Професионални серии за коса - 12

• 52 499
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ами не знам....останала съм с впечатление, че има термозащитни продукти подходящи при сушене на косата със сешоар и такива за преса.
При пресата температурата е значително по-висока.  Може и да бъркам....не знам и за това реших да попитам.

А по въпросът за Inoa, странното е, че цветът на косата ми не се е променил или поне не толкова, че да забележа, а само боята от побелелите ми косми се е поизмила.

# 406
  • в 1001-та нощ
колко макс градуса вдига пресата?
каква е?
каква температура ти е нужна за ревлон?

П.П. отн различните продукти за сешоар и преса ... има таива които улесняват сушенето със сешоар Wink)))) и такива,които изглаждат косата за преса Peace

термикът го дават за нагряване  Peace подходящ и за сешоар и преса Wink))

# 407
Пресата е на  Babyliss - ST88E. На кутията е написано 230 С
За Revlon мисля, че бяха 220, но не съм сигурна, трябва да погледна.
Много ми беше трудно да си купя преса....имаше на Revlon, Remington и тази дето аз си купих. Продавачката ми каза, че била най-хубавата и аз като не разбирам, а и не знаех какво искам, та я взех нея.

Ето я пресата http://www.youtube.com/watch?v=Ms2mkyJZXf4  Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 16:20 от B & C

# 408
Поръчах Нектар термика основно заради пресата. Съвсем друг резултат виждам откакто го ползвам. По бързо се получава изправянето или къдренето, а и косъма има съвсем друг вид.   

# 409
  • в 1001-та нощ
Пресата е на  Babyliss - ipro230. На кутията е написано 230 С
За Revlon мисля, че бяха 220, но не съм сигурна, трябва да погледна.
Много ми беше трудно да си купя преса....имаше на Revlon, Remington и тази дето аз си купих. Продавачката ми каза, че била най-хубавата и аз като не разбирам, а и не знаех какво искам, та я взех нея.

Ето я пресата http://www.youtube.com/watch?v=Ms2mkyJZXf4  Simple Smile

с ревлон ползването беше през фолио - нали?

иначе не ползвай толкова висока температура  Peace

# 410
Оф объркала съм се. За Revlon ми трябва много по-ниска температура  ooooh!
Трябваше да купя пресата на Revlon. Може да отида до фризьорката и да я пита дали може да си купя маската и те с тяхната преда да ми направят процедурата.
Много съм зле. Ама сега като съм дала пари за пресата, ще си я ползвам  Wink  Joy

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 16:36 от B & C

# 411
  • в 1001-та нощ
абе не се ядосвай ....ако е можело - си щяла да го направиш - щом не си - значи има нещо, за което не подозрираш  Peace

иначе - аз моята изобщо не я ползвам, но в някакъв момент може да ми щукне нещо....в момента не съм на такава тема Wink)))))

все още ми е пред очите-как не я бях ползвала дълго, включих я веднъж "по спешност" и косата ми беше съкрушена, скоро няма да й причиня това отново Wink))
ама след време - сигурно Wink))  Peace

# 412
мацки,искам да ви питам дали сте ползвали концентрата форс вектор и другич еидж денсифорс и от кои сте по доволни,моля отговорете ми,4е искам утре да си поръ4ам,косата ми е тънка и без никакъв блясък.аз си взех този на керастаз новия концентрат волум..в зелената туби4ка от 15 лв но не ми хареса..никакъв ефект не видях.... #Crazy

# 413
Би ли разказала по-подробно? Как точно нанесе апулата? Аз бях намерила снимки на една дама, която си е слагала ампулата и е доволна. На снимките се вижда обем, който с времето отслабва. Интересното при тази ампула е, че я дават за около 5 миенета на косата, а в същото време се препоръчва да се слага един път в месеца  Simple Smile Това означава, че ако се мие по-често косата, то трябва и по-често да се слага ампулата. Аз лично не видях някакъв супер обем, който да не може да се постигне само със сешоар, но и не на всеки му се занимава да си прави обем с помощта на четка и сешоар.
А що се отнася до продуктите на Loreal, да не са лоши, но не са и най-доброто, което може да се купи. Аз едва ли ще ги купя отново.

# 414
да разбира се..обяснявам..предишния ден си бях мила косата,така 4е мойе да се каже 4е е била 4иста..нанесох ампулата на суха коса,както бяха препоръ4али някои от моми4етата тук,по цялата дължина,увих я в топла кърпа не мокра ,а затоплена ,престоях около 15 минути и след това измих с шампоан и сложих маска както обикновено,единствения ефект беше 4е косата ми изглеждаше по бухнала но нишо особено пак ви казвам обикновен блясък и толкова,самия косъм не беше по плътен което аз о4аквах,такъв ефект искам по просто казано да се удебели самият косъм....е кажете ми КАК ДА ГО Постигна ????????????4е ве4е ми писна от такива експериментииии #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 415

Поръчах си тези .Чакам ги с нетърпение.

# 416
мацки,искам да ви питам дали сте ползвали концентрата форс вектор и другич еидж денсифорс и от кои сте по доволни,моля отговорете ми,4е искам утре да си поръ4ам,косата ми е тънка и без никакъв блясък.аз си взех този на керастаз новия концентрат волум..в зелената туби4ка от 15 лв но не ми хареса..никакъв ефект не видях.... #Crazy

Ефектът от форс концентрата е по-жилава коса, а от ейдж денсифорс е повече плътност и някак си твърдост.

Минавам набързо, после ще ви чета   bouquet

# 417
  • в 1001-та нощ

Поръчах си тези .Чакам ги с нетърпение.

Честито Hug

Hugот къде ги поръча?

виждам, че червените вече не се произвеждат и се предлага друго  newsm78

# 418
Iliana честито!  Simple Smile
Като ги изпробваш, моля те да споделиш какъв е бил резултата!  Praynig

# 419

Общи условия