Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
-
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
За защита от топлина се препоръчва използването на спрейове или кремове без изплакване. Продуктите на CHI като Silk Infusion и Iron Guard са отличен избор. За борба с цъфтежа, маслата и силиконите са най-подходящи, тъй като придават блясък и предпазват косата. Редовната хидратация и подхранване е от съществено значение, особено за фина коса с цъфтеж.
-
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
-
Как мога да избера подходяща маска за суха и изтощена коса от Zlatna Ribka?
-
Какви продукти могат да помогнат за предотвратяване на цъфтежа на косата?
, и доста ми беше пооредяла косата. Всички ми казваха..това е защото си много слаба а го кърмиш по 5-6 и повече пъти на ден.
. Спря след около месец , това беше посред лято. Последващите 3 есени, включително и тази изобщо коса не ми пада, нападала се е явно. При мен не беше така мощен, нямах олесяването, което го видях при две мами познати. Нищо не съм мазала и пила. Кърмих 2 год и половина. Тоест мисля, че по-скоро няма връзка с това, понеже сме имали периоди на много активно кърмене, но това не ми се отрази изобщо. И при мен изникнаха тези фини косъмчета на челото-слепоочията, които преди никога не съм ги имала.

Беше доста неприятно, но аз не съм се стряскала и това не ме притесняваше защото знаех, че това е нормално. Не съм взимала или правила абсолютно нищо против косопад, също и не съм си гледала косата дали ми поникват малки косъмчета след като косопадът спря, но косата ми е точно толкова гъста в момента, колкото си беше и преди да забременея.
Когато бях все още дете, бях решила, че имам косопад и обиколих всички лекари в София
Та мен един косопад не може да ме уплаши. Всичко е ген и притеснението по никакъв начин не помага, а само вреди.
Спрей, който не ми харесва как мирише и не забелязах абсолютно никакво хидратиране, а по скоро омазване на косата със силикони.