Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
-
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
За защита от топлина се препоръчва използването на спрейове или кремове без изплакване. Продуктите на CHI като Silk Infusion и Iron Guard са отличен избор. За борба с цъфтежа, маслата и силиконите са най-подходящи, тъй като придават блясък и предпазват косата. Редовната хидратация и подхранване е от съществено значение, особено за фина коса с цъфтеж.
-
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
-
Как мога да избера подходяща маска за суха и изтощена коса от Zlatna Ribka?
-
Какви продукти могат да помогнат за предотвратяване на цъфтежа на косата?
Надявам се желанието ми да отмине някога, но няма да е скоро.
))) само вероятно ще прецизираш методите и ще си по-щадящо внимателна

Много ми харесва и нищо червенеещо не виждам
Аз може и да си внушавам, но майка ми ми каза, че косата ми е била станала много мека след вчерашното боядисване
жалко, че чак сега ви откривам. До сега четох темата (не успях цялата , но утре продължавам), а като реших да погледна последната страница, прочетох за боята Иноа. Разгледах сайта им, но там са показани цени за 1/2 доза, а пише че 1 боядисване се равнява на 2 дози. Моля тези от вас, които са си поръчвали от там или са си купували от салон да кажат за средно дълга коса (под раменете) колко дози сте използвали. Моите цветове са в червената гама. Харесах си 6.46 или 7.43 и ще съм безкрайно благодарна да споделите впечатления ако сте ги виждали на боядисана с тях коса как изглеждат. Предпочитам по-светло червено, а не тъмно - почти черно.