Професионални серии за коса - 12

• 52 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
виждам, че има едно непрочетени мнения докато съм писала, ама после ще го видя

Люлякова, тази маска на Орзен, наистина много я превъзнасят и аз им се рових по сайта да понауча нещо;

мисля си, че непрофесионалните маски по-скоро може би добре да хидратират косата и вероятно имат силикони за блясък и заглаждане, което наистина работи за първосигнален добър външен ефект, но едва ли са богати на веществата, които градят и заздравяват косата

също може би това, което съдържат не е в най-усвояемиата форма-виждаш, че нещо се съдържа, но колко се усвоява е друга работа

все пак и аз съм в очакване на отзивите  Hug , все пак за разлика от момичета от темата за дългата коса си видяла и 2 и 200 по-качествени Wink))

миличката, аз останах с впечатление, че си купила серията и сега се размислих, че го обмисляш

както La mademoiselle предположи- два продукта без отмиване може да са много, но аз предполагам, че няма да ги ползваш едновременно,а ще ги редуваш на различни измивания; според представянето -термо-млякото е активно само с топлина; а субстанс конструктив го представят за изграждане на косата – има смисъл да го ползваш и вероятно ще е добре да ги редуваш?

защо ползваш преса всеки път – сигурна ли си, че няма друг начин косата ти да е с добра форма?

въпреки пресата и сешоара – можеш да я предпазиш от цъфтеж – ти  без това много се грижиш за нея Wink)))

от коя друга серия на Керастаз имаш опит?
аз не разбрах как така не си изкарваш парите сама? разчиташ на половинката ли?

B & C, e дълго ни държа в напрежение …аз се чудех дали толкова се кефиш, че ни забрави  Embarassed Embarassed Embarassed

аз с пръсти не съм се мазала никога, ама и фризьор не ме е мазал, как така с пръсти  newsm78 с четка е къде, къде по-лесно  Hug

блясъкът вероятно е от маслата, нали имаше някакви масла в боята?
за температурата – нали е различна боя на друг принцип- вероятно за това, но на мени сега не ми се загрява главата при боядисване, не знам от оксиданта ли зависи или от реакциите в цялата консистенция, която се намазва

в интерес на истината –аз след боядисване не усещам косата си суха, но се омазнява и цапа доста за по-дълго време – от колкото ако не е току що боядисана  newsm78 нямам идея защо – може само да е усещане за чистота или пък по-трудно да се лепят мръсотии – да е по гланцирана след боядисване  newsm78 …макар, че с това разлюспване при боядисването – знам ли…

в крайна сметка най-важното е, че си във възторг и доволна и щастлива и си намерила своята боя – остава търсене на номера Wink)))

# 241
Според мен не е лошо да се поглежда състава, но да не се изпада в някаква мания и крайност.

# 242
Ученичка съм, Алена.  Simple Smile
Не съм купила серията, ще го направя към края на другия месец, защото сега и да си я взема ефект няма да има, понеже косата ми е много добро състояние в момента.
А косата ми не мога да я вкарам във форма без преса, всъщност изправянето ми прави не повече от 5мин., дооправям там където не се е изправило добре със сешоара, но все пак си гори, дори да не го виждам сега.
Благодаря за успокоението.  Blush

# 243
Eее, B & C, убедена бях, че ще се справиш  Hug Hug Hug

Браво на теб, много се радвам, че всичко е наред след боядисването и си останала доволна от боята  Grinning     bouquet

# 244
Непонятно ми е как ще разбера дали един продукт е добър без да го пробвам, а само прочитайки състава.
Честно казано никога не гледам състава, нито пък разбирам нещо.  Mr. Green

Същата съм  Blush  Laughing

# 245
  • в 1001-та нощ
Люлякова,

благодаря много за отзивите – имах подобни подозрения  Hug Peace и като започнат за нещо да пишат, че е с билки или еко – а и евтино- още по-подозрителна ставам….
и то не е само да са билкови извлеци, но и в каква концентрация трябва да са – за да действат

общовзето не съм убедена до колко е важно извлеците да са от билки….по-скоро е важно да са точните съставки и да са добре усвояеми без да увреждат нещо си други Peace

П.П от състава чета и разбирам - само има ли протеини   Laughing Wink

# 246
Съжелявам,че ви прекъсвам,но какви са отзивите ви за този шампоан http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337   bouquet

# 247
Не можете да си представите колко съм доволна  Grinning, а и съм ви безкрайно благодарна   bouquet
Ако ви бях открила по-рано, то нямаше да си съсипя косата и да се наложи да я отрежа  Sad

# 248
  • в 1001-та нощ
Ученичка съм, Алена.  Simple Smile
Не съм купила серията, ще го направя към края на другия месец, защото сега и да си я взема ефект няма да има, понеже косата ми е много добро състояние в момента.
А косата ми не мога да я вкарам във форма без преса, всъщност изправянето ми прави не повече от 5мин., дооправям там където не се е изправило добре със сешоара, но все пак си гори, дори да не го виждам сега.
Благодаря за успокоението.  Blush
малееее ooooh! ooooh! детенце, ама защо се боядисваш - ти си знаеш - едва ли белееш....на мен като ученичка - не ми е хрумвало даже ...но и сега времената са други  Laughing не е упрек, просто възкликвам  Laughing

термозащита ползваш - нали?
споделяте ли с мама грижите за косата?

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 22:44 от a.l.e.n.a

# 249
Съжелявам,че ви прекъсвам,но какви са отзивите ви за този шампоан http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337   bouquet
Добри, купувай  thumbsup
Но може би има и по-добри от него, за това помисли  Laughing

# 250
Ами с черна коса се харесвам повече, отколкото с естествената ми.
Не, не споделяме грижите, аз едва я убедих да започне да се боядисва.  Laughing
Но тя е с къса коса и въпреки боята (Палете) косата и е страшн бляскава и все така гъста и жива.
Как не съм взела нейният ген, не знам.  ooooh!
Термозащита изполвам, както писах термичния нектар на Керастаз преди сешоара, а след това точно преди пресата слагам и един серум на Пол Мичъл и от двете съм много доволна.  Simple Smile   bouquet

# 251
А виви виви къде се изгуби?  Thinking
И понеже само спамя, да похваля това:

Много хубаво приглажда косата и придава добър блясък!  Peace

# 252
миличката, ако се боядисаш с Inoa, то продуктите за блясък ще са ти излишни  Simple Smile
Аз също съм се боядисвала като ученичка, но от мен да знаеш - не е хубаво и ще съжаляваш после.

# 253
  • в 1001-та нощ
B & C с чесъна - не съм пробвала..... но знам, че иризмата е трайна - с месеци след прилагането

ooooh! Whistling Crossing Arms Thinking Sick Sick Tired

миличката - на Лореал има малки разфасовки от 200 или 250 мл  Hug

# 254

Открих боята, сега остана да открия цвета  Grinning
Другият път ще пробвам или 9.2 или нещо по-златисто  Simple Smile
Много ми е интересно какво ще стане с 9.2

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 23:31 от B & C

Общи условия

Активация на акаунт