Професионални серии за коса - 12

• 53 078
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Мда, с него третирах косата на майка ми след инцидент с трайно къдрене. МНОГО е силно, ако не ти е сериозно увредена косата, няма смисъл от него.
Сериозно увредена не е в никакъв случай.
Сега се колебая м/у http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705298 … ame=STRK:MEWAX:IT
и
тези http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1805555 … ame=STRK:MEWAX:IT в комбинация с http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505993 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 31
  • в 1001-та нощ
Мда, с него третирах косата на майка ми след инцидент с трайно къдрене. МНОГО е силно, ако не ти е сериозно увредена косата, няма смисъл от него.
това е много силен протинов продукт ли?
накакъв принцип възстановява?

# 32
Мелиса , ти отдавна не си писала във форума, а и си спомням, че ползваше все хубави продукти и аз лично не знам какво да ти препоръчам. Не си ли доволна от маската на Kerastase, та искаш да я сменяш? За Masquintense знам, че може да се редува с Olеo-Relax, която също е за суха коса. Аз съм ползвала продукти от Oleo Relax и съм доволна. Също може да изпробваш и Nutri Thermique, аз и нея съм я ползвала, но честно да си призная не бях впечатлена. Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че е лоша, но не я намирам за по-добра в сравнение с Masquintense. Може би очакванията ми бяха прекалено високи, а при мен няма разлика при използването на тези две маски.
В немския форум, в който редовно чета, непрекъснато се коментират продукти на Revlon и Redken, но аз все още не съм ги ползвала и не мога да кажа нищо по въпроса от собствен опит.   

MissNellie, аз се надявах майка ти да ползва някоя специална боя, която е известна само в Америка и за това те попитах  Simple Smile Една моя приятелка е живяла в Америка и сега, когато вече не живее там, непрекъснато си поръчва козметика от там. Веднъж ми беше подарила лосион за тяло, който беше страхотен и миришеше превъзходно. Всъщност това е най-хубавият лосион за тяло който съм ползвала, а и от нея знам, че не е и скъп  Heart Eyes В Америка има много хубави продукти, които ги няма на Европейския пазар и ние никога не разбираме за тяхното съществуване, та за това ми е интересно да разбера, какво ползват дамите в Америка.

Но те май са само за тониране, не и за изрусяване
За съжаление си права. Tired
Издирването на супер боята продължава.  Grinning

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 12:38 от B & C

# 33
Пристигна ми нектар термика...  Crazy
Вече си имам цяла "серийка"-шампоан олео релакс, маска олео релакс слим, нектар термик и серума от рефлекшън серията, както и известно количество от серума на пол мичъл (хиляди благодарности на виви отново  Hug).
Люлякова, аз ще изпробвам нектар термика довечера, но ти имаш ли нови впечатления или си все така недоволна?  Sad
Също да ви питам момичета, нещо наистина ефикасно против цъфтене, че вчера се подстригах, но само връхчетата.  Grinning

# 34
Iliana__ втората комбинация!

B & C за друго ако ме питаш, ще ти кажа какво е хубаво и не скъпо тук, ама от боя не отбирам...Из форума препоръчвам чат-пат неща и който се изкуши да поръча по нета засега е оставал доволен по отзиви ако съдя....Grinning А майка ми е страхотен човек и винаги когато се опитам да и донеса/изпратя нещо, все ми се кара да нося на приятелките си, не на нея Flutter
Виж тук малко мнения за боите на Джойко. Взета е темата от този форум  който е стриктно само за фризьори. Има доста теми които нас не ни вълнуват и са си свързани с битовизми от професията, но на който му се чете има и тонове полезна инфо предоставена от професионалсти...Примерно сега като погледнах секцията за боядисване набързо, има си тема с разбивки на формула и техника за постигане на цвета на Дженифър Анистън Crazy

миличката нямаш нужда от нещо специално протиц цъфтеж. Важното е косата да е добре хидратирана (маска + балсам без отмиване на мокра коса+термопродукти) защото сухата коса цъфти. Другия момент е да се предпазва повърхността на косъма от нараняване - никакво търкане на мокра коса с кърпа, по възможност никакво тупиране, особено след като е сложен лак, и ресане само след като е сложен продукт със силиконче, да обгърне косъма хубаво за да не се заплита косата.

# 35
MissNellie, благодаря за страничката, която си дала  bouquet
Вече започнах да чета и разглеждам с интерес  Grinning
Ако знаете и други подобни страници, ще се радвам, ако ме информирате за тях.

# 36
  • Пловдив
Момичета бихте ли ми помогнали в избора на шампоан. Косата ми е нормална в корените и суха по дължината. Искам да си взема някакъв на Лореал от златна рибка. Вземала съм си маски, балсами, серум от там, а сега искам да пробвам и някакъв шампоан. Искам такъв, който не омазнява косата в корените и който да я прави лъскава и бляскава. Някакви предложения?

# 37
  • Пловдив
Предложете ми някакъв продукт, който да хидратира косата, но който да е от златната рибка, защото не ми занимава с поръчки и доставки.

# 38
  • София
може ли да ми препоръччате маска за суха и изтощена коса?
Досега използвах Маскитернс на Керастаз и се чудя с коя да  я сменя.

Точно приключих една опаковка Masquintense и нещо не бях във възторг. Преди нея ползвах Age Recharge от серията Resistance и косата ми беше страшно жива, лъскава и здрава - даже фризьорката ми ме питаше какво ползвам.
Сега съм поръчала пак Age Recharge и ще видя дали наистина ми влияе по-добре Thinking

# 39
Точно приключих една опаковка Masquintense и нещо не бях във възторг. Преди нея ползвах Age Recharge от серията Resistance и косата ми беше страшно жива, лъскава и здрава - даже фризьорката ми ме питаше какво ползвам.
Сега съм поръчала пак Age Recharge и ще видя дали наистина ми влияе по-добре Thinking
Ти коя маска на Masquintense си ползвала? Каква ти е косата и какъв беше резултатът при теб, че не си останала във възторг от нея?
Аз съм изключително доволна от Masquintese и единственото нещо, което не ми харесва е нейната цена  Mr. Green При мен продуктите на Kerastase не са много икономични и честичко ми се налага да ги купувам, а това не се отразява никак добре на банковата ми сметка.
Сега съм решила при следващото пазаруване да си взема от по-големите кутии, че да ми стигне за по-дълго време, а що се отнася до Age Recharge, то не съм я ползвала, но след всичко прочетено, май и нея ще трябва да пробвам  Laughing
Разорих се вече  ooooh!  Laughing

# 40
И аз съм невероятно доволна от Masquintense. От Oleo relax също. След като приключа с цимента ще си взема пак една от двете серии. А след нея вече и аз се чудя, много хубави отзиви давате за Age recharge, ще я пробвам задължително. Хвърлила съм око и на Age premium.

Но най-много от всичко ме изкушава Chronologiste  Crazy Ще видим кога, но задължително ще го пробвам, няма да се въздържа, въпреки, че цената му е...  ooooh!

# 41
От Олео релакса не чувстваш ли косата прекалено мека ? Аз също я харесвам като усещане-мека,жизнена но косата ми е много сплескана. Имам съмнения ,че тази серия е за гъсти коси и да ги подреди и омекоти ,не е за тънки  Thinking

# 42
  • в 1001-та нощ
и аз за Маскинтез и Ейдж Ричардж чета толкова хубави отзиви, че само поглеждам към съдържанието на моите верни и любими "бурканчета"  Flutter -  Laughingкога ще понамалее -  Thinking , за да поръчам нови хубост, но за втора вълна са ми в списъка с Редкен

но за сега  ooooh! ooooh! се въздържам да купувам новости - каквито и да са "и колкото и да са вълшебни" - за да не се наложи да изхвърлям започнатите маски след време Wink))  Mr. Green - когато всичко е започнато и недосвършено  Hug

обаче циментът ми е на провършване - B & C - ие с теб бягаме по успоредни писти  Hug- съвсем няма нужда да се гоним -всеще се настигаме по темата - Керастаз ми свършва бързо  Hug
само си мисля да го спрасега, за да приложа след месец третат ампулка с малко още анти усуре и термо мляко  Mr. Green

днес понеже го слагах пак без маска  експериментално да изолирам вероятността първия път да е било случайност - пак стигам до извода, че само цимент - ми циментира косата до твърда  Crossing Arms Thinking Naughty ....не че е много лоше, ам акаот съм свикнала да е мека

и още нещо – започвам да се замислям, че термозащитния спрей на Чи – може би има и леко стилизиращо действие – четох МисНели, за начина, покойто лаковете увреждат косата и че е по-добре термозащита – и май се убеждавам – на практика неволно

от доста време не ползвам лак, а от известно време и преса и косата ми е щастлива – буквално и личи…в неделя- заради погачата на малкия нещо не си докарах косата и прибегнах до пресата и резултатът беше - нещастна коса – буквално  Sad

еми това е-някакво само заключение- никакви преси и лакове, освен –фризьорката по повод

а имам един лак, който е джобен формат, фризьорката ми го беше дала още в началото на годината, ама аз нали отдавна не ползвам лакове – и го бях забравила – и сега го изрових – на CHI Organic, пише, че е СПА Лак без аерозол (чета превода на бг отзад) – Olive Nutrient Spritz е най-висша технология с утвърдени Етерични  и натурални масла и специален комплекс от екстракти за целодневна фиксация и контрол на всички прически,като прави косата мека на докосване и с невероятен блясък.

Аз един път три пъти си пръснах – с идеята, че като е толкова „био” – ще е мноооого слаб - и ми направи гипс, ама гипс, какъвто друг лак прави с половин флакон…предполагам е за прическа с повод и после направо миене – никакво ресане  Mr. Green

по-късно ще го изровя на сайта на Чи да видя там какво пише  Mr. Green

# 43
  • София
Ти коя маска на Masquintense си ползвала? Каква ти е косата и какъв беше резултатът при теб, че не си останала във възторг от нея?

Косата ми е дълга, боядисвана (изрусявана) и изтощена Tired Ползвах Kérastase nutritive masquintense cheveux fins treatment for dry hair

Започнах я веднага след Age Recharge и буквално след първото използване се усети разлика в косата - стана по-суха, без толкова блясък... Постепенно започна да се накъсва и да цъфти. Надявам се днес най-накрая да пристигне новата опаковка Age Recharge и да видя дали ще има ефект Praynig
Възможно е влошаването на състоянието на косата да се е получил от постепенното и изтощаване, а не от смяната на маската. Ама все се надявам да е от маската Mr. Green

# 44
bubchen, дано да е от маската, но ми направи впечатление, че си си взела от тази за тънък косъм, а ако твоята коса е с дебел косъм, то е по-добре да си вземеш от другата. При продуктите на Kerastase, човек трябва да се съобразява и с дебелината на косъмът и за да не стават грешки, се използват машинките, които споменахме в предишната тема.  Mr. Green
Аз съм много любопитна да разбера, каква е дебелината на косъмът при мене.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт