Професионални серии за коса - 12

• 52 527
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Да споделя мнение за шампоана на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337  Laughing ами как да кажа,ползвала съм го 2 пъти,но определено очаквах много,останах леко разочарована,но като продължа ще видя дали ще има някакъв ефект.

# 361
Само от шампоан, ако не е комбиниран с подходяща грижа, не очаквай някакви невероятни резултати.

B & C, мисля, че е безсмислено да се смесват продукти за обем с такива за изглаждане на косата, за други не виждам да има проблем

Аз си чакам утре една поръчка, но ще пиша като пристигне

# 362
За Олио релакс-а какво ще кажете? Hug

# 363
Тежка серия, супер изглаждаща, отнема от обема, обаче възстановява както нищо друго. Имам в момента шампоан, маската и флуида. Няма такъв блясък и мекота!

Аз редувам с други продукти, за всяко миене ще ми дойдат тежки, но маската за мен е изключително добра, флуидът е като течно злато, ммм  Heart Eyes

# 364
Аз имам Oleo Relax Elixir   Heart Eyes и много си го харесвам, но скоро ще ми свърши  Tired
Утре възнамерявам да си поръчам около 8 продукта на Joico  Grinning
Люлякова, с нетърпение чакам да се похвалиш и разкажеш за новите си придобивки.  Simple Smile
Оф, вече чувствам, че прекалявам с покупките си за коса, но не мога да се спра  ooooh! Няма къде да ги складирам, но не мога да се въздържа и ми се иска да пробвам всичко  Mr. Green

# 365
Някой може ли да ми препоръча анти-фриз продукт, от който е доволен? Благодаря предварително!  Peace

Да питам пак, че голям проблем ми е хвърчащата (особено след измиване) гъста коса.

Oleo Relax Elixir   от  салони ли го купувате или го има някъде в интернет-магазини. И на каква цена е?

# 366
  • в 1001-та нощ
Препоръчайте ми продукт за обем в корените и продукти против накъсване и за обем на цялата коса. Косата ми е с бързоомазняващи се корени, надолу е суха и много се къса.

звучи ми като коса, която е третирана с продукти против омазняване....и се получава - пресушени коси + пресушен скалп, който за да компенсира пресушаването реагира с хиперфункция на жлезите и прекомерно, бързо омазняване

предлагам преди измиване да втриваш масла в корените и да разнасяш леко по дължините – затопляш и оставаш поне 30-40 минутки, това ще успокои и скалпа и косъма; скалпът няма да е пресушен и няма да се налага да произвежда допълнителни секрети, за да компенсира сухотата...

след това значително хидратиране за косъма -измиване и маска със затопляне 15 минути; изплакване и емулсии без отмиване за хидратиране; термо-защитен продукт и сушене  Peace по възможност без агресивни- лак…пяна и т.н.

би трябвало да има добър ефект  Peace

# 367
  • в 1001-та нощ
Аз съм пробвала серията за обем на Loreal. При мен имаше обем, но и косата ми беше станала ужасно суха и не можех да се среша  ooooh!
Една приятелка я ползва и е възхитена от нея  Simple Smile
При продуктите за обем понякога има и разочаровани, защото представите на всеки са различни.
Намерих снимки на дама, която е използвала ампулата за обем Volumorphose на Kerastase.

затвърждава се подозрението ми, че продуктите за обем, които не са с пълнители за "в косъма" -  го остъргват и олекотяват - да хвърка спокойно и без отежняване от силикони и други налепи  Grinning

# 368
  • в 1001-та нощ
Да споделя мнение за шампоана на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337  Laughing ами как да кажа,ползвала съм го 2 пъти,но определено очаквах много,останах леко разочарована,но като продължа ще видя дали ще има някакъв ефект.

споделям репликата на Люлякова, че - какво очакваш от един шампоан? той би следвалода подготви косата за следващите свещено-действия, но не прави сам по себе си чудеса  bowuu

какво си очаквала от продукта - да започнем от тук и каква в косата ти?

серията е предназначена за коси, чиято плътност отслабва със забавянето на метаболитните процеси с възрастта и в следствие хормоналните нива в зряла възраст

съдържа производни на Омега 6 и мастни естери; първите действат регенериращо на кожата и „косата” и благоприятстват растежа, а вторите успокояват и хидратират кожата…

резултатът може да дойде с времето, с постоянство, но не и само от шампоан, който втриваш за кратко и фюююют ..измиваш набързо
  Hug

# 369
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug Hug Hug

аз хвърлих око на ТАЗИ СЕРИЯ

коментирали ли сме я? не сме ли  newsm78 bowuu bowuu

ама направо ми се привижда вече - май не следва да е тежка, като е занормална към суха коса ...и маската е лека уж - до колкото виждам, има нощна грижа

ох.....нещо в коментар  newsm78  bouquet  bouquet

# 370
Oleo Relax Elixir   от  салони ли го купувате или го има някъде в интернет-магазини. И на каква цена е?

Аз си го купих от фризьорски салон, но не помня колко струваше.

По въпросът за шампоаните -  Моето мнение е, че ако косата е здрава и не е третирана, то може да се очаква нещо от шампоана, но ако е с някакъв проблем, то той сам по себе си не е достатъчен. Аз винаги слама някаква маска или балсам след шампоана и за краткото време, докато не съм си сложила все още маска или балсам, съм си чувствала най-добре косата, когато съм си я била измила с шампоана на Joico.

Аз отново си поръчах продукти от моя любим сайт  Grinning
Поръчах продукти, които са ми почти свършили и нови за проба  Simple Smile
Новите са: K-Pak Smoothing Balm, Moisture Recovery Leave-In Moisturizer и Awesome Color Refreshing Conditioner BLONDE  Mr. Green
Много се надявам още тази седмица да мога да ги изпробвам. Joy

# 371
  • в 1001-та нощ
уф ... newsm78 newsm78 newsm78 тоя джойко  newsm78 newsm78 bowuu ...почти му се отсърдих....до скоро беше изпъден в единия ъгъл на шкаа и сега започнах да поглеждам благосклонно към него....май ще му разреша да влезев играта  Joy Joy

а кой е любимият сайт?

отказа се от Ревлон?

# 372
Любимият ми сайт е този.
От Revlon не съм се отказала, но ми трябва време да се престраша.  Mr. Green А и преса трябва да си купя. За Inoa доста време събирах смелост, а сега събирам за Revlon  Laughing
За Joico прочетох доста крайни мнения. Едни са писали, че са супер доволни, а други са разочаровани. Аз съм от доволните  Grinning

# 373
Аз имам Oleo Relax Elixir   Heart Eyes и много си го харесвам, но скоро ще ми свърши  Tired
Утре възнамерявам да си поръчам около 8 продукта на Joico  Grinning
Люлякова, с нетърпение чакам да се похвалиш и разкажеш за новите си придобивки.  Simple Smile
Оф, вече чувствам, че прекалявам с покупките си за коса, но не мога да се спра  ooooh! Няма къде да ги складирам, но не мога да се въздържа и ми се иска да пробвам всичко  Mr. Green

То при мен това не е всичко  Laughing  Аз имам и около не знам си колко парфюма, сега и за лицето съм започнала с едни чудесийки  Crazy И аз прекалявам последно време, обаче не мога да се спра. Имам чувството, че още два-три шампоана и толкова маски, и ще мирясам!

Олео релакс флуида и еликсира са към 58 лв. по салоните, но може и да бъркам. Елексирът е по-гъст и концентриран, но аз предпочитам флуида, защото е по-икономичен, все пак 125 мл.

a.l.e.n.a , от тази серия ползвам нектар термика и преди време балсама - млякото. Нектар термика го харесвам само след маската маскинтенс, тежичък е, хубав за сухите коси. Втората стъпка не е утежняваща, добър продукт е, особено сега като попрекалих с всичко най-най-омазняващо направо го виждам като идеален продукт.

B & C, много е хубаво, че така ти пасва Джойко  Heart Eyes

# 374
  • Belgium
Момичета  Hug Hug Hug

аз хвърлих око на ТАЗИ СЕРИЯ

коментирали ли сме я? не сме ли  newsm78 bowuu bowuu

ама направо ми се привижда вече - май не следва да е тежка, като е занормална към суха коса ...и маската е лека уж - до колкото виждам, има нощна грижа

Ползвала съм шампоана BAIN SATIN 1 по препоръка на моята фризьорка и това беше шампоана на Керастас, който най-много ми пасна на косата  Heart Eyes Но моята коса няма проблеми, почти не е третирана, единственият и минус е, че косъмът ми е тънък.

Шампоана е за нормална към леко суха коса, а моята е нормална към леко мазна, но пасна много добре, не ми утежняваше косата и не ми сплескваше обема  Peace

На изрусена коса обаче ще дойде слаб.

Общи условия

Активация на акаунт