Професионални серии за коса - 12

• 52 582
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
B & C  Heart Eyes цвета е станал страхотен . И аз не виждам никакво червенеещо. Лично мен единственото което ме притесняваше при домашното ти боядисване е отмиването на боята,защото е по-мазна и по-гъсто-суха някак тази боя. Щом си се справила е страхотно.
Ако искаш да не купуваш цяла боя 4.20 на иноа ,моя приятелка си е купила някакъв коректор на Вела проф. лилав и изстисква буквално по 1см. от тубичката към боята всеки път за матиране на жълтото.Но сега като се замислих то цените им може и да се припокриват.

Да се похваля при мен има страхотно подобрение макар и след две измивания с Керастаз Nutritive . Преди измиване намазвах леко корените и дължините на косата с нат.масла. Може би по-осезаемия ефект дойде след използването на ампулата Oleo Fusion.

П.С. Кога си слагате маска или амула с отмиване масажирате ли цялата глава и коса или само по дължините ги слагате и на върховете на косата ? Аз имам май лошия навик да мажа всичко и скалпа и косата .Просто ми харесва да правя масаж на главата си докато съм с маска или ампула и така намазвам и корените. Не знам ,защо но ми се струва, че ми действа добре и на кожичката на главата/нали ми е малко суха/ , а ме е страх да не запуша порите си .

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 10:25 от Miia

# 271
с много танка коса съм,ползвам Форс вектор за измиване на косата и се двуумя между маската http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1367 age recharge и маската с цимент anti usure косата ми не е увредена много но както казах е много много танка и ви моля за съвет,заштото не съм ползвала нишо на Kersastase .4акам отговории Rolling Eyes

# 272
Момичета, да ви попитам - мненич/отзиви/слухове за боите на Редкен? Направих грешката да потърся Редкен в ebay, та разбрах, че имали и бои... И сега така ме сърби косата да ги пробвам  Crazy

# 273
Не съм ги пробвала, но и аз ги гледах Simple Smile Тези на Joico също, но не мисля, че сбърках в изборът си на Inoa и едва ли ще ги пробвам.  Grinning

# 274
4 половинки дози? Crazy
Това са 16х4=64 лева.
Ами то в салон май е 50 тина лева тази процедура.  Thinking

# 275
  • в 1001-та нощ
толкова с друа боя, за ИНОА в салон - споделиха 90 лв

# 276
На мен в салон за боядисване с Luocolor ми взеха 100лв.  Money  За Иноа ме е страх да попитам.  Joy
Аз понеже се намазах само с 2 тубички ми излезе 32лв. + разходите за доставката на поръчката.  Simple Smile
Но повтарям, че 2 тубички ми се видяха прекалено малко.
За стоте лева, само са ме боядисали, да не помисли някой, че са ме и подстригвали.

# 277
маи никои не иска да ми отговори на вапроса и да сподели мнение Cry Cry Sad

# 278
маи никои не иска да ми отговори на вапроса и да сподели мнение Cry Cry Sad
О, недей така!  spoko Аз много искам да ти помогна, но нямам опит с маската age recharge.

# 279
 Hug и това е нешо и все пак 4акам съвети зашото искам да пусна поръ4ка тези дни кое е по добре в комбинация с форс вектор маската с цимента или age recharge Blush Mr. Green

# 280
Hug и това е нешо и все пак 4акам съвети зашото искам да пусна поръ4ка тези дни кое е по добре в комбинация с форс вектор маската с цимента или age recharge Blush Mr. Green
Веднага ти отговарям  Simple Smile До колкото аз съм запозната, маската с цимента се ползва с шампоана от тази серия и ти ако ще ползваш друг шампоан, то по добре не си купувай от серията с цимент.

# 281
  • в 1001-та нощ
целиш уплътняване ли?

и двете съдържат вита цимент, но age reacharge има и Morphofill - което явно и уплътнява, щом косата ти не е увредена, по-добре - age reacharge

а и циментът ще е по-ефективен - като серия, а не на парче - 1 прдукт  Peace

# 282
  • в 1001-та нощ
Веднага ти отговарям  Simple Smile До колкото аз съм запозната, маската с цимента се ползва с шампоана от тази серия и ти ако ще ползваш друг шампоан, то по добре не си купувай от серията с цимент.

точно така, сега видях, че и  B & C ти го е казала същото Wink)))

# 283
 :love много мерси мацки за съветите оше утре ше поръ4ам маската Blush

# 284
:love много мерси мацки за съветите оше утре ше поръ4ам маската Blush
Помисли си добре и не избързвай да поръчваш. Златна рибка няма да избяга.
Според мен е най-добре да си купиш шампоан и маска от една серия.
Някои продукти могат да се комбинират, а други не.

Общи условия

Активация на акаунт