Професионални серии за коса - 12

• 52 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
 newsm78 newsm78 какво очакваш от маската Абсолют рипеър? ползвала ли си я до сега?

# 331
Не съм я ползвала. Косата ми е доста суха, без блясък и оределено има нужда овлажняване и плътност! Така или иначе съм си взела ампула на Absolut repair за подхванване-за другите неща се чудя

# 332
 newsm78 объркана работа,явно вси4ко е до проба-грешка докато не уцелим подходяшия продукт Shocked Shocked

# 333
  • София
На моя шампоан си пишеше , че е за обем. Нали и маска бях взела за след шампоана, от същата серия. Тя не би ли трябвало да е направена за работа заедно с шампоана... Абе явно просто не са си били за моята коса.
А имате ли идея с какво бих могла да оформям къдрици на права тънка коса? С какъв продукт? И ако може също да препоръчате маша. По списанията и по сайтовете пишат :"сложете малко крем за оформяне на къдрици, вържете косата на опашка на върха на главата, после оформете кок и изсушете със сушуар. После пуснете косата и ще имате страхотни секси вълни" КАкъв е този "крем за оформяне на къдрици"?

# 334
За обема мисля, че ние разбираме обем в корените, а те ни предлагат уплътняване на цялата коса, на това производителите  казват обем и от там идват разминаванията в очакванията ...

Пролет, ако косата ти е права и искаш къдрици, според мен трябва да си вземеш стилизант за къдрици. Кремовете за къдрици са доста хидратиращи и са предназначени за хидратиране и оформяне на естествени къдрици или къдрени коси. Но се съмнявам, че на теб ще свършат някаква работа.

От време на време ползвам това - http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=920
Не утежнява като други продукти, хем е лекичко, а прави къдричките лъскави

На Лакме видях това http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=1158, но нямам лични впечатления

Имай предвид, че абсолют рипер ще направи косата доста мека и пригладена, ако търсиш този ефект е ОК.

# 335
Здравейте  wavey
Нямах възможност да прочета всичко внимателно, но останах с впечатлението, че е станало малко объркване и недоразумение във връзка с ампулите и маските на Kerastase. - По късно ще прочета всичко отново и по-внимателно.  Simple Smile
Аз се прибрах в къщи и изпробвах новите ми придобивки - K-Pak Chelating Shampoo, K-Pak Leave in Protectant и K-Pak color Therapy Oil  Grinning
Много съм доволна.  Grinning Не мога да кажа как ми се отразява всеки продукт по отделно, но в комбинация са супер. Също така си намазах отново косата с K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor, но този път спазих стриктно указанията написани върху тубичката и съм стояла точно 5 минути, а не както преди около половин час  Crazy и този път нямаше такова пресушаване и втвърдяване на косата.  Mr. Green
Ако така продължавам, то в най-скоро време  ще мога да участвам в реклама за щамповани или бои за коса  Joy
Аз допусках огромната грешка да си мия косата само с шампоани за суха коса и може би при мен има доста голямо натрупване на силикони и разни други гадости и това е една от причините да ми бъде суха косата. Когато съм разглеждала шампоани като K-Pak Chelating Shampoo, винаги съм си мислила, че тези шампоани ще ми пресушат косата и няма да и се отразят добре, но се оказа, че е точно обратното. След като си измих косата с K-Pak Chelating Shampoo, тя изобщо не се пресуши и ѝ се отрази много добре. Препоръчва се да се използва 1-2 пъти в седмицата и аз съм решила да го редувам с този на Kerastase.  Grinning

# 336
  • София
Люлякова, благодаря! Ще питам и фризьорката ми днес за този Плей бол. Нищо , че косата ми е права като праз, може пък да има някакъв шанс да се накъдри

# 337
# 338
отзиви ще дам следващата седмица , дано да не ме разочарова след Голдлел

# 339
  • в 1001-та нощ
какво е това, че не се вижда добре?  newsm78 Shocked

иначе по горните постинги и аз ще пиша след малко Grinning Hug Peace  bouquet bowuu bowuu 

# 340
какво е това, че не се вижда добре?  newsm78 Shocked

top care fine  C1 това трябва да е Grinning
шампоан за … 73;ем

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 16:15 от B & C

# 341
  • в 1001-та нощ
P-r-o-l-e-t,това с къдренето с кок и на мен ми се вижда ...небъдна работа, ама пробвай  Peace
Люлякова - отново съвсем права и за обема и за къдриците от кок  и за маската - подкрепям  Peace
B & C, какво очакваш от серията на Джойко,която си взела и какъв ефект усети? Основно измиване без изсушаване и?  newsm78 newsm78  bouquet

# 342
мис нели за pureology какво ти е мнението?

# 343
Някой знае ли как се изписват силиконите в шампоаните и балсамите ?!  newsm73

# 344
  • в 1001-та нощ
имаше една табличка, която мис нели беше дала с имена и дали са  … разтворими или не  Hug      bouquet   bowuu Heart Eyes
трябваше да я включа на 1 страница...но в следващата тема ще го предложа за включи в нея или ще помоля админ да редактира първото мнение

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 19:49 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт