Професионални серии за коса - 12

• 52 533
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Относно  BY FRAMEZI Frozen glaze , това ми е любимото нещо за начупване на косата. Моята си е чуплива, след кичурите вече не толкова.Гъста коса с дебел косъм. Та от това косата ми става с гланцирани чупки, без да са твърди като клечки . На следващия ден след като съм го ползвала просто понавлажнявам леко с мокра ръка и понамачквам и прическата е прилична, поосвежава се доста успешно. Не ми лепка на ръцете и не ми изсушава косата, дори напротив при следващото миене я усещам по-гладка.
Маската Абсолют на Лореал Проф я определям като "восъчна". Не я намирам за реално работеща по проблема, по-скоро маскира сухотата с нещо като фина промазка. Не е гадна, но не и нищо особено.
Установих също, че и влажността на въздуха е голям бич за сухата порьозна коса. Аз август бях много зле защото тук, в Бургас имаше незапомнени от години жеги без грам ветрец и въздуха беше адски влажен. Сега въздуха е по-сух и положението е досто по-прилично.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 23:25 от vivi.vivi

# 346
  • в 1001-та нощ
ползваш го на влажна коса следмиене и после сушиш?

# 347
Сърдечно ти благодаря a.l.e.n.a     bouquet

На мен ми се струва важна тази информация и наистина ще е добре да се включи на първа страница !

# 348
Някой може ли да ми препоръча анти-фриз продукт, от който е доволен? Благодаря предварително!  Peace

# 349
B & C, какво очакваш от серията на Джойко,която си взела и какъв ефект усети? Основно измиване без изсушаване и?  newsm78 newsm78  bouquet
Причината да се насоча към продуктите на Joico и по-специално серията K-Pak беше, защото косата ми беше изгоряла и във форума се обсъждаше реконструктора и начинът му на ползване. В началото нищо не съм очаквала, просто ми стана любопитно и го взех с цел да не ми се накъса косата. Рекоструктора съм го ползвала само 2 пъти, но останалите продукти ги ползвах доста често. Косата ми се чувстваше добре от тях и не съм усещала пресушаване или втвърдяване, а точно обратното - косата ми стана по-мека и хидратирана  Simple Smile След като видях положителния ефект от K-Pak Intense Hydrator Treatment, K-Pak Daily Conditioner и K-Pak Shampoo реших да си купя и K-Pak Chelating Shampoo, K-Pak Leave in Protectant и K-Pak color Therapy Oil. Преди съм използвала продукти без отмиване но не на Joico, а сега ще мога да използвам новите си попълнения от същата серия.  Grinning Шампоана го взех защото непрекъснато чета, че е много важно човек да си мие косата с подобен шампоан, ако водата е по-твърда, използват се стилизиращи продукти и също така се използват продукти съдържащи силикони. При мен водата е много зле, ако капне капка и тя не бъде избърсана, а изсъхне сама, то остава бяло петно и всичко това се отлага върху косата ми, а с помощта на този шампоан се надявам подобни отлагания да бъдат измити Mr. Green В темата мисля, че и тези шампоани бях споменавани, но в началото си мислех, че ще вземат да ми пресушат косата, но това при мен не се случи. След като си измих косата с K-Pak Chelating Shampoo си я почувствах чиста и мека. В описанието на шампоана, което аз прочетох пише, че подготвял косата за по нататъшно третиране и подхранване. Той не отваря косъма, но го измива добре и по този начин следващите продукти могат да проникнат в него по-лесно. Подобни шампоани се препоръчват и преди боядисване за постигането на равномерен цвят  Simple Smile
Аз съм доволна от закупените от мен продукти.
Сега разглеждам и другите серии на Joico и ще се радвам, ако някой ги е ползвал и сподели за опита си с тях.

# 350
Да се запиша във темичката и аз  Simple Smile Следя я от известно време. Много неща научих, за което голямо Мерси на споделящите.

K-Pak Chelating Shampoo,
 Шампоана го взех защото непрекъснато чета, че е много важно човек да си мие косата с подобен шампоан, ако водата е по-твърда, използват се стилизиращи продукти и също така се използват продукти съдържащи силикони. При мен водата е много зле, ако капне капка и тя не бъде избърсана, а изсъхне сама, то остава бяло петно и всичко това се отлага върху косата ми, а с помощта на този шампоан се надявам подобни отлагания да бъдат измити Mr. Green
Откъде може да се купи този шампоан. Търсих го из няколко сайта от които съм пазарувала, но го няма. Доколкото разбрах Joico имат представител за България, но никъде не съм виждала продуктите им ( предполагам е най вероятно във салон да се продават )

# 351
Препоръчайте ми продукт за обем в корените и продукти против накъсване и за обем на цялата коса. Косата ми е с бързоомазняващи се корени, надолу е суха и много се къса.

# 352
Аз съм си го купила от този сайт. Виждала съм го и по много други сайтове.  Simple Smile
Аз в началото се чудих между Joico и Redken, но понеже в моя сайт имаше само на Joico, то се спрях на него.
С Redken нямам никакъв опит, но ми е любопитно и ми се иска и него да пробвам. За съжаление продуктите за коса са прекалено много и нямам финансовата възможност да купя всичките наведнъж Mr. Green
Като приключа с Joico ще тествам и  Redken. Grinning

# 353
Препоръчайте ми продукт за обем в корените и продукти против накъсване и за обем на цялата коса. Косата ми е с бързоомазняващи се корени, надолу е суха и много се къса.
Проблемът ти е доста сложен и сериозен. Бързо омазняващите корени изискват по-често миене на косата и ако това се прави с неподходящ шампоан, то се получава пресушаване на дължините. Шампоанът трябва да успява да измива добре скалпа, но и не трябва да пресушава дължините. Kerastase имат шампоан, който се казва Bain Divalent и е предназначен за мазен скалп и суха коса. Не съм го ползвала и не бих могла да кажа от личен опит дали наистина би ти се отразил добре. Ако бях на твое място, щях да се заема първо с проблемът ми с омазняването и накъсването на косата и не бих мислила за обем. За съжаление много от продуктите за обем пресушават косата и в твоя случай е най-добре да се спре накъсването и да се хидратира косата и след това да се мисли за обем.
Серии, които биха могли да се използват при  накъсване на косата са Resistance  на Kerastase, K-Pak на Joico и  Extreme на Redken. Можеш да ги разгледаш и да си харесаш нещо от тях. Едни са доволни от Kerastase, други от Redken, трети от Joico и за това трябва да се пробва, но който и продукт да си купиш, не мисля, че ще сбъркаш.
Моята коса се късаше, но аз я отрязах и не мога да кажа дали наистина серията на Joico се справи с накъсването, но от нея си чувствам косата по-плътна. Предполагам, че и продуктите на Redken и Kerastase се отразяват по същият начин.

# 354
мис нели за pureology какво ти е мнението?

Не съм ползвала достатъчно неща, за да дам мнение като цяло. Малко ме дразнят, защото претендират да са по-чиста козметика, а формулите им въобще не са изчистени от стари консерванти и парабени, но пък и аз не съм маниак на тема био козметика. Пробвала съм от хидратиращата серия, тази лилавата, шампоана и маската. Шампоана беше средна хубост, не ме удиви с нищо и не смятам, че си струва паричките, но си е ок хидратиращо шампоанче. Маската(не балсама) за мен беше много хубава обаче. Има много масълца, трябва да погледна пак състава, но по спомен манго, ший и авокадо, като че ли и още нещо, + протеин за заздравяване, малко силикони, въобще много балансирана. Но моята коса е къдрава и суха,  за по-нормална коса ще идва определно тежка. Много ме радва че идва с малко лилаво гребенче с редки зъбци, точно под душа с маската да се срешеш Heart Eyes

Аленка, изсветляването с нищо няма да помогне на състоянието Laughing Но искам да й освежа вида малко...От тази гадна вода изгуби и блясък, и вече не се къдри добре, въобще на нищо не мяза, поне цвета да е по-интересен Sad Но ще го оставя след като ползвам деминарализатора, и ако не помогне, тогава.

# 355
На Pureology съм доволна от това, но друго нищо не съм ползвала на марката. Допаднаха ми като консистенция, аромат, действие.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Rdimitrova, малко е трудно да се препоръчва, защото ти може да не останеш доволна от това, от което ние сме, но могат да ти помогнат момичетата, аз не съм особено веща в обема  Grinning

# 356
Аз съм пробвала серията за обем на Loreal. При мен имаше обем, но и косата ми беше станала ужасно суха и не можех да се среша  ooooh!
Една приятелка я ползва и е възхитена от нея  Simple Smile
При продуктите за обем понякога има и разочаровани, защото представите на всеки са различни.
Намерих снимки на дама, която е използвала ампулата за обем Volumorphose на Kerastase.

# 357
здравейте дами !Имтересна тема  LaughingНякой да е чул са органични терапии,които се правят в салоните.Били страхотни дори възстановявали увредени коси,само дето много малко салони работели с тези продукти,защото били мн.скъпи.Моля за повече информация Praynig Praynig Praynig Praynig

# 358
  • Бургас
Дами, не знам дали и вас ви уведомиха  Laughing, но feelunique в понеделник, само на деня,п правят отстъпка 15 % на всичко срещу паролата celebrate15 в полето за ваучер.

# 359
Някой знае ли за каква коса е подходяща серията Moisture Recovery на Joico?
Аз пак ще поръчвам и не знам какво да си взема  newsm78
Предполагам, че от Silk Result би трябвало да остана доволна. Moisture Recovery пише, че е за суха кося, но да не се окаже, че е прекалено слаба и да не ми хидратира косата  добре?
Трябва да си взема K-Pak Daily Conditioner, че ми свърши, а не знам  какво още да поръчам с него, че не си струва да се поръчва само един балсам.
Също искам да попитам, дали би могло да се комбинират продукти от различни серии на Joico?

Общи условия

Активация на акаунт