Професионални серии за коса - 12

• 52 498
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Искам да питам - твърда, гъста, склонна към накъсване при третиране, на изсушаване и увреждане при употреба на преса, Руса коса - искам да започна да използвам професионални продукти,но вече се обърках от мненията и от големия избор, та от къде да започна,кои продукти да си купя

# 421
  • в 1001-та нощ
Илианче - тук е Бг ли ти ги доставят, защото - като съм гледла продукти от ибей - все не доставят до тук - сигурно има някака врътка?  newsm78

накита - за момента - какво й правиш на косата - като грижа и третиране?

# 422
Илианче - тук е Бг ли ти ги доставят, защото - като съм гледла продукти от ибей - все не доставят до тук - сигурно има някака врътка?  newsm78

Някой доставят и до БГ.Аз ползвам посредник даваш в Ибей английския адрес на посредника със твоето име обаче.Посредника взема около1 лира на кг. до БГ.

# 423
Аз пък рядко попадам на такива, които не доставят до БГ.  Thinking Дори да не доставят, пак питам и обикновено се съгласяват.  Simple Smile

# 424
  • в 1001-та нощ
аааа, то имало врътка - ще пробвам да го уговоря този  Grinning

а посредниците къде се намират?  newsm78

исках веднъж да си взема термо чаша с извод за кола и лаптоп и ..... Sick

# 425
Alena, ще помагаме ако си харесаш нещо.  Wink Лошото на Ибей е доставката, за по-тежки неща излиза соленичко, обикновено поръчвам от там продукти, които липсват на нашия пазар, а е важно да се пробват ( Мис Нели има основна заслуга).  Grinning И тук е мястото да похваля 2 Step protein therapy на Aphogee, днес правих терапията за втори път, Нели я посочи като първа по сила и леко се притеснявах да не ми дойде свръх, но ми се отразява отлично! Косата ми е сравнително гъста, но с доста тънък косъм, блондинка клоняща към 10ка като ниво на изсветляване – боядисвам се, не ползвам блондор.

# 426
  • в 1001-та нощ
мерси  Peace ще се възползвам при нужда  Hug

добре де, ампулите на Редкен, които Илианчето е поръчала - защо са толква евтини?
това някак ме фрапира?  newsm78 newsm78 Tired Tired

# 427
  • Бургас
a.l.e.n.a, играла е на търг и понеже е нямало други навити на продукта ги е купила ефтинко. Ако не е изрично споменато дали продавача ще изпрати до Бг, или напротив, че твърдо не изпраща , тогава пишеш му писмо с въпрос. Кратката му форма е " P&P to Bulgaria?". Много изгодно излизат неща от частно лице най-вече.
За анти-фриз питането мога да кажа от собствен опит комбинацията маска Лореал Проф лис ултим и серум от същата марка от Техни Арт серията. Много се отпуска, прибира и заглажда косата. Намесата след тях със сешоар или преса би била минимална. Аз нямам вече време за такива глезотии  Laughing.
И още един глас от мен за Скини серума на Пол Мичъл. Люлякова   bouquet  bouquet  bouquet. Плътен, внимание да не се изпуска момента на нанасяне, на леко по-влажничка коса. Има дълготраен ефект и не разлигавя косата. И все пак тежък ми се струва за тънки коси.

# 428
Не съм се интересувала конкретно от Редкен и цените им, също нямам представа дали ги има тук, но явно е изгодна офертата. Предполагам ниската цена е на същия принцип, както и при ОПИ лаковете, и при куп други неща - въпросът е доставката да не излиза повече от стойността на самия продукт.
Малко офф - по чужди форуми четох за чудодейно средство за кожичките на ноктите, е открих го в ибей  за 5$, а доставката беше... 40$  Shocked

# 429

[/quote]

Като третиране само изрусяване.Като грижа стимуланта на Икаров през къпане, на Шварцкоф ВС серията балсам без отмиване, и кристали за коса. Но това което ползвам не подрежда косата ми,изглежда твърда и рошава,а в корените си се омазнява нормално и дори и да е време за къпане,надолу пак е суха.Затова си мисля,че ми липсва нещо като продукт.Иначе косата за момента е здрава ( най-вече защото е драстично скъсена,около шията), но знам че е въпрос на време пак да започне да се накъсва, искам да взема мерки преди това.

# 430
  • в 1001-та нощ
по-късно ще прегледам какво ползваш - за да се ориентирам в грижите - ако пуснеш линк към тази серия на Шварцкопф - ще ме улесниш  Peace

от прочетеното до тук - оставам с впечатлението, че накъсването идва от боята newsm78 - при мен беше така със силните бои и проблемът се реши, като смених боята...

...но като видя и грижите (а ако спделиш и за боята ще е още по-добре) ще имам по-комплексна визия  Peace

# 431
  • в 1001-та нощ
Не съм се интересувала конкретно от Редкен и цените им, също нямам представа дали ги има тук, но явно е изгодна офертата. Предполагам ниската цена е на същия принцип, както и при ОПИ лаковете, и при куп други неща - въпросът е доставката да не излиза повече от стойността на самия продукт.
Малко офф - по чужди форуми четох за чудодейно средство за кожичките на ноктите, е открих го в ибей  за 5$, а доставката беше... 40$  Shocked
да Wink))) особено ако ги шип-ват от щатите  Laughing

# 432
по-късно ще прегледам какво ползваш - за да се ориентирам в грижите - ако пуснеш линк към тази серия на Шварцкопф - ще ме улесниш  Peace

от прочетеното до тук - оставам с впечатлението, че накъсването идва от боята newsm78 - при мен беше така със силните бои и проблемът се реши, като смених боята...

...но като видя и грижите (а ако спделиш и за боята ще е още по-добре) ще имам по-комплексна визия  Peace

http://www.beautyandfashiontech.com/2007/07/schwarzkopf-bc-bonac … air-products.html

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.nisea-bg.com/image … p;tx=75&ty=96

http://www.parfumsbg.com/2009-02-19-09-28-11.html?page=shop.prod … p;category_id=253

и маската от тази серия http://www.balea.de/cgi-bin/balea_hair.pl?id=color&k=&hp=1286349859

Това,което искам е по-подредена и гладка коса.БОядисвах се последно с Igora на Шварцкоф, с нея ще продължа, но изтощаването е възможно,защото преминах от брюнетка в блондинка.Благодаря предварително!

Ето и косата ми и спирам,че обсебвам темата  Embarassed   http://nakita.snimka.bg/other/kosa.533604.20592902

# 433
  • в 1001-та нощ
а, не обсебваш темата, но поне от снимките косата в моите очи изглежда точно като с разлюспен косъм и пресушена

от бои не разбирам много, но съм изпиталаунищожителния ефект насилни такива

и аз Ви оставям на спокойствие - ще чета после и ще пиша (не съм гледала линковете, но благодаря и ще се включа после   Peace )

# 434
nakita, проблемите с изсушаването и накъсването идват от боята. Много е хубаво, че си минала на професионална боя, но сега трябва да внимаваш с оксиданта. Мажи си само корените с по-силен оксидант, а ако ще освежаваш дължините, то смеси боята с по-слаб оксидант. Ако бях на твое място, щях да си купя и BC Pre-Coloration и Post-Coloration.
За подобряване на структурата на косъма и повишаване на еластичността му има доста продукти и ти трябва просто да си избереш някой и да пробваш. Аз първо пробвах Kerastase, след това Joico. В момента много бих искала да пробвам Redken, но имам прекалено много продукти за коса и не ми се иска да превръщам жилището си в склад за шампоани и маски за коса  Rolling Eyes
Освен серия против накъсване, трябва да си вземеш и серия за хидратиране на косата. Аз в момента ползват Bain Satin 3 и  Masquintense. Oleo Relax също би ти се отразил много добре. Желателно е да се въздържаш от преси и сешоари, но ако не можеш и много държиш на тях, то трябва да използваш задължително добър термозащитен продукт. От тези продукти аз не разбирам много, но следващата седмица ще мога да сравня действието на Nectar Thermique и K-Pak Smoothing Balm.

Аз изпробвах пресата си за коса и краищата на косата ми станаха доста сухи  Sick  Много ме е яд, че си я купих и сега не знам какво ще я правя, а няма на кой да я подаря.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт