Професионални серии за коса - 12

• 53 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Новите ми придобивки от Joico са пристигнали днес  newsm44
Но са във Виена и ще мога да ги изпробвам чак в края на месеца.......ще полудея до тогава  Whistling

# 91
B & C, честити да са ти придобивките  Hug Напълно ти разбирам нетърпението, същата съм и аз  Laughing
Нищо, ще почакаш малко, така ще ти е още по-голяма тръпката като се прибереш и си ги изпробваш  Grinning

# 92
Здравейте , искам да попитам за вашето мнение по следния проблем. Става въпрос за майка ми и нейната коса. Проблема е , че нейната коса расте до едно равнище и си остава до там. Така е от както се помня и в последно време много изтъня. Нейната коса е чуплива и не я третира изобщо ама има изтормозен вид и леко цъфти от вътрешната страна на косата. Та си мислех дали с шампоан Bain Age Recharge и с ампулите Age Recharge  ще има някакъв ефект. В момента тя използва шампоан Phytocyane и да не казвам големи думи нищо не прави и маска L'oreal Intense Ripear. Много ще се радвам ако ми дадете някакви полезни съвети за продукти или процедури на Kerastase .
Desi89  Simple Smile

# 93
Здравейте! Някой ползвал ли е Kérastase Resistance Volumactive Volume Expansion Spray
Става ли да се впръсква на суха коса според вас?

# 94
# 95
Здравейте! Някой ползвал ли е Kérastase Resistance Volumactive Volume Expansion Spray [img]Става ли да се впръсква на суха коса според вас?

Суха в смисъл мокра /суха или изтощена/суха ?!
Аз съм го ползвала и много ми допада . Придава хубав обем без твърдост. Пръсках си го само в корените на измита и изсушена  коса след серията за обем или Цимента ,а по дължини слагах от крема без отмиване пак от Resistance

# 96
В златна рибка има нови продукти на Kerastase и са с цени! smile3521 

# 97
В златна рибка има нови продукти на Kerastase и са с цени! smile3521  

newsm44 Супер и цените са много прилични ,да не кажа в сравнение с това което ми дават  от салоните направо ниски  Grinning

А това какво е  newsm78
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1372

кефи ме как са разделили продуктите и има разделение на едно място  са мъжете и децата   Joy

# 98
# 99
Мдаа, има вече Керастаз в Златна рибка, цените са супер, много съм щастлива  Party Grinning

Ама ми няма още Vita ciment-a  Sad

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 14:04 от La mademoiselle

# 100
Мдаа, има вече Керастаз в Златна рибка, цените са супер, много съм щастлива  Party Grinning

Ама ми няма още Vita ciment-a  Sad

Не се притеснявай според мен в момента зареждат продуктите.  Praynig Peace

B & C сърдечно ти благодаря !  Hug

# 101
Много съм доволна от TIGI Dumb blond  Flutter Всеки път след измиване виждам разликата.  Peace Косата ми по принцип свиква бързо с една марка шампоан и след няколко измивания вече не реагира положително. Засега съм очарована, но да видим по-нататък.  Party

# 102
Zdraveite mili i krasivi dami Hug,nova sam tuk,no vi 4eta ot dosta vreme.Imam problem s kosata mnogo tanka e ,sas suhi kraishta ina4e po daljinata e kaji re4i normalna,daite mi savet plss,iskam da si vzema ot zlatnata ribka samo maskata s cimenta v kombinatsiq s 4erveni na loreal prof-force vector,zashtoto tova mi e finansoviq maximum za momenta.gledam 4e drugite maski sa v kutii a tazi e v tubi4ka-pomagaite kak vsahsnost se polzva i dali shte deistva bez shampoanahttp://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=1363 newsm78

# 103
Това е един от най-добрите продукти на Керастаз, според моето виждане.

# 104
  • в 1001-та нощ
ммм, момичета, да споделя нещо  Peace

последните дни - като топлички - рещихме малко да се поразсеем извън ежедневието с мъжа ми...
и в малко нетипична обстановка - не нарочно - миейки си зъбите - вдигнах поглед към огледалото -не гледайки косата си...изумлението ми бе тотално- толкова блясък, толкова блясък - толкова бях изненадана.....в ежедневното взиране и оглеждане - какво още да й направя - сякаш бях спряла да виждам очевидното и добрите страни и имах поглед към онова, което ще ме подразни Close

в последните седмици - на всяко миене масла и затопляне, после маска и затопляне и въпреки това - никога до сега боята не ми се е задържала толкова - вече 4 седмица

другото странно е, че корените ми не се подават - едва....едва....са избили, може би защото и боята там не е паднала и израсналото и боядисано не е с паднала боя и да тъмнее (имам предвид боядисаното в основата, което е обезцветявано само веднъж)

бавният растеж ме учудва-в последните месеци мнооого бързо ми растеше косата - на 2 седмици и няколко дни корените плачеха за боя – обяснявам си го само с хормоните около раждането и свързаните процеси

фризьорката ми често се дивеше как косата ми не пада и расте мнооого бързо, сега пък „отваксва” и се спря…

това не ме тревожи – наблюдавам си, не знам и дали цимента на керастаз –няма отношение към запечатването на цвета; въпреки, че ако шампоанът отваря косъма – би трябвало боя да излиза  newsm78 няма да гадая- поне ефектът не е лош  Laughing

ползвали цимента – имате ли наблюдения над запечатване на цвета?
или ползвали масла - може би – все ми се иска да разбера „тайната” Wink))  Peace

Общи условия

Активация на акаунт