Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 212
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Гери  Hug Hug Hug
Арвена добре дошла. Wink

При нас само лоши новини този път. Sad Първо аз бях в бърза помощ, заради много гаден вирус (повръщане,темп.,болки в корема). На следващия ден Криско. Горкия повръщаше като фонтан. Днес и двамата сме по добре, но разбира се не можеше да пропусне и Микеле. ooooh!
Иначе ехограф имам в събота 13 ноември и най накрая ще видим бебчо. Още никакви синтоми дори от време на време забравям, че съм бременна.Само зверския глад не липсва. Mr. Green Тези дни дет бях болна малко се поукротих, ама иначе не се спирам. 1 тирамису за 10 мин го свършвам и после едвам ставам от дивана. Mr. Green

# 631
  • Варна.....
Гери  Hug И от мен пожелания за бързо възстановяване.

Дони, е това на мъфините няма да го направя. Те все пак и без украса ги изяждат Няма да си правят снимка с тях  Mr. Green
Смайлинг, гадно аксплоататорка на невинният детски труд, лека вечер ти желая   bouquet

На останалите  на- здраве  bowuu

# 632
  • София

Дони, е това на мъфините няма да го направя. Те все пак и без украса ги изяждат Няма да си правят снимка с тях  Mr. Green

На останалите  на- здраве  bowuu
Наздраве, наздраве и на Мим Simple Smile Пууу, пък моите не ги искат. Днес пласирах вчерашните на курса по английски Rolling EyesТо затова и бях спряла да правя...
Гери, и тук добре прибрали се  Hug
Надеее, да се пазиш, ей Hug

# 633
Мим, можеш разбира се. Цъкай си цветенцата, а после с малко водичка лепиш.

Гери, много се радвам, че вече сте си у дома с Петето. Целувки от нас  Hug

# 634
  • София
ГериHug Hug Hug Hug Hug Hug- радвам се, че вече сте си вкъщи Hug

# 635
  • Русе
Здрасти!
ГериHug за двете ви! Дано всичко лошо да е вече зад гърба ви!
Накри, направо настръхнах, като прочетох: "При нас само лоши новини този път". Гадно нещо са вирусите, добре че с Криско сте се оправили, остава и Микеле да оздравее.
Момичета, днес бях на фризьор да се подстрижа иии..ми отрязаха бретона. Венци ще ме убие - изрично каза да не го правя. Според мен ми отива, а и е промяна някаква, само поддръжката ще е трудна. М-у другото на живо изглежда по-добре отколкото на снимките:

# 636
Лубито, много си хубава! А Кари май прилича на теб?
И двете сте много нежни Simple Smile

# 637
  • Русе
Благодаря! Ейй, засрамих се.. Blush

# 638
Момичета, ето тук ми е цялата фотосесия.

Лубито, много добре изглеждаш  Peace

Отивам да купонясвам

# 639
  • София
Любито- страхотна си, много ти отива новата прическа Flutter
Утре отиваме на събор, ЙоЙо ще намаже някоя играчка за по 2-3 лева Laughing
И все забравям да питам, ама сега се сетих, все още като стисна понякога гърдите, илиза по капка кърма, нормално ли е това, на вас случвало ли ви се е?

# 640
  • Варна
И все забравям да питам, ама сега се сетих, все още като стисна понякога гърдите, илиза по капка кърма, нормално ли е това, на вас случвало ли ви се е?
Нормално е... На мен док, която ме гледа с ехографа след като спрях да кърмя, ми каза, че до година може да продължи да изтича.

Люби, много ти отива прическата. И на Лили е много хубава фотосесията:) Наде, да се оправяте всички...

Къде е дружинката? Mr. Green

# 641
  • Варна.....
Е, кажи вълшебната думичка  Mr. Green

Любито, много добра прическа.
Доня, нищо не се вижда
Ралче, аз и преди да родя, а и сега имам коластра. Може да е от високо ниво на пролактин по принцип. но, при мен е нормално. Ако се притесняваш, пусни си изледвания.
Смайлинг, лека нощ  Sunglasses

# 642
  • София

тък съм Simple Smile
На Любито и казах, че е младо гадже така Blush
И аз имам изтичания и мисля да си пусна хормони за изследване, че принципно имам висок пролактин. Нещо бая ми е разбъркан баланса - все ми се реве, изнервено...малко като в критическата Rolling Eyes
Копривоооо, къде пак, хаймана такава Crossing Arms

# 643
  • Русе
Е, трябва да почерпя, значи!  Flutter

Аз го предпочитам бяло.

# 644
  • Варна
Е, кажи вълшебната думичка  Mr. Green

hahaha няяяя нужда от думи....надушваме се отдалече....

Общи условия

Активация на акаунт