщност беше на коледна тема.
Уф, хайде стига съм досаждала..През 2-3 поста съм аз..

# 619
И аз имам драма с пърхута, направо ще се побъркам. А на моята черно боядисана коса как се вижда.... ooooh!

И аз си мисля, че е на нервна почва. Миналата година като си счупих, крака и ми се почви от стреса явно. Болка, безпомощност, прохождащо дете, още едно, което киселее защото трябва да помага, изнервен мъж, оппити да домакинствам все пак...резултатът беше силен пърхут. Оправих се с Кетозал.

Аз съм си купила хартийки замъфинчета,малки,по-малки от стандартните, но пък са много.за около 10-на лв. са 2000 бройки. Фирмата е Илчовски. Има я във Варна и София. Мим, това е насочено към теб. Ние си направихме партия няколко човека и си делнахме по 500, 2-3 лв. дадох. СЕга само чакат дами свърши диетата.

И да се похваля. 1 месец по-късно съм  -7 кг. Вече съм 55,което означава, че най-много до месец, може и по-малко започвам да се захранвам.  Grinning Grinning Grinning
Сладурки, търсете си формички по магазините за разни битови неща. Чинии, тавички, кани, цедки и бля бля. Там са по много повече видове формички и са на половин цена от тези на Факелман. Пластмасови са обикновенно и китайски, но за изрязване от тесто не е нужно повече.

# 620
И да се похваля. 1 месец по-късно съм  -7 кг. Вече съм 55,което означава, че най-много до месец, може и по-малко започвам да се захранвам.  Grinning Grinning Grinning

Аууу, браво. Пък аз си мислех моите -10 за 5 месеца за супер постижение  Rolling Eyes. Сега съм 60 и имам още 4-5 да сваля, но вече се чувствам далеч по-добре и дори се усмихвам като се видя в огледалото  Flutter

Тайс, добър ден!  Simple Smile Торти не съм почнала да правя - мога 1-2-3 вида и толкоз  hahaha. На всичкото отгоре ги правя едни грозни-грозни  Laughing. Добре, че мъж ми е малко по-умел с ръцете, та той ги украсява  Rolling Eyes Ама толкоз мога - толкоз правя, нали пак стават за ядене, доволни сме и на това  Mr. Green

С пърхота и аз имам дребен проблем. Ама не мога да го вържа със стрес  newsm78. Шампоан така и не съм си намерила - поне не такъв, за който да кажа - ето това е Моят шампоан... Сега мия с Фруктис и съм доволна, но само защото не ми се заплита косата (иначе става такава топка на тила, че....  ooooh!)

А, не съм ви казала как експлоатирам детски труд  Mr. Green. Оня ден Кало хванал прахосмукачката и върви с нея из къщи. Аз реших, че така и така си играе и се забавлява, да взема да му я пусна. И то взе, че поизчисти хлапето  hahaha. После даже с мъка му я взех. На следващия ден ходихме в Кауфланд и на него му писна в количката, та го пуснах да потича. И къде ли ме заведе? Точно така - при прахосмукачките  Laughing. Имам си отмяна вече - Кало ще чисти, Митко ще готви, пък аз ще си лакирам ноктите  Mr. Green

# 621
Aрвена , извинявам  се , че съм споменала твоето име Embarassed

Исках да се обърна  към kalimbi  Hug

# 622
  • София
Имам си отмяна вече - Кало ще чисти, Митко ще готви, пък аз ще си лакирам ноктите  Mr. Green[/b][/color]
Че ти си открила комунизма  hahaha То да ти кажа има едни дребни по за 40 лв прахосмукачки - купи му една на детето(само за сведение играчка прахосмукачка е към 20 лв без батериите...)
Пърхут махам само с Виши. Икономичен е и с един изкарвам доста време. Редувам и с други шампоани де. Спра ли Вишито обаче и пак "цъфвам" #Cussing out При мен определено е от стрес Confused

# 623
  • От липите до сините камъни
Да споделя и аз за пърхуда,преди време мъжо ми имаше много,едни познати ни казаха шампоан SELSUN blu продават го по аптеките и струва от рода на 12-13лв.и наистина му помогна,доста време от както е спрял да се мие с него и още не му се е появил,за сметка на това пък сега аз имам и то доста,незнам от сезонали е нещо или какво,че и косата ми доста пада напоследък ooooh!,трябва да си купя пак такъв шампоан поне пърхуда да изчезне.

# 624
Малеее, ще го изям санбернараHeart Eyes
Бейбиблу, леко раждане и приятна подготовка и настройка! Чакам скоро новини!  Hug
Копривке, много красива снимка! Имаш много топла усмивка!
Арвена, добре дошла!
Дони, много красив мъфин!
Любито, хич не се притеснявай да споделяш! Ние ще ти изпращаме положителна енергия!  Hug Надявам се Карито да е вече добре! Много е хубава на снимката!

Аз торти нямам нерви да правя. Имам две-три изпитани рецепти и вече няколко години все тях си правя. Поне знам, че няма да се изложа. Мъжо уж все  е на диета и преди да съм направила нещо сладко, казва че не ядял такива неща, ама после всичко се омита на секундата.  Laughing Коледни сладки правих, докато бях бременна с Ивайла и понеже си седях вкъщи и само аз си ги ядях, затова сега имам такъв закръглен вид.   Laughing Затова вече сладки неща няма да правя, освен тиквеник за Бъдни вечер, ако намеря кори тук. От всички коледни сладки, подвизаващи се из готварския подфорум с две ръце препоръчвам ванилените кравайчета.  Peace

# 625
Привет, момичета. От няколко часа сме си вкъщи...Накратко: Беше ужасно и се радвам, че свърши!
Другата седмица чакаме диагноза! Стискайте палци!
Благодаря ви, че ви има момичета! Благодаря за всички смс-и и разговори...наистина ме трогнахте!
Копривке, мернах една снимка......ауууу, че си хубаФа! Искам още сними! За какво е фото сесията?

# 626
Гериииииииии  Hug Hug Hug Време е вече всичко лошо да остане зад гърба ви  Hug Целувки на малкото, сладко, смело и красиво Петенце  Heart Eyes

# 627
ГериHug
Радвам се, че сте си вкъщи! Надявам се, че сте преодоляли вече трудностите по възстановяването на Петя Hug.  Колкото до диагнозата - стискам палци да се окаже най-малкото зло!  Hug

# 628
# 629
  • Варна
Гери, имаш и моята положителна енергия!!!  bouquet

Аз си получих днес боичките - ей, много бързи тези англичани...браво на тях! Люби, престраши се да си поръчаш - аз нямам забележки!

Айде, Елия спинка вече и си сипвам малко ракийка, че днес отново ми изпи силичките...

Лили, аз сега нямам торта, ама голям мерак за боите, та мога ли сега да си направя разни цветенца и т.н. от Варна-та и да ги оставя да съхнат...утре-вдругиден ще направя и тортата. Ще успея ли да ги залепя изсъхнали?

Общи условия

Активация на акаунт