Оххх, сядам най-накрая да напиша и аз как се развиват нещата.
Първо да се похваля - от вторник ходя на работа. И понеже съм много добре обучен кадър, с висок коефициент на интелигнентност
, точно за 2 часа, "влязох в час". От 2 дни работя самостоятелно вече, въпреки многото промени /преди определено беше много лесно и леко д асе работи/. От понеделник ми дават права за системата и воала! Само ми е кофти, че ме изпратиха в друг офис. Аз там ги познавам много добре, но предния ми беше на сърце, дето се вика. Пък и на баш център, не че сега не съм, но .... няма да недоволствам. В интерес на истината ми харесва и се чуствам добре. Клиентите много се зарадваха /защото са доволни от мен
/ и колегите също. Честно казано си мислех, че след такава почивка, ще се чуствам ужасно и няма да свикна без Марти, но се получи точно обратното - нито изпитвам вина, че съм го оставила, нито се изморявам /определено и аз си харесвам работата - май попрекалих Второ - да се оплача
- Марти отново получи възпаление на пикочните пътища.... Миналата година по това време имаше /аз не съм споменавала тук/, ходихме с абокат да му слагат инжекции в болницата, беше отвратително /поне си бяхме в къщи/. Сега пак
. Не ми се разказва цялата перипетия, но определено го смятам за недоглеждане от моя страна и от страна на педи, при която ходехме през ден. Мислех, че след като сме го излекували, няма да се появи, но уви
. Сега пак ще ходим цяла седмица на инжекции и се моля никога повече да не се повтори, макар че лекарката каза, че главен виновник в рецидивирането са яслите. Просто не знам какво ще правя. Веселин си пусна цялата останала отпуска, за да го гледа /първата нощ не спа от притеснения как ще се оправи Иначе след работа ако знаете колко прегръдки получавам от най-прекрасния мъж на света
.... Много е хубаво ....
.....Колкото до яслите
Честит празник на всички, които празнуват - Люби, Наде - да сте много обичани и щастливи
!

Започнах да я преобличам - бодито разкопчано. Питам: "Защо е разкопчана? Да не сте я слагали на гърне?" "Да." и ми направи забележка, че е с боди. Аз й казах, че знам, че не трябва, но е за първи ден и за час и половина..Е как може, питам ви, от първия ден и то за толкова малко и да я слагат на гърне?! По принцип съм за, но не можеше ли да изчакат поне 2-3 дни да се осъзнае къде се намира, горкото? Утре ще взема да я помоля да не я слага поне тази седмица. Аз като знам у нас как изпада в истерия от гърнето, камо ли на това непознато място с куп нови хора. Също имам чувството, че са я тормозили другите деца. Тя по принцип е много контактна и никога не се омърлушва така..Направо съм потресена. Утре сигурно ще има голяма драма още като види къде отиваме.
Бъзикаме се с другите майки, че така си изразява обичта - нали мъжете са малко по-бавно развиващи се