Професионални серии за коса - 12

• 52 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Знам, че не беше към мен.  Hug
И аз съм съгласна с вас, маската ми е достатъчно богата, така че дори да остават отворени люспите аз не ги виждам.  hahaha
Със сигурност след това като сложа балсам без отмиване и кристали/серум се затваря, така ч ене виждам смисъл от балсам.
На мен ми е много добре нектар термик, много е мазен, а аз действам със сешоар+преса.
Много ми се иска да пропусна поне сешоара, но без него косата ми е ужасно сплескана, защото олео релакса ми отнема доста от обема.  Laughing
Но съм решила следващия път да си взема цялата серия с цимент, т.е към края на другия месец.  newsm78
Много съм навита на този термичен цимент, страшно ми е инетресно дали ще ми омекоти косата, дали ще изглежда по-здрава.  Blush
Дано не ми дойде силна серията.
Мисля да започна с ампулката вита цимент, след това шампоан bain de force + ампули forsintence 3 седмици и след това да продължа с шампоан+маска ciment anti usure.
А без отмиване ще си купя substance constructive и термичния цимент.
Моля Мадмоазел, ако чете да каже добре ли съм го измислила.  hahaha Като най-опитна с тази серия.  Blush
В момента косата ми изобщо не е изгоряла, но аз я третирам едва от 2 седмици.  Tired
Дано след месец полижението да не е съвсем трагично, но просто не мога без сешоар и преса, а и боя.  Blush

# 211
  • в 1001-та нощ
...Много съм навита на този термичен цимент, страшно ми е инетресно дали ще ми омекоти косата, дали ще изглежда по-здрава.  Blush...

при мен ВТВЪРДЯВАШЕ МНОГО косата и не мога да си представя, че на някой ще му я омекоти newsm78 newsm78

толкова е фрапиращо усещането - особено сега, като го и спрях, че  Naughty Crossing Arms ОМЕКОТЯВАНЕ - НЕ, в никакъв случай - не е възможно  Shocked  Shocked  Shocked

иначе, като усещане за здрава - ДА, ПОСТИГА СЕ

# 212
Ами аз четох в чужди форуми, че на някои им я омекотява, както и да е.
Но съм убедена, че при използването на цялата серия няма да има никаква мекота.
Аз и не искам мекота, а да си почувствам косата силна, здрава, и да изглежда такава разбира се.  Flutter

# 213
  • в 1001-та нощ
 Peace здрава ще я усетиш  Peace Peace Peace Hug Party Party

П.П - защо ампулата вита цимент без шампоан? newsm78 newsm78

П.П.2 - а не трябваше ли ампула вита цимент и след нея форсинтез - защото едното е за отвътре, а другото за отвън

нали имаше едно виедо и така беше показано?  Peace

3 седмици не е ли много за ампули?

# 214
иначе, като усещане за здрава - ДА, ПОСТИГА СЕ
Толкова ми трябваше.  Laughing   bouquet

# 215
  • в 1001-та нощ
а защо ампулата вита цимент без шампоан? newsm78 newsm78

и не трябваше ли ампула вита цимент и след нея форсинтез - защото едното е за отвътре, а другото за отвън

нали имаше едно видео и така беше показано?  Peace

3 седмици не е ли много за ампули?

# 216
О, и вита цимент е с шампоана разбира се, забравила съм да го спомена.  Grinning
А защо 3 седмици ли, ами това не е ли 3 седмична програма, така бях чела, но може да съм в грешка?
Последно 3 седмици по 2 ампули на седмица (една след друга) или по две ампули на 3 последователни измивания?
Това за отвътре и отвън мисля че бяха двете ампулки, нали са 3х2, едната за вътре, другата за отвън.  Peace
Ако съм е грешка всички запознати да чувстват свободни да ме поправят, че серията е много специфична.   bouquet

# 217
Кремчето без отмиване http://img.makeupalley.com/hwthumb.asp?f=0_0_7_3_1081317.JPG&w=278&h=278 е страхотно, остава усещане за здрава коса. Да ампулите се ползват точно така или поне на мен в салона така ми казаха .

# 218
Concentrе Vita-Ciment са ампулите, които възстановяват косата най-интензивно и с тях не бива да се прекалява. Прочетох, че възстановявали косата до 56%. Обикновено се започва с тях - някои си правят процедурата в салон, а други в къщи.
След това идва редът на Forcintense - във форума май ги наричахте ампули, за мен са си 6 малки тубички  Mr. Green За всяка една процедура се използват по две от тях. Надписани са с цифри - 1 и 2. Следователно една кутия стига за 3 пъти. Препоръчва се да се използват веднъж в седмицата, но ако косата е много увредена може и по 2 пъти. Forcintense възстановява косата останалите 44%.
Ciment Anti- Usure и  Ciment Thermique се използват като съпътстваща терапия и за поддръжка на състоянието на косата.

Аз това знам, но дали съм права, най-добре е да кажат La mademoiselle и Люлякова.

# 219
Здравейте мили момичета. Сигурно ви е писнало от досаднички като мен, но наистина имам нужда от съвет и препоръки. Косата ми е гъста, дебела и своенравна.  Боядисана е руса, но не я суша и минавам с преса. НО цъфти. В понеделник отрязах 4 см. и пак цъфна Shocked От година и половина съм в УК и от както съм тук, тя е зле. Суха, без блясък и цъфтяща. Имам чувството че дори и под душа, пак е суха Rolling Eyes Използвах почти всичко в Буутс, което продават, но нищо не оправя положението. Моля ви кажете, от къде и какво да си купя. Искам да имам отново лъскава и жива коса, която да не щръква навсякъде   bouquet

Забравих да кажа, че не откривам Керастаз тук, както и много други неща в същност и че се опитах три пъти да се посъветвам с фризьор, но въпреки добрия ми английски, диалекта  тук е толкова силен, че не разбрах половината неща Embarassed

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 23:09 от Шу

# 220
  • в 1001-та нощ
добре  Hug , разкажи всъщност какво си пробвала, все пак  Hug

иначе Керастаз в UK - мисля може от feelunique и т.н. сайтове?  newsm78

може би водата е кофти, за климата не мога да взема отношение

предполагам ще се препоръча доброто хидратиране - чувствам се като латерна вече- като го плескам навсякъде, но...хайде ти кажи какво си правила и аз ще добавя какво предлагам  Hug

П.П. на 1 страница в 1 пост има едно обясение за сухата коса

# 221
Много благодаря. Hug Значи освен класическите, лореал и тн (обикновените) - дълбоко подхранваща маска на Тресеме, John Frieda, Toni & Guy, Mark Hill,  от всичко си взимах пълна серия за подхранване. Последно си купих нещо за около 30 паунда, от салона до нас, които продаваха и Редкен, но ме убедиха да взема друг продукт. Казаха че е за подхранване и предпазване от околни влияния, без отмиване. Извинявам се че не мога да напиша име, но много ми скърцат стълбите и ако отида да го взема ще събудя децата.

Аз уж до 6та страница го докарах с четенето,  Embarassed отивам да видя  bouquet

Да прочела, го бях. наистина много полезна информация, която смятам да използвам, но бих искала да си взема подходящите продукти.  bouquet

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 23:42 от Шу

# 222
Имам идея  Simple Smile
Можем да напишем в първата страница на следващата тема и най-често използваните продукти и тяхното предназначение.
Нещо такова:
за суха коса - шампоан Absolut Repair, Bain Satin и т.н. ; маски - .......
за мазна - .....(мен ме няма по тази час)
за нормална -

П.П. Очаквам всеки момент да ми пристигне боята, за това ако някой иска да даде някакви съвети, да дава, че пристигне ли, веднага мисля да се боядисам Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 12:38 от B & C

# 223
В момента чета какво е написала Monyc  Simple Smile и имам един въпрос.
Косата ми не е мръсна, но за всеки случай възнамерявам да я измия и ще я подсуша преди да започна да се боядисвам. Това за водата и контактът на водя и боята ми е ясно, но се питам, след като си измия косата с шампоан, да и слагам ли маска?  newsm78
Много ми се иска да и сложа маска или балсам, че ако не и сложа е доста суха и трудно се разресва, а и после при боядисването няма да се заплита, когато отделям кичурите при мазането.
Под балсам имам предвид балсам с измиване.
Много се вълнувам  Mr. Green

# 224
  • в 1001-та нощ
това, което знам, че е добре да се боядисва немита коса, защото секретите по кожата предпазват скалпа от агресията на химикалите; т.е косата не се мие - за да се пази скалпа

в твоя случай - ако я измиеш и ползваш маска или балсам....за косата ще е хубаво;
като риск може силикони и т.н. да попречат на боята  newsm78 (ама едва ли  newsm78 )

обаче - ако не е мита - пак ще има силикон и т.н. от предно миене - едва ли са излезли от косъма или да са се изтъркали от повърността му, а на всичкото отгоре са смесени и с мръсотия - от въздуха newsm78 (ощепо-зле)

изглежда измитата коса да е по-добра основа  newsm78

но може и да не се сещам за куп други неща

друго, за което се сещам - сушенето
- дали няма да я направи по уязвима преди боядисването - все паке гореща струя - и след тази атака да сложиш и боя  newsm78

освен ако не я оставиш да си изсхне сама?  newsm78 без топлина  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт