Иначе за опитването опитвал е мнооого неща (дори сапун 2-3 пъти!
не си взе поука това дете и все до повръщане се докарва след поредното безумно "опитано" нещо ). Голяма част от опитваните неща биват изплюти из целия апартамент или просто идва и ми плюе в шепата. В стомаха реално дори аз не знам какво отива. Затова очаквам яслата да му покаже, че номерата му не вървят при други и че "каките" и "батковците" не правят такива неща, а сядат и ядат. Той самостоятелно хранене не упражнява поради простата причина, че не иска да слага почти нищо в устата си, което с еяде с лъжица (освен сладолед, който му е спрян
Очаквам и да го научат малко на ред и дисциплина, че явно аз му изтървах края. Спането му е наказание както з анего, така и за околните. Не е нормално и от тръшкане, че не е станало на неговото да си докарва синини, цицини и рани по главата (с такива красоти се сдоби наскоро и гледайки се в огледалото сочи и констатира: "Кики" т.е. Вики го е направил). Терорът в моменти на ярост над мен и останалите от семейството въобще и не коментирам. Звяр си отгледах
Дано яслата помогне за очовечаването му, а не го направи по-голям гамен
Жив пример си го имам вкъщи, пък си го и виждала...
Ми викам това си е моята "Другарка" от градината. И ако света не е малък -ей на 

А, че няма да умре от глад е ясно.
Сутрин е царството на осморките, кифлите с мармалад, кроасаните, баничките и филиите с колбас. Обедното меню звучи респектиращо на фона на останалото, ама кой е чувал за пълнозърнести храни, ядки, плодове, че пък и кое ли дете ги яде.

Крис най вероятно ще тръгне на ДГ септември 2011, но от 8:30 до 13:20, тоест ще закусва и обядва вкъщи. Единствено следобедна закуска в 10:00 ще яде там, но която пак ще си носи от вкъщи.
Много ясно дете е и е нормално от време на време да има глезотии (близалки,шоколад,зрънчо), но всичко с лимити.
. Само дето ми се струва, че си правим сметките без кръчмаря