Професионални серии за коса - 12

• 52 562
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
днес си сложих концентрата за обем,но не е нишо особено,направо ме е яд ,4е го поръ4ах...придава обем наистина но изобшо не удебелява косъма както си мислех аз Sick

# 316
  • в 1001-та нощ
кой точно?

# 317
Аз май обърках сериите, за мега мойсчър не съм чувала...
Имам маската ришес и шампоана без сулфати ришес, ползвала съм и Ренаитре или /ренейчър/, която ми похвалиха като най-добрата на Лореал проф и споделям това мнение.

Мис Нели, къде се губиш? Няма ли да ни разкриеш някоя нова мода в грижата за косите сред американките  Grinning

# 318
  • Бургас
Аз сега чакам Рьонетр маската ( така всъщност се чете на френски  Laughing, означава възраждане) от feelunique. Не, че имах намерение, но тези зли хора непрекъснато ми пращат на пощата писма за намаления и не устоях на последното за 10% . Забелязах, че са сменили опаковките и сякаш са съкратили серията, има само какао серията за фини коси и тази.  Точех се и за Фибърсьотик  и докато се наканя изчезнаха от Златна рибка, ще ги пробвам. Сега го търся на сайта, новата подредба още не съм я научила, но ги няма сякаш.

# 319
Точно гледам опаковките в лукфантастик, че са различни. Скоро гледах в испанския сайт на лореал и там са предишните, интересно ще ги разнищим и тях  Grinning

vivi.vivi, дано да ти хареса маската, за мен е невероятна. Мен ме няма хич с френския и на английски си ги къдря. Аз питах за фиберкоутик, както аз си ги кръстих  Laughing, ще има към средата на октомври, но дебна и из чуждите сайтове, ако нетърпението ми все пак вземе връх.

# 320
Volumophose-за този става въпрос,нали ви казвам моми4ета по4ти никакъв ефект върху тънката ми косица,така 4е хаиде препоръ4аите ми маска и шампоан моляяя Praynig Praynig

# 321
Хахаха, Люлякова, не може всеки ден революции все пак  Laughing губя се, че имам скъпи гости от българско и го играя туристическа агенция напоследък. Поръчах си този деминерализатор но не ми остава време да пробвам. Сложиха ми бан на филтъра за душа, много къртене  Tired Като цяло съм изключително недоволна от вида на косата си, твърдата вода ми разказа играта, та започнах да й замислям изсветляване леко, особено след последните коментари за Иноа. Thinking

# 322
  • в 1001-та нощ
с какво ще й помогне изсветляването (на коста ти)?  newsm78 Hug Rolling Eyes

# 323
  • София
Аз съм пробвала и Форс вектор, и Тониция. Обаче не мога да преценя. От Форс вектор (слагаха ми във фризжорски салон веднъж наскоро) косата става малко по-плътна и наистина по-жилава. Не е лош, ама не знам за третирана коса дали няма да идва недостаъчен, т.е. сух да идва. Тоницията ми правеше някак жива и подредена косата, но май с по-малко обем. И по-мека, което за фина коса не е желателно. С тоницията изглежда някак по-обгрижена косата обаче...

# 324
  • София
За ампулите на керастас и лореал за обем - жолюморфозите имам пред вид. НЕ помня, ама май точно при вас, ама дали не беше предишната тема... бях чела, че се слагат при по-специални условия. т.е. косата се нагряваше ли... Т.е. не беше просто да си изцедиш косата в банята, да сложиш ампулата и след 10 минути да я измиеш...
Колкото до продуктите за обем на КЕрастас (шампоан и маска) - никак не са добри. ИЗсушават косата, краищата стават скоро като метла някак си. А обем особен не дават. НЕ правят и достатъчно блясък. НА Лореал имам цяло шише от 500 мл шампоан за обем в шкафа - цяла година го размятам. Много е силен шампоанът и пресушава и коса, и скалп... МАската им обаче не е лоша. Повече уплътнява, отколото да дава и обем.
Ползвам сега на ЛАбиостетик шампоан и три вида балсами. Шампоанът и единият балсам са от био серията за обем, вторият балсам е за обем от обикновената серия, а третият е за след слънце. Никак не са лоши, но и двата балсами за обем правят косата по-трудна за разресване, макар че пък дават не малко обем и плътност. А този за след слънце не е особено силен за подхранване. Въпреки това все си купувам от тях.
НА Тиджи от серията Кетуолк имат хубави шампоан и балсам за обем. Но пък те имат друга особеност - ако имате права коса, след 2-3 употреби се забелязва, че косъмът вече не е чак така прав,малко като на вълни е (не става чуплива косата, нито къдрава, просто самата текстура на косъма се изменя).
НА Рене фуртере шампоанът за обем не ми харесва - сърби ме скалпът от него.
От други продуктио за обем скоро нямам впечатления.

# 325
  • в 1001-та нощ
волюморфоз се слага на суха коса и не се нагрява, после се измива и водата активира молекулата

мисля, че като цяло е подходяща за дехидратирана и пресушена коса, която иска да поеме влага да се напие и да набъбне.....

съответно вероятно и косата си има капацитет - колко да набъбва- една фина коса - си е с капацитета си да е фина, докато пресушеният косъм е бил по-дебел - като добре хидратиран, при изсушаване се е свил и с терапията си връща дебелината или пома в повече - зависи от еласточността - предполагам

за продктите за обем - предполагам наистина - "остъргват" косата - да не е отежнена от всякакви клепани по-рано силикони и други стилизанти, които тежат и теглят косата с гравитацията надолу

на керастаз - не знам коя за обем си ползвала - във волюмактив има и витацимент, който втвърдява и полимери (за разлика от циментовата серия), които би трябвало да работят за блясък и елстичност

на мен ми се ще age recharge, защото освен цимента има и морфофил - пълнител  Peace
с нея съм си заплюла и от оранжевите за нормална към суха коса

струва ми се, че Лореалските имат някак по-слабо-изразен и поддържащ ефект, а на керастаз - по насочен с фокус и терапевтичен  Peace

# 326
  • Belgium
Аз съм доволна от Волюморфоз, но ми я слагат в салон. Има си масажни техники за нансяне и вкъщи не бих се справила. После косата се увива с кърпа и стои така известно време.

От серията за обем на Керастас и аз не видях особен ефект, но все пак е една идея по-добра от серията на Лореал Проф.

# 327
  • София
Аз пък мисля, че Лореал проф серията за обем е по-добра от тази на Керастас... И това си е пример, че явно всичко е индивидуално... МАй този беше шампоанът, но не съм сигурна, защото като гледам сега, някак са променили опаковките и нови продукти има. Аз ползвах КЕрастас пред 2-3 години. Тогава ползвах и шампоана за раздразнен скалп, както и ампулите против косопад. И нищо не ми допадна... Впрочем тъкмо бяха сменили производството да е в ИСпания.

А някой има ли впечатления от сериата на КЕрастас Биотик?

# 328
  • в 1001-та нощ
този шампоан не е за обем, но и за обем изглежда подобно

самите шампоани не придават обем, а подготвят косата за следващия продукт, който работи за целта  Peace

като цяло - зелената серия е много силна и всички продукти съдържат цимент, който "претоварва косата" от къмпротеини и ако няма добро хидратиране имаш усещане за сухота....все едно си се циментирал

при теб мисля, че именно това е - недостатъчно хидратиране  Peace

# 329
Привет момичета, имам нужда от мнение отностно шампоан, маска и стилизант за естествени къдрици. Колебая се м/у шампоан и маска на Framesi  Morphosis Harmony +BY Frozen Glaze- стилизант за чуплива коса или Абсолют рипер на Лореал маска и шампоан+Play ball-крема за къдрици(може и на Lakme)! Моля, ако някой има наблюдения или мнение относто "двете ми кoмбинации" да сподели. Да кажа и за косата ми все пак:  тъмно руса-естествен цвят, къдрава, много тънка, заплитаща се, от години правя кичури, но утре ще си изравня естесвения цвят. Нямам нужда от обем, може би от малко повече плътност и все пак лека фиксация на къдриците!!
Ще очаквам мения  Hug

Общи условия

Активация на акаунт