Професионални серии за коса - 12

• 52 493
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
накита,

как ползваш спрея на Шварцкопф - имах няколко минутки да погледна Wink))

и продуктът от сайта пафюмибг - вероятно е стимуланта - защоъо при мен нищо не се отваря  Hug

според мен - този прей няма как да ти хидратира косата достатъчно, а тя има нужда не само от хидратиране,но и от възстановяване

подкрепям напълно В & С и ще продължа като се върна  Peace

# 436
и продуктът от сайта пафюмибг - вероятно е стимуланта - защоъо при мен нищо не се отваря  Hug
Това е шампоан на Seri с анти жълто действие. В описанието са написали много хубави работи, но според мен трябва да се внимава с подобни шампоани, защото имам чувството, че пресушават косата и честата им употреба не е желателна.
Написали са, че хидратирал косата, но не съм много убедена в това  Thinking

# 437
Oleo Relax  за него чета само добри отзиви,от къде мога да го поръчам?

# 438
От http://www.feelunique.com/brands/kerastase
Можеш да видиш и какво има  в златна рибка.
Със сигурност може да се намерят и други сайтове. Търсиш, разглеждаш и решаваш.  Simple Smile

# 439
  • в 1001-та нощ
от feelunique е с безплатна доставка, но не идва на другия ден и вземаш от пощенския клон

от златната рибка доплащаш и за куриер и получаваш у вас на другия ден

Hug мисля, че изборът ти е подходящ Peace

# 440
Благодаря ви много, от Златна рибка харесах доста неща,като тръгна да ги поръчвам,ще ги сложа тук,да се допитам за мнение   bouquet

# 441
  • в 1001-та нощ
много е зарибяващо - затова е златна рибка - не че изпълнява желания  Hug

аз да споделя, че днес ползвах лис ултим маската в комбинация  Praynig Praynig Praynig с реконструктора на джойко без отмиване

както предположих - не може да е чак толкова лошо положението и да се отсъжда от 1 проба

доволна съм - лис ултим ми стои по-добре на косата от форс вектор - повече жизненост, плътност и еластичност  Peace

# 442
А какво ти е мнението за Joico? Аз не съм ползвала K-Pak Liquid Reconstructor и не знам дали си заслужава да го купувам при положение, че имам останалите продукти.

# 443
  • в 1001-та нощ
ами да ти кажа - този път не съм ужасена, като предния път....тогава го ползвах след Infra серията на CHI, която е протеинова и доста втвърдява косата (не колкото цимента, но...) та.....тогава съвсем е бил-прекалено в повече и излишен, затова и ефектът беше такъв  Hug

сега го ползвах след шампоаните на Capillo (един противо-косопаден за корените и друг възстановяващ за дължините - много добре ми понасят) и маската Лис Ултим (със затопляне 15 минутки) - хареса ми много и ме изненада - твърда консистенция и ефект - сочно-жилаво-плътно и накрая за финал Джойко-то

той е някак странен - един течен - като спрей - вода - не е като крем или гел...както очаквах аз  Hug

цялостният резултат е много добре, но мисля осново - заради маската - не мога да си представя този Джойко от едно пръкане какво ще направи - може би при системно ползване ще има някакъв ефект...до колкото знам реконструктрите без отмиване са по-слаби от тези с отмиване и системната им употреба не е "опасна"

ще го ползвам, пък ще видим  Hug

но маската лис ултим ме спечели пред форс вектор, която оставя косата ми по-суховата и е някак по-течна при нанасяне

# 444
  • Бургас
nakita , спри Сери!От тях само течните кристали са прилични. А и силвър шампоаните на мен много ми изсушават. Аз сама си правя силвър маска или силвър балсам. От професионалните серии боя за коса има едни цветове, подсилващи тона. Аз съм си взела пепеляво на БЕС и си го смесвам със съвсем малко маска или балсам, намазвам го върху вече действалата 5-10 минути друга маска на косата.  Косата ти звучи като описание и изглежда точно като моята. Определено проблема е от изсветляването. Моята програма  Laughing сега е следната : Шампоан Лореал Проф Абсолют рипеър -  най-мазничък и не-стягащ от изпробваните от мен (чакам утре Лис ултим шампоана ), маска от същата серия  или Лис ултим ако искам  по-добро прибиране на обема и заглаждане, серум на финала Пол Мичъл или любимия ми Zero Frizz, но този последния го набавям само от Щатите и го пазя за трагични състояния  Laughing Понякога преди миене на косата мажа някоя изостанала маска и затоплям под шапка

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 17:35 от vivi.vivi

# 445
Разгледах страницата на Douglas и видях, че предлагат продукти на Redken  Shocked
Douglas мисля, че има и в България  Simple Smile

Аз продължавам да се интересувам от термозащитните продукти и стигнах до заключението, че не всеки продукт е подходящ при използването на преса. Има продукти, които са предназначени за предпазване на косата при сушене със сешоар и такива, които са подходящи при използването на преса. На много от продуктите пише че предпазват до 200 градуса, а доста от пресите достигат температура над 200 градуси и трябва много да се внимава какви продукти се използват и на каква степен се включва пресата.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:44 от B & C

# 446
  • Canada
Здравейте, момичета:)

Чета ви редовно, но рядко пиша, основно поради липса на време:( Искам да питам за отзиви за този http://www.extendedlengths.com/gooxplulligr.html и този продукт http://www.extendedlengths.com/lpramfrpl17.html. За вторият имам преки впечатления. Някой да сподели такива за първия? Благодаря предварително!

# 447
nakita , спри Сери!От тях само течните кристали са прилични. А и силвър шампоаните на мен много ми изсушават. Аз сама си правя силвър маска или силвър балсам. От професионалните серии боя за коса има едни цветове, подсилващи тона. Аз съм си взела пепеляво на БЕС и си го смесвам със съвсем малко маска или балсам, намазвам го върху вече действалата 5-10 минути друга маска на косата.  Косата ти звучи като описание и изглежда точно като моята. Определено проблема е от изсветляването. Моята програма  Laughing сега е следната : Шампоан Лореал Проф Абсолют рипеър -  най-мазничък и не-стягащ от изпробваните от мен (чакам утре Лис ултим шампоана ), маска от същата серия  или Лис ултим ако искам  по-добро прибиране на обема и заглаждане, серум на финала Пол Мичъл или любимия ми Zero Frizz, но този последния го набавям само от Щатите и го пазя за трагични състояния  Laughing Понякога преди миене на косата мажа някоя изостанала маска и затоплям под шапка

Благодаря ти, ще се възползвам от опита ти със същия тип коса   bouquet
Само не разбрах - от тези подсилващи цвета бои взимаш от кутията само оцетителя, така ли и го добавяш към маски,балсами?

# 448
В Българския Дъглас няма Редкен. Има обаче Tigi S-Factor, разбира се с доста по-надута цена. А вие пробвали ли сте нещо от S-Factor серията? Защото съм чела принципно хубави отзиви. Даже установих, че и те имат нощна грижа и исках да си я поръчам, но беше изчерпана  Crossing Arms

Днес си сложих от Redken Extreme Cat Treatment (пфу, мн. му е неудобна опаковката) и вместо маска след него си сложих ампула без отмиване (взех си 4 ампули от Драка, не знам каква марка са, около 1,60лв. за ампула, надписите според мен са на италиански), та сложих една от ампулите и се получи много добре! Няма никакво изсушаване или твърдост.

Btw нямам търпение да ми свършат шампоанът и балсамът за боядисана коса на Joico (взех си от опаковките по 500мл.), за да си купя серията за боядисана на Редкен  Heart Eyes

И последно: вчера си поръчах това: Wella SP Keratin Oil. Някой пробвал ли го е? Дано пристигне бързо  Praynig

# 449
  • в 1001-та нощ
това последното - как ще го ползваш, че чета доста различни "стратегии"  newsm78 #Crazy Sick

Общи условия

Активация на акаунт