Професионални серии за коса - 12

• 52 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
a.l.e.n.a, честито!  Hug  Grinning
MissNellie,много се  съмнявам , че няма да ни се чете и съм сигурна, че всички ще го прочетем с много голям интерес.  Simple Smile
Аз няма да те карам да ми показваш косата си на лични, но ако ми подшушнеш за кои продукти става въпрос, изобщо няма да ти се разсърдя.  Mr. Green PLS не ме мъчи!  Praynig

# 661
a.l.e.n.a   след нормалния косопад след бремеността и на мен ми се случи същото ,абе едно такова боцкане, в корените усещам една гъстота на косата .Ама при теб много рано поне според лентичката .

# 662
  • в 1001-та нощ
ами тук наоколо се видяхме с няколко мами с бебета - техните доста по-глеми и без коса са останали и не спира да пада

явно - докато хормоните не се налудуват - край няма

понеже Люлякова беше споменала, че и 1 косъм не й пада - мислех да я питам как се е справила, но после четох, че постоянно нещо прави и предплагам, че с въздействие - може да се преодолее

аз също не съм спирала да полагам грижи от почти година ... имаше ефект, но сега като спрях - започна да пада...само не бях видяла новата косичка......сега изобщо не ми е гъста - според желанието, но има лъч надежда ....

и други мнения съм чела, че препаратите действат и спреш ли ги - се започва отново - докато не отшуми причината - в случая хормони  Peace

ти кога забеляза?
на кой месец от раждането? беше ли спряла да кърмиш?

до колкото четох е свързано с хормоналните промени в раждането, но те си бушуват и с кърменето, може би ако не се кърми минава и отшумява по-бързо

# 663
О,да след като спрях да кърмя след спирането  започнах  и да свалям килца без усилие.

# 664
  • в 1001-та нощ
аха, след като си спряла да кърмиш се е оправила и косата - спряла е да пада и е тръгнала нова?

иначе си е падала през цялото време на кърмене?

# 665
аз кърмих 3 месеца и най-големия косопад беше като спрях да кърмя, около 4 месеца след раждането. доста бързо отшумя според мен и сега две години по-късно имам около 10 см нова коса. аз даже не бях забелязала, фризьорката ми юни месец като ходих я забеляза и сега доста стърчи отстрани на слепоочията.
тъй като косопада е наистина хормонален след раждането си зависи и от кърменето, може би и от начина на раждане (при секциото е известно че организма по-трудно се настройва с хормоналните промени)
но пък помня докато бях бременна един косъм не ми падаше от глвата, дори когато си миех косата, ама буквално нито един Shocked

# 666
  • в 1001-та нощ
пратиха ми и малки опаковки на това, прави страхотен обем но е като гел и то доста гъст, аз не съм свикнала с такъв продукт за издухване и го оставих за специални случаи
http://www.feelunique.com/p/Redken-Blown-Away-09-150ml

е, много ме развълнува това нещо, опитвам се да си обясня как точно действа - до колкото разбирам е гъст гел, който в малко коичество се разнася на влажна коса - с приоритет в корените и по малко по дължините - зависи какъв ефект се търси  newsm78

с изсушаването (с четка за изтегляне на косъма), освен, че пази от топлото се и втвърдява и вдига косата високо

поне аз нещо такова си обяснявам  newsm78 newsm78

за косопада ...ох ...и аз естествено родих и без упойка .... не ме питайте какъв ужас беше...кърмя вече 4 месец ....- заключенията ми –по принцип от всичко изчетено са, че с раждането се отключва процеса на умиране на косми поради промяната на хормоналните нива, но ефектът се вижда след няколко месеца – защото не става изведнъж – това се случва и при жени, които кърмят и при такива, които не кърмят

само, че при не кърмещите или при спрелите да кърмят рано – минава и заминава, защото хормоните по време на кърменето все още са в необичайните нива и се успокояват до няколко месеца след това

а за тези, които кърмят – процесите затихват след като спрат или разредят кърменето – може би с идването на цикъла ….

B & C, Люлякова…..другите дами – да не изреждам всички – при вас как беше около (преди/след) раждането и след това? ще се радвам на всякакъв споделен опит – малко в страни от темата, но ако сте ползвали и продукти за справяне – имаше ли ефект и какви?

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 10:31 от a.l.e.n.a

# 667
Енджиел, дали All soft на Redken отнема повече от обема на косата от оранжевата на Керастаз? Обикновено продуктите за суха коса малко смъкват от обема, а моята коса е филирана и няма нужда повече. С оранжевата серия на Kerastase ми беше добре.

# 668
Кърмих около 10 месеца и след спиране на кърменето не съм имала косопад. Започнах да пия ампулите на Керастаз, които са противопоказни по време на кърмене и бременност, веднага след спиране на кърменето, не знам дали това е оказало отражение, или просто съм се разминала с него.

Ползвам и аминексил - спрея на Керастаз веднъж, два пъти седмично от скоро. Аминексил май съдържа Миноксидил, ако не се лъжа?

Най-силният косопад, когато някога съм имала беше от стрес, буквално ми оставаше косата в ръката. Но пък нали всеки косъм има живот приблизително 7 години и все ще опада някога и понякога повечето косми са в точно такава фаза. /Не съм сигурна в цифрата/

Последно време се зачетох за прокапил , който удължава живота на косъма, но нямам лични впечатления.
http://www.follicare.com/main-products-spray-procapil.php

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 13:53 от Люляковa

# 669
Енджиел, дали All soft на Redken отнема повече от обема на косата от оранжевата на Керастаз? Обикновено продуктите за суха коса малко смъкват от обема, а моята коса е филирана и няма нужда повече. С оранжевата серия на Kerastase ми беше добре.
При мен All Soft изобщо не ми отнема от обема, но Smooth Down отнема.

За моя косопад ще пиша по късно.

# 670
не, маската ол софт не ми отнема от обема ама моята коса е дълга и тежка, а и аз не търся ефект обем. аз нямам изтъняване на косата, на черта е.

маскинтенз въпреки че не ми подхранваше така добре косата като ол софт ако сложех повече не изглеждаше никак добре, сплескано като че ли Rolling Eyes

а това гелообразното на редкен прави обем и без да е в корените, аз продуктите за издухване ги нанасям по дължините, никога в корена

# 671
Маската или балсама от All Soft ползвате? А някой може ли да сравни маската за боядисана коса на Redken с Bain Mirror на Kerastase? Тази на Керастаз наистина зава невероятен блясък в началото, но някак си след месец ползване няма същия ефект и косата не изглежда никак добре. Купувала съм я доста пъти и винаги така става. Изобщо са ми такива впечатленията от всички техни продукти. Супер ефект в началото и после нищо и затова се отказах от тях. Сега се сетих пак за ефекта уау в началото и се изкушавам пак да си купя нещо тяхно.

# 672
  • в 1001-та нощ
....Последно време се зачетох за прокапил , който удължава живота на косъма, но нямам лични впечатления.

ампулите на лакме, които сега взех са точно с прокапил  Peace

# 673
  • Пловдив
....Последно време се зачетох за прокапил , който удължава живота на косъма, но нямам лични впечатления.

ампулите на лакме, които сега взех са точно с прокапил  Peace
Тъкмо и аз това да пиша Simple Smile, нали ще ги тествам, Алена за тях ли пишеш че си ги взела от аптека за 5.30лв?В Сф ли, къде?
За косопада...понеже ми е и на дневен ред, мисля си аз че в момента съм със сезонен косопад, ама може и да не е от това. Започна точно след като се боядисах с нова за мен боя, 12 на Вела прф., нещо обаче като е нанесохме странно започна да ливавее...което ме кара да мисля, че вътре има супра което е прецакало косата и сега капе newsm78  Sad.
По време на бременоста имах супер коса, както някой беше споделил и косъм не падаше. 4-тия месец след раждането като се почна едно падане ooooh! ooooh! ooooh!, чак след 6-7 месеца поспря, горе-долу толкова и кърмих. Добрата новина е, че израстна нова коса доста бързо, че на места си беше оплешивяла Rolling Eyes. През цялото време пиех витамини, друго за косопада не съм ползвала, а е трябвало Peace.

# 674
  • в 1001-та нощ
ето ТУК обяснявах вече къде е аптеката  Peace да не повтарям  Peace

даже ми дадоха и чантичка на Нивеа с 4 тестера.....другия път ще питам за други тестери

след последното миене - косата ми е забелжителна и го отдадох на маската Интенс рипеър  ooooh! ooooh! ooooh! и чак сега се сетих, че сложих ампула Power Repair B - по-скоро е от нея Wink или от комбинацията с маската  Peace

ти освен ампулите други мрки прилагаш ли сега?

а за косопада след раждането - спрял е 6-7 месеца след раждането, а не 6-7 месеца след като е започнал - нали правилно те разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт