Професионални серии за коса - 12

• 52 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Ох, аз пак съм се заканила на толкова много неща. Ще си поръчвам и витамините на Керастаз от feelumique, но и други неща съм им хвърлила око, станах разногледа вече.

Sourire, колко струва ритуалът с тази ампулка за обем в салон, знаеш ли? За другите ампулки последно съм ги взимала на 20 лв. от салон, но май не навсякъде ги продават.

# 301
Някой сложи ли си вече ампулата на Керастаз за обем в домашни условия?
Btw, май от златна рибка са вдигнали малко цените?  newsm78

Не са вдигали цените ! Апулата е 15лв. ,маските 58лв....и т.н. Тази за обем не съм още пробвала.

Sourire, колко струва ритуалът с тази ампулка за обем в салон, знаеш ли? За другите ампулки последно съм ги взимала на 20 лв. от салон, но май не навсякъде ги продават.
Не съм имала проблем да ми ги продадът ,но защо на мен ми ги продават на 28лв.,30 лв.  Crossing Arms?

# 302
Аз миналата седмица си поръчах тази ампула за обем и беше 15лв., а сега ми пише 20 лв.  newsm78 А една ампулка на Л'Орела беше 6, сега е 8лв.

Иначе когато аз си правех процедурата в салон ми взеха 52лв. със сешоара. А да си купиш само ампулката от салон - не знам.

# 303
Аз съм взимала последно преди много време, но тогава Маскинтенс беше 56 лв, сега е 76 лв  Shocked и може още да са ги вдигнали, нямам информация за тях, не съм питала
Може би те таксуват все едно ти я слагат там...

# 304
Аз миналата седмица си поръчах тази ампула за обем и беше 15лв., а сега ми пише 20 лв.  newsm78 А една ампулка на Л'Орела беше 6, сега е 8лв.

Ти  нали за  златна рибка  питаш и там гледаш ? Аз сега отворих и пак проверих на керастаз са 15лв.
http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=212
А Лореал тези от 6лв. са си 6 лв.
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=546
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=99&products_id=562
Има и от 8 лв.  сега не ги намерих ,но те си бяха толкоз !

Аз съм взимала последно преди много време, но тогава Маскинтенс беше 56 лв, сега е 76 лв  Shocked и може още да са ги вдигнали, нямам информация за тях, не съм питала
Може би те таксуват все едно ти я слагат там...
Последно аз съм взимала / и то колко последно като от половин година / маските за 78 лв.

Иначе когато аз си правех процедурата в салон ми взеха 52лв. със сешоара. А да си купиш само ампулката от салон - не знам.

Няма нужда да си я купуваш от салона ,ето 15лв.
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1371

# 305
Аз миналата седмица си поръчах тази ампула за обем и беше 15лв., а сега ми пише 20 лв.  newsm78 А една ампулка на Л'Орела беше 6, сега е 8лв.

Да не е с доставката 20 лв? Как си усещаш косата, има ли сухота по краищата?

Аз открих това на ейдж на 8 лв., ако е било на промоция

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=561

# 306
Леле, момичета, сериозно това е мистерия. Точно преди 5 минути гледах ампулата за обем и беше 20лв. Даже и операция на очите имам, така че няма как да не съм видяла добре  Shocked Не че е невероятна разлика, просто ми беше странно  Peace

Иначе за действието - първоначално ми беше добре косата - определено се вижда обем, колкото и скиптично да бях настроена. Но сега, явно вече към края на действието, е по-скоро неприятно бихнала, отколкото плътна и обемна. Сигурно скоро вече добре ще се измие и ще си сложа нова сама.

# 307
Дано не ви подведа ,но тази на ейдж и едни в мека опаковка на абсолюта бяха са по  8лв./бр. . Изключих как се казваха .

Между другото докато търсех да намеря разни ампули как се казват и попаднах на много неизвестни за мен серии на Лореал. Като Л'Ореал  - Киви Колорефлектор  и  Л'Ореал  - Нейчърс Терапи . newsm78

Леле, момичета, сериозно това е мистерия. Точно преди 5 минути гледах ампулата за обем и беше 20лв.  Не че е невероятна разлика, просто ми беше странно  Peace
Joy  не се притеснявай  и при  мен от една седмица стават подобни странни неща  Party

# 308
Да, тези кивита и аз ги гледах в strawberry, не погледнах дали са професионални или не, аз съм първа кипра за всичко ново, като муха на .... . Нейчъра ги има в Златна рибка, но май не всичко

# 309
  • София
Искам да се допитам до вас коя маска за коса да избера: Force vektor на Лореал или Tonucia на Rene Furterer? Имам коса до сутиена, на черта. НЕтретирана, права, с тънък косъм, тъмно кестенява. Малко започна да понацъфтява тук-там, а и малко по-трудно се реши. Искам да подобря състоянието й, но продуктът да дава обем.

# 310
Форс вектор не съм пробвала още, направо си е пропуск за мен, но Тонуциа съм преди доста време и ми идва на мен доста слаба, но съм с изрусена коса. На Форс съм ползвала само концентрата, прави косата по-жилава.

# 311
  • в 1001-та нощ
Леле, момичета, сериозно това е мистерия. Точно преди 5 минути гледах ампулата за обем и беше 20лв. Даже и операция на очите имам, така че няма как да не съм видяла добре  Shocked Не че е невероятна разлика, просто ми беше странно  Peace

Иначе за действието - първоначално ми беше добре косата - определено се вижда обем, колкото и скиптично да бях настроена. Но сега, явно вече към края на действието, е по-скоро неприятно бихнала, отколкото плътна и обемна. Сигурно скоро вече добре ще се измие и ще си сложа нова сама.

колко време/измивания се усеща действието и поддържаш ли с друг продукт от серията (шампаон, маска?)

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 16:48 от a.l.e.n.a

# 312
В момента са минали около 8 измивания. Не съм използвала никакви продукти за обем, нямам им вяра  Flutter

# 313
  • в 1001-та нощ
имах предвид продуктите от съответната серия на Керастаз, които се препоръчват от производителя за поддържане на ефекта максимално време - дава се до 10 измивания или месец

щом при теб без поддържащите продукти се е стигнало до 8 измивания - значи добре  Peace

П.П. Лореал пуснаха продукт със същото действи еи същата "молекула", мисля и по-евтин - за концентрацията и ефективността не знам, но някой беше чел чужди сайтове с позитивни отзиви

# 314
 Нейчърс Терапи  са някаква средна хубост, има една маска, Мега Моисчър, тя бива, но като цяло не съм впечатлена, не съм и разочарована. Но пък същото ми е и мнението за Лореал Профешънъл по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт